| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Megrim

Založený: 06.Okt 2009 10:03 Príspevky: 408
|
Zaslal: 06.Nov 2009 10:47 Predmet: co si vystavat z random kariet |
|
|
Cawte,
Potreboval by som poradit ohladne vystavania nejakeho funky decku. Poslednou dobou sa mi nakopilo strasne vela mrte good cervenych a zelenych reriek ale vsetky stoja 6+ many - mrte dragonov a behemotov a podobne
neviem co mam z toho spravit ...
just to name a few
meglonoth
titanic ultimatum
cely ten duel deck z garrukom v podstate
shivan dragon
shivan hellkite
realm razer
dlasich zo 5 cervenych zlatych dragonov
mrte zelenych rariek ale vsetko dost drahe
okrem toho mam asi 30 roznych elfov
hypergenesis
rozmyslal som ci by sa z toho nedal spravit highlander alebo co...alebo nejaky beast deck ... neviem sa rozhodnut prs. o radu lebo nehcem aby sa mi take karty povalovali doma ked som do toho dal celkom solid lowe
je mi jasne ze pre pro playaz to su shajty ale tak hovorim nejaky casual fun deck kebyze mi sem niekdo linkne ze ktorym smerom by som sa mal uberat
thx in advance |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thibir Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52 Príspevky: 2510 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 06.Nov 2009 11:00 Predmet: |
|
|
| ja by som to videl na nejaku "rampu" t.j. balicek, ktory hra veci ako Rampant Growth, Harrow alebo Sakura Tribe Elder, aby mal 6-7 landov skor ako v tom 6-7mom kole. cize aby si nejake svoje prasiatko polozil trebars v piatom kole... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Megrim

|
Zaslal: 06.Nov 2009 11:06 Predmet: |
|
|
myslis ze by to mohlo fungovat ako 3 farebne ? ci by som to mal nehat cisto zelene a skusit s tych dragonov spravit zvlast nieco...
chcel by som mat taky cisto cerveny dragons deck len tam mam strasny problem s mana flow proste setko je to strasne drahe a cervena nema taketo vytahovacky landov a neviem si s tymto rady...
skusal som take ze odpalovacky na zaciatok a potom ked nazbieram manu tam davat tych velkych ale proti agro deckom je to dost ryza hlavne proti ciernym co ti ho odpalia za 2 many jak nic
btw keby som si chcel postavit highlendera len tak na haluz mysis ze je lepsie to mat ako mono farbu alebo minimalne 2 farebne ?
Naposledy upravil Megrim dňa 06.Nov 2009 11:11, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thibir Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52 Príspevky: 2510 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 06.Nov 2009 11:11 Predmet: |
|
|
| tu rampu by si uplne v klude mohol hrat cerveno zelenu. zelene rampenie a cervene fritovanie a drakov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Megrim

|
Zaslal: 06.Nov 2009 11:14 Predmet: |
|
|
oka dneska to vyskusam zostavit a cez vikend to otestim....skusim tam nabuchat selijake aretefatky co davaju nejake many a podobne a uvidim
diki za rady thibir |
|
| Návrat hore |
|
 |
Topas
Založený: 06.Aug 2004 15:50 Príspevky: 463 Bydlisko: BA
|
Zaslal: 06.Nov 2009 15:51 Predmet: |
|
|
| hlavne si tam pozhanaj maximum malych zelenych priser, co ked pridu do hry, najdu a polozia ti na stol land alebo vedia dat manu (farhaven elf, wall of roots, sakura, a pod.). vyrampuju ta a zaroven co to poblokuju kym pridu do hry draci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|