Hrac roka 2009
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Novinky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Lucky_Strike

Založený: 14.Aug 2004 01:50

PríspevokZaslal: 02.Máj 2009 19:38    Predmet: Odpovedať s citátom

Neda mi nesuhlasit s Vasom. Preco by v serii nemohol byt non-DCI turnaj ako highlander (alebo NL holdem :p), ak ma medzi ludmi vyssiu popularitu?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet) MSN Messenger
KFC

Založený: 25.Jún 2006 00:50

PríspevokZaslal: 02.Máj 2009 20:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak to ja nikomu neberiem, ak by to tak bolo... nech. Ja som len napisal co by viac vyhovovalo mne a co sa mne ako osobe paci.end.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (198 kariet)
Patrik Surab

Založený: 04.Aug 2008 11:21

PríspevokZaslal: 02.Máj 2009 20:34    Predmet: Odpovedať s citátom

heh, Wampo by mal dat specialnu odmenu pre PROs, ktory sa nestazovali Very HappyVery HappyVery Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Wampo
Plainswalker

Založený: 28.Jún 2004 17:38

PríspevokZaslal: 02.Máj 2009 20:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Patrik Surab Napísal:
heh, Wampo by mal dat specialnu odmenu pre PROs, ktory sa nestazovali Very HappyVery HappyVery Happy

Asi aj tak spravim Razz
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet) MSN Messenger
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 17.Máj 2009 11:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Nahodený ďalší turnaj, tentokrát Bratislava
Návrat hore
Anti

Založený: 28.Feb 2005 16:12

PríspevokZaslal: 02.Jún 2009 13:06    Predmet: Odpovedať s citátom

na cmuse sa objavil report zo Zlinskeho 6-touru http://www.cmus.cz/dnn/%C4%8Cl%C3%A1nky/V%C5%A1echny%C4%8Dl%C3%A1nky/tabid/265/a...x-Tour-Extended--Coverage.aspx

tie ceny su dost nehorazne, prislo len o 8 hracov viac ako na HR do Martina a bolo 216 boostrov
viem, my sme mali minibike a mame ceny v celkovom hodnoteni
viem, blackfire na nas kasle
ale aj tak by bolo pekne, aby sa naozaj oplatilo chodit na seriu aj za cenu, ze by sme nemali paradnu prvu cenu
nechcem nas porovnavat s bratmi Cechmi, ale ja som bol 4. a tych 5 boostrov, co som dostal mi nepokrylo ani staratovne a cestu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (490 kariet)
Ondriq
Wizard

Založený: 22.Júl 2004 15:53

PríspevokZaslal: 02.Jún 2009 14:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Anti Napísal:
na cmuse sa objavil report zo Zlinskeho 6-touru http://www.cmus.cz/dnn/%C4%8Cl%C3%A1nky/V%C5%A1echny%C4%8Dl%C3%A1nky/tabid/265/a...x-Tour-Extended--Coverage.aspx

tie ceny su dost nehorazne, prislo len o 8 hracov viac ako na HR do Martina a bolo 216 boostrov
viem, my sme mali minibike a mame ceny v celkovom hodnoteni
viem, blackfire na nas kasle
ale aj tak by bolo pekne, aby sa naozaj oplatilo chodit na seriu aj za cenu, ze by sme nemali paradnu prvu cenu
nechcem nas porovnavat s bratmi Cechmi, ale ja som bol 4. a tych 5 boostrov, co som dostal mi nepokrylo ani staratovne a cestu
Nj, ceny boli slabe, ak ste nestastnou nahodou boli PRO tak vam namiesto ceny bolo naplute do tvare, a Modra Vevericka je na tom turnaji i tak hlboko stratova. Snad zvysok serie vyjde lepsie.

PS: Tento rok si na majstrakoch dam pozor a do top16 sa nenecham dotlacit ani nahodou Very Happy Uz mam "PLAN"!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 02.Jún 2009 21:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Take ceny by som aj ja rad mal, ale ked si to moze dovolit sponzorovat Blackfire s malymi nakladmi pre nich tak nemozme konkurovat.

Myslim si ale ze neskor tento mesiac na hracovi roka sa zide vela hracov a bude aj dost boostrov

Poznamky a staznosti ohladom 'Pro' statusu uz budem pomalicky mazat Wink
Návrat hore
Anti

Založený: 28.Feb 2005 16:12

PríspevokZaslal: 03.Jún 2009 00:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Wampo Napísal:
Poznamky a staznosti ohladom 'Pro' statusu uz budem pomalicky mazat Wink

nestazujem sa a nikdy som sa nestazoval na pro status

len som poukazal na rozdiel v podpore zhora u nas a v Cesku
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (490 kariet)
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 03.Jún 2009 02:56    Predmet: Odpovedať s citátom

anti, to bolo mierene skor na ondriqa, najvacsieho slovenskeho pro Very Happy

Ale suhlasim, tiez som bol znacne sklamany co sa tyka priepastneho rozdielu v cenach.
Návrat hore
Phage

Založený: 30.Máj 2009 14:28

PríspevokZaslal: 05.Jún 2009 15:51    Predmet: Odpovedať s citátom

hi, precital som si clanok ohladom hraca roka ale mam jednu otazku: ako je to presne medzi kategoriami ? Su Pro, Amateri a Junior... to znamena ze kazdy turnaj je rozdeleny na tri casti a kazdy si hra v tej svojej, alebo hraci z kategorii hraju proti sebe (ci uz pro a amater) a az na konci sa rozdelia ceny podla toho kto kam patri a kolko bodov dostal. sice ta 2ha moznost je trocha blba a zrejme to tak nieje, ale zasa mat turnaj rozdeleny na tri kategorie, cize 3 turnaje, v ten isty den je tiez trocha cudne
prosim nebite ma pretoze som to nepochopil
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
patrik3710

Založený: 30.Dec 2006 17:46

PríspevokZaslal: 05.Jún 2009 16:16    Predmet: Odpovedať s citátom

vsetci hraju spolu 1 turnaj a na konci sa to vyhodnoti Laughing Laughing Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (0 kariet)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Novinky Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: