| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
pulixx

Založený: 02.Sep 2006 17:50
|
Zaslal: 17.Dec 2008 19:45 Predmet: |
|
|
dik za tip - uz to jede  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fifo77
Založený: 26.Feb 2006 11:54
|
Zaslal: 17.Dec 2008 22:00 Predmet: |
|
|
no...nedavno som videl romanticku komediu Forgetting Sarah Marshall ...je to divne, ale dost sa mi to pacilo a ak chce niekto v zime mysliet na dovolenku pri mori tak to je idealne...2 pekne baby, Havaj, celkom zaujimavy film...co viac si clovek moze priat?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thibir Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52
|
Zaslal: 17.Dec 2008 23:40 Predmet: |
|
|
konecne to povedal aj niekto iny ako ja, tak ako by som to ja nedokazal:
| Citácia: | Moje zámery zrazil k zemi Batman. (1989 - bola som ešte menej než malé decko a tak sa priznám bez mučenia, že to bolo moje tenkrát poprvé).
Asi som objavila Ameriku šesťsto rokov po Columbovi. Prečo mi to nikto nepovedal? Ako som mohla žiť bez tohto filmu? Milujem Tima Burtona!
Celý čas vo mne vrela nespravodlivosť ako môžu všetci tak vynášať do neba nového Nolanovho Batmana, keď videli tento film? (Joker ako Jack Nicolson alebo ako Heath Ledger - to je jediné, čo stojí na rovnakej úrovni.) Ako môžu tento nádherný, pochmúrny, šialený, živý film porovnávať s dobre urobeným sterilným remeslom Temného Rytiera? Kto to napísal, že Christian Bale a jeho Batman je zložitejší a múdrejší ako Michael Keaton? Christian Bale sa tvári stále rovnako! Nemá tretinu jeho šarmu a presvedčivosti! |
http://www.humno.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=33 |
|
| Návrat hore |
|
 |
pulixx

|
Zaslal: 18.Dec 2008 00:33 Predmet: |
|
|
nuz, stareho Batmana tu nikto nezhadzoval, len sa ludom pacil aj ten novy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tifex
Založený: 19.Feb 2005 14:59
|
Zaslal: 18.Dec 2008 08:02 Predmet: |
|
|
Tak aj ja poslem co to k filmom:
Odporucam rozhodne tieto filmy
My deti zo stanice ZOO (1981)
Threads (1984) - svet v jadrovom veku
Mesto Bohov (2002)
DC Sniper - 23 dni strachu (2003) - na csfd iba 60%, ale mne sa ten film dost pacil
Kousek nebe (2005) - jeden z najlepších česko-slovenských filmov, aký som kedy videl |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryusei

Založený: 16.Máj 2005 14:57
|
Zaslal: 04.Jan 2009 23:45 Predmet: |
|
|
| Curious Case of Benjamin Button - 12 bodov z 10. Perfektne. Milujem Cate Blanchett. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ruhanstraz

Založený: 09.Aug 2008 18:00
|
Zaslal: 05.Jan 2009 11:14 Predmet: |
|
|
To tifex : Mesto Bohov je jeden z mala filmov, ktory si vzdy rad pozriem
Este by som odporucil : "25. hodina" |
|
| Návrat hore |
|
 |
SAZEK

Založený: 13.Feb 2007 16:25
|
Zaslal: 05.Jan 2009 19:00 Predmet: |
|
|
mesto bohov je fakt dobrý film
ale oplatí sa pozrieť aj dobrý striptér |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tifex
Založený: 19.Feb 2005 14:59
|
Zaslal: 05.Jan 2009 20:14 Predmet: |
|
|
mesto bohov je super film mnohi z hercov skutocne v meste bohov zili, co pridava na autenticite
pridam dalsiu dobru patku, co som posledne dni videl (v tychto dnoch stiham 3-4 dni denne)
Nieco ako laska - velmi pekny, trosku netradicny romanticky film s uzasnou Amandou Peet a Ashtonom Kutcherom v hlavnej ulohe
Hudbu zlozil, slova napisal - Hugh Grant a Drew Barrymore v peknej oddychovej komedii, nic zavratne necakajte, ale da sa pri tom oddychnut
Sedem rokov v Tibete - jedna z najlepsich uloh Brada Pitta, s odstupom si ten film vazim viac a viac, skvela vyprava, krasna priroda, rozhodne doporucujem
12 uloh pre Asterixa - klasika s velkym hodnotenim na csfd
Bojovnici/The Wariors - ziadne velke stars, sice starsi film, a bohuzial s titulkami, ale doporucujem pozriet asi najviac z dnesneho vyberu, troska akcie, troska romantiky, vela napatia, clovek sa nenudi ani minutu, ja som nemal cas
Tak uzivajte, a kukajte filmiky
Mna zajtra caka: Stargate Continuum, Vydas sa a basta, Zivot ide dalej, a Hulk, takze pripadne nazory rad prijmem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinkman Necromancer

Založený: 29.Okt 2005 17:41
|
Zaslal: 07.Jan 2009 00:49 Predmet: |
|
|
no tak este 2 dobre odo mna
Defiance[2008]
Gran Torino[2008] - Dovoilm si tvrdit ze je to jeden z najlepsich filmov Clinta Eastwooda, herci v supporting roles su trocha slabi, ale Eastwood cely ten film tahaaa.... Pecka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryusei

|
Zaslal: 07.Jan 2009 13:31 Predmet: |
|
|
| Defiance som dokukal dnes o pol stvrtej rano, nepacilo sa mi vela tych odkazov na Bibliu, ale tak 9/10 urcite. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pulixx

|
Zaslal: 08.Jan 2009 22:07 Predmet: |
|
|
trosku konspiracnych teorii - sam som z toho videl len kusok, bo na take veci nie som, ale niekoho by to mohlo zaujimat (kedze tu koloval dokument o WTC, myslim)
http://filmy.itelka.com/alex-jones-endgame |
|
| Návrat hore |
|
 |
pulixx

|
Zaslal: 10.Jan 2009 22:53 Predmet: |
|
|
Life after People. dobra vec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zephyr
Založený: 24.Apr 2008 17:28
|
Zaslal: 11.Jan 2009 08:56 Predmet: |
|
|
| Včera išiel najtupejší zo všetkých akčných filmov - xXx(2002).Starší film, a niežeby to bola nejaká bomba ale musel som to vidieť už iba kôli tomu ako ten film začínal - koncertom Rammsteinu. (BTW, jedna zmála nemeckých skupín ktorú môžem) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryusei

|
Zaslal: 11.Jan 2009 13:40 Predmet: |
|
|
| Zephyr Napísal: | | Včera išiel najtupejší zo všetkých akčných filmov - xXx(2002).Starší film, a niežeby to bola nejaká bomba ale musel som to vidieť už iba kôli tomu ako ten film začínal - koncertom Rammsteinu. (BTW, jedna zmála nemeckých skupín ktorú môžem) |
Tak ten film je take neuveritelne hovno, ze to nie je ani mozne.
Ja som kukal Seven Pounds s Willom Smithom a to bolo tiez podobne hovno. Cely film len vypln pre poslednych 15 minut. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zephyr
Založený: 24.Apr 2008 17:28
|
Zaslal: 11.Jan 2009 17:41 Predmet: |
|
|
To sú tie filmy po ktorých ľutuješ že si radšej nešiel do krčmy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryusei

|
Zaslal: 11.Jan 2009 17:52 Predmet: |
|
|
| Skor po ktorych lutujes, ze si sa radsej neucil, pretoze aj to by bola lepsia zabava. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryusei

|
Zaslal: 11.Jan 2009 23:11 Predmet: |
|
|
City of Ember - Taka rozpravocka na styl Falloutu, ale pacilo sa mi.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinkman Necromancer

|
|
| Návrat hore |
|
 |
afteregg

Založený: 23.Feb 2006 21:19
|
Zaslal: 31.Jan 2009 20:42 Predmet: |
|
|
predchvilou som druhy krat dopozeral stargate continuum, niezeby to bolo nieco extra ale kedze som stargate fan tak sa mi to strasne pacilo skoda ze to bolo take kratke... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vaso Planeswalker

Založený: 05.Jún 2004 08:01
|
Zaslal: 31.Jan 2009 20:46 Predmet: |
|
|
| afteregg Napísal: | predchvilou som druhy krat dopozeral stargate continuum, niezeby to bolo nieco extra ale kedze som stargate fan tak sa mi to strasne pacilo skoda ze to bolo take kratke... |
ja som stargate pozeral iba prve tri serie, potom som na to nemal cas a az mi skoro zaskocilo, ked som sa nedavno dopocul ze toho bolo 10serii a SGA nejake 4 ci kolko. kedze som nemal sancu to vsetko dobehnut som si pozrel aspon continuum a sa mi to celkom pacilo, ani som nebol mimo a samozrejme R.D. Anderson exceloval
Neviem ale ci budem/zacnem pozerat SGU
Co sa tyka buttona, hrozne ako ten film spackali, otrasna nuda, nezazivne, ako keby chceli sklbit forresta gumpa, titanic a anglickeho pacienta ale nejak im to nevyslo. Velmi odporucam original od Fidgeralda, prekrasne napisane a bez vsetkych tych logickych a dejovyych much a nedostatkov co ma film. |
|
| Návrat hore |
|
 |
FiPo Wizard

Založený: 02.Sep 2004 05:23
|
Zaslal: 31.Jan 2009 23:35 Predmet: |
|
|
Prihodím aj ja zopár filmov, ktoré mi prídu na um a myslím, že ich pozeraním človek nezabíja čas
The Professional / Leon (Jean Reno, Natalie Portman) - Skvelý film, ktorý si rád pozriem aj dnes.
Bathory - Mne osobne sa Jakubiskovo spracovanie povesti o Čachtickej pani páčilo. Faktom je, že s históriou to nemá veľa spoločné.
The Rock / Skala (Sean Connory, Nicolas Cage) - Jeden z mnoha akčných filmov, v ktorom sa skupinka ľudí snaží zachrániť mesto. Herci a spracovanie však vzsúva tento film z radu.
Good Luck Chuck (Jessica Alba) - Najlepšia komédia akú som v poslednej dobe videl. Prítomnosť Jessicy je iba bonus.
Wanted (Angelina Jolie) - O tomto filme sa tu už dosť popísalo, takže ja len v skratke a síce, že sa mi páčila myšlienka a koniec
The Illusionist (Edward Norton) - Prvý z dvojice filmov o trikoch a iluzionistoch. Gradujúci dej a prekvapivý záver.
The Prestige / Dokonalý trik (Christian Bale, hugh Jackman, Scarlett Johansson) - Druhý film s podobnou témou. Súťaživosť dvoch niekdajších kamarátov a osudová chyba jedného z nich ich dovedie k zúfalým činom.
Equilibrium (Christian Bale) ; V for Vendeta (Natalie Portman) - Dva filmy, v ktorých sa jedinec postavil na odpor voči systému. Equilibrium má najlepší záverečný fight aký som kedy videl (človek má až pocit, že tak nejak by to mohlo vyzerať v realite ak by sa to stalo) a V for Vendeta obsadilo moju najobľúbenejšiu herečku (priznávam, že v tomto prípade som trochu zaujatý).
Apollo 13 (Tom Hanks) - Film podľa skutočnej udalosti. Ako malé dieťa som na tom bol v kine a ten film ma očaril.
Desať filmov by vám na začiatok mohlo stačiť V prípade záujmu pridám ďalšie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zeke

Založený: 07.Júl 2004 22:11
|
Zaslal: 01.Feb 2009 01:33 Predmet: |
|
|
Dr. Strangelove or How I learnt to not to fear and love the bomb.
Peter Sellers v multirole, US general "zneuzije" protokol a spusti masivny utok na ZSSR B-52 s atomovymi hlavicami. Boj o cas prave nastal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
huco

Založený: 18.Feb 2005 18:11
|
Zaslal: 01.Feb 2009 02:29 Predmet: |
|
|
Aj ja pridám niečo málo, filmy, ktoré som videl v priebehu tohto mesiaca (z iného súdka ale)
Taxidermia - maďarský film, zložený z troch poviedok, pretkaný skrytými motívmi, silne dekadentné až zvrátené.
Kontrolór(revízor) - maďarský film, príbeh(y) z metra, ľudia očami revízorov
zaujímavá téma, miestami veľmi kruto vtipné.
Neviditeľné deti - zvláštny film, o živote detí v rôznych častiach sveta, človek je rád potom aj za to málo čo má.
Kým kohút nezaspieva - slovenský film, adaptácia divadelnej hry od Bukovčana. Skupina ľudí v hraničnej situácii. Slovo humanizmus naberá skutočne váhu. Oplatí sa o filme porozprávať v kolektíve, ostatne ako všetkých čo som uviedol (možno až na nev. deti. to je skôr zážitková záležitosť
h. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinkman Necromancer

|
Zaslal: 01.Feb 2009 11:34 Predmet: |
|
|
| Vaso Napísal: | | Co sa tyka buttona, hrozne ako ten film spackali, otrasna nuda, nezazivne, ako keby chceli sklbit forresta gumpa, titanic a anglickeho pacienta ale nejak im to nevyslo. Velmi odporucam original od Fidgeralda, prekrasne napisane a bez vsetkych tych logickych a dejovyych much a nedostatkov co ma film. |
Najvacsia hanba ale podla mna je, kolko nominacii na oscara to dostalo... Uz si o celom Oscarovi zacinam mysliet aka je to strasna blbost lebo v tej porote su asi len retardi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|