| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Bude sa pokračovať dalším ročníkom? |
| áno |
|
78% |
[ 22 ] |
| nie |
|
21% |
[ 6 ] |
|
| Celkom hlasov : 28 |
|
| Autor |
Správa |
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53 Príspevky: 3186 Bydlisko: BA
|
Zaslal: 10.Júl 2009 00:18 Predmet: |
|
|
Shane vs Huco
UWGB magorina vs. Battle of Wits
2:0
1.hra
Huco mrzne na 4 landoch s jackom a nejakym medailonom, ja jazdim finksom a o manu sa mi stara base + Gilded Lotus, pride wasteland odpalim land, huco da Moat, ja vrsnem Maelstrom Pulse, dam Lilianu a najdem Dust Bowl. Huco nic, tak Lilianou si istim hru najdenym Cryptic Commandom. Huco vzdava
2.hra
Huco ma nejakych 6 landov, Abyss a Darkwater Egg, ja mam Cruciblu, Signet a vela landov. Prejde mi Bribery tak si berem Solemna, ktory dostane Ghastly Demise. Nasledne vrsujem Dust Bowl a zacne pekelne nicenie landov a tapovanie Rishadan Portom a Huco vidi ze s tym asi nic uz neurobi, tak vzdava |
|
| Návrat hore |
|
 |
sa3xx

Založený: 07.Jún 2006 20:03 Príspevky: 1241 Bydlisko: Raca-BA
|
Zaslal: 10.Júl 2009 00:35 Predmet: fakt cele zle! |
|
|
fakt cele zle!
sa3xx 0 (sick sick (ub)): 2 junky (klepcov sick balik)
Dve hry - zabitych 73 minut
Prvu hru mu fownem Oath asi v druhem kole, dako sa natahujeme, on da tusim crucible a waste a dacim ma zabije. Niekde v cca 10 kole som siel dat mind twister za vela, on dal misscalculation, ja pact a on fow
Druhu hru idem mul na 5 alebo 6, ale bez modreho landu. Nastastie v prvych troch kartach dva islandy, takze to bolo relativne dlha hra. Ako tak to bolo vyrovnane, ale zasa waste + crucibla to poriesila (+ ma zrusila akroma). Chcel som sa zabit mana burnom, ale junky dal regrowth na bolt a poslal ma tatam
Toz junky to zmakol (myslim ligu teraz ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ondriq Wizard

Založený: 22.Júl 2004 15:53 Príspevky: 2597 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: 10.Júl 2009 12:24 Predmet: |
|
|
Mno takto - ja verim ze Highlander moze byt sranda, ked to hram
a.) pre zabavu
b.) s vlastnym balikom, ktory som si sam postavil, zohnal karty, presne viem co v nom je
Ale ked to hram preto, ze musim a ani netusim co v tom balicku je, tak je to humus najvacsi na svete. Tymto sposobom ludi k highlanderu fakt nedostanete, vazeni. Zhnusili ste mi ten format na 3 roky dopredu, a to som uz minule rozmyslal ze na ten Thibirov HL aj dojdem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Buubuu

Založený: 01.Jan 2006 16:11 Príspevky: 989 Bydlisko: Bratislava - Vajnory
|
Zaslal: 10.Júl 2009 13:21 Predmet: |
|
|
| Ondriq ano mas pravdu highlander je otrasny nudny format, a neboj buduci rocnik v MWS lige urcite uz nebude |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zephyr
Založený: 24.Apr 2008 17:28 Príspevky: 1326 Bydlisko: Near Trnava
|
Zaslal: 10.Júl 2009 13:23 Predmet: |
|
|
Lol, reakcia ala Mir Ondriq nenapísal že sa mu format nepáči, jemu sa nepáči ako k nemu niektorí ľudia pristupujú  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thibir Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52 Príspevky: 2504 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 10.Júl 2009 13:26 Predmet: |
|
|
| Buubuu Napísal: | | Ondriq ano mas pravdu highlander je otrasny nudny format, a neboj buduci rocnik v MWS lige urcite uz nebude |
povies mi, co je zabavne na dvojke, kde na beznom FNMku mas dokopy aj s topankami 4 druhy tier1 balikov, ktore hra 80% ludi? a po prvom zahranom lande vies, co hra super, ake to s nim mas, ako treba sideboardovat a ako bude sideboardovat super? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Buubuu

|
Zaslal: 10.Júl 2009 13:30 Predmet: |
|
|
| proste hra tam trva strasne dlho a je to dost na lakosa format a preto ma to nebavi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thibir Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52 Príspevky: 2504 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 10.Júl 2009 13:34 Predmet: |
|
|
| Buubuu Napísal: | | proste hra tam trva strasne dlho a je to dost na lakosa format a preto ma to nebavi |
ani jedno z toho nie je pravda. ked o tom formate vies s prepacenim velke hovno tak...
videl si hrat mirror 5c? mne to neprislo ako svizna hra. naposledy, co som bol hrat HL som v reali stihol za cca 2 hodiny 10 hier. to mas 12 minut na hru. aj s rucnym miesanim a fecovanim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sa3xx

|
Zaslal: 10.Júl 2009 19:28 Predmet: |
|
|
@ondriq : No aj mne na HL kadeco vadilo, ALE :
1. mws liga je hranie o niecom inom ako o zabave?
2. za par minut sa da poskladat vlastny balik Nebude to top gear, ale aj tak a nemyslim si, ze prave ty by si mal problem z hlavy povedat 10 naj counterspellov
akoze urcite ludom kadeco na HL vadi, ale nema zmysel sa rozculovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Carlos

Založený: 11.Sep 2005 15:37 Príspevky: 121 Bydlisko: Opava
|
Zaslal: 10.Júl 2009 22:21 Predmet: |
|
|
| Ondriq Napísal: | Mno takto - ja verim ze Highlander moze byt sranda, ked to hram
a.) pre zabavu
b.) s vlastnym balikom, ktory som si sam postavil, zohnal karty, presne viem co v nom je
Ale ked to hram preto, ze musim a ani netusim co v tom balicku je, tak je to humus najvacsi na svete. Tymto sposobom ludi k highlanderu fakt nedostanete, vazeni. Zhnusili ste mi ten format na 3 roky dopredu, a to som uz minule rozmyslal ze na ten Thibirov HL aj dojdem. |
ze nevis co mas v decku, je snad jen a jen tvuj problem a neni to problem formatu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ondriq Wizard

Založený: 22.Júl 2004 15:53 Príspevky: 2597 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: 11.Júl 2009 02:53 Predmet: |
|
|
| Carlos Napísal: | | Ondriq Napísal: | Mno takto - ja verim ze Highlander moze byt sranda, ked to hram
a.) pre zabavu
ze nevis co mas v decku, je snad jen a jen tvuj problem a neni to problem formatu | Chod hrat machra na dievcata, mna to fakt neberie Bud ty nevies hrat magic na takej urovni, aby si predpokladal hru na niekolko kol dopredu (co je celkom realne a nemam ti to za zle), alebo mas proste velku hubu a to ti tiez za zle nemam, takych ludi tu je vela. Tak alebo onak, tymto sposobom nic moc nedosiahnes a pokusmi zhodit ma dosiahnes este menej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Carlos

|
Zaslal: 11.Júl 2009 07:11 Predmet: |
|
|
co ma spolecneho predpokladani hry s tim, ze nevis, co hrajes v baliku. ono predpokladat, ze ti prijde wrath of god treba v mono U je celkem nerealne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
scrof

Založený: 24.Feb 2008 16:33 Príspevky: 667 Bydlisko: Záblatie
|
Zaslal: 11.Júl 2009 07:22 Predmet: |
|
|
| Carlos Napísal: | co ma spolecneho predpokladani hry s tim, ze nevis, co hrajes v baliku. ono predpokladat, ze ti prijde wrath of god treba v mono U je celkem nerealne  |
basnik tym chcel povedat to ze hrat format ktory nepoznas je trosku hlupe lebo nedokazes predvidat.. a ked nevies co mas cakat od supera a pri formate ako highlander aj od balicku tak si donuteny hrat vacsinu veci "na hlupaka" a niektory to nepovazuju za zabavne.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Carlos

|
Zaslal: 11.Júl 2009 08:41 Predmet: |
|
|
aha takze si radeji vsichni stahnout ty 4 baliky co se hrajou na T2 a maji to same, hrozna zabava
ja treba T2 nesnasim a drzel jsem hubu, ale tady pan ondriq musi hned mrcet, kdyz se mu neco nelibi |
|
| Návrat hore |
|
 |
sa3xx

|
Zaslal: 11.Júl 2009 08:52 Predmet: |
|
|
v tom pripade navrhujem Poker  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53 Príspevky: 3186 Bydlisko: BA
|
Zaslal: 11.Júl 2009 10:15 Predmet: |
|
|
Ondriq: Na takehoto "hlupaka" ako bolo spomenute som hral Legacy a vim o com hovoris ten format vazne neni pre mna
Jedine co som si z legacky odniesol je zabava pozerat sa kto vrsne lepsie (asi preto lebo som hral 2-3 mirrory z 4 hier)
Poker neni spatny Ja ostanem na MWS ci uz bude s HL alebo nie, ci uz bude s Legackou alebo ne, takze tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Buubuu

|
Zaslal: 11.Júl 2009 16:50 Predmet: |
|
|
| myslim ze buduci rocnik bud 2x po t2, ext, a legacy , ale viac sa dozviete oficialne od Klpca a zacina to niekedy od septembra |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01 Príspevky: 3197 Bydlisko: TT - Zurich
|
Zaslal: 11.Júl 2009 22:17 Predmet: |
|
|
No ja zajtra idem na 2 týždne preč, zatiaľ všetko vyriešim(ak sa podarí, možno sa dostanem aj na internet, ale pochybujem..), mmntálne som na stolnom počítači, takže tu nemám Reportera, takže si to musím spraviť niekedy zajtra, ak sa podarí, napíšem čo a ako.
Btw Ondriq, teraz som nečítal prvú stranu, ak si nič neodohral dám ti remízu?lebo evidentne odmietaš hrať tento (imho naozaj úchylný) formát?
edit: prečítal som si to, dám mu výhru, a sľubujem, že nabudúce HL nedám, vidím, že veľa ľudí pindá, a naozaj to nemá toho správneho ducha HL :-/
P.S.:Vidím, že 5c Oath je mrda balík-viď Junky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30 Príspevky: 3780 Bydlisko: 5trzalka
|
Zaslal: 11.Júl 2009 22:54 Predmet: |
|
|
JJ ale chce to aj skilfully pilota a neskilfully opponenta ale diki netušil som že by si mi niečo mohol v živote poradit ale fakt teraz dikes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01 Príspevky: 3197 Bydlisko: TT - Zurich
|
Zaslal: 23.Júl 2009 18:33 Predmet: |
|
|
Zdravím, konečne som späť z dovolenky.Potom, ako som pozrel čo a ako, som dal tie 4 zostávajúce hry ako remízky a po prehliadnutí standingov je jasný víťaz JUNKY, ktorý je na prvej priečke v oboch pairingoch.Kedže dnes hrozne škemral, tak dostane aj jeden boostrik .
Pre budúci ročník-plánujem malé zmeny, medzi najhlavnejšie patria boostre pre top3 a pomer hry/týždne/formáty.
Zatiaľ sa s vami lúčim, finálne standingy vyvesím neskôr.Tešte sa na další ročník zrejme po GP Praha.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30 Príspevky: 3780 Bydlisko: 5trzalka
|
Zaslal: 23.Júl 2009 18:40 Predmet: |
|
|
Po takom heroickom vykone si zaslužim skor pivo ale aj boostrik je dobry že
Hura uz si konecne mam co dat do tabulky : Magic achievements  |