Thibirov kútik
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 513, 514, 515  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pieskovisko
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Thibir
Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 08:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Junky Napísal:

Načo potom na obalku pišeš odosielatela ??? Ak sa nezvladne obalka doručit adresatovi tak sa zvladne vratit odosielatelovi. Tomu čo splietaš vobec nerozumiem lebo adresat nebol neznamy a ani to nebola zasielka

Junky, obv nemas potuchy o tom, ako funguje posta Smile zasielka je hociaky list alebo balik, ktory posles postou. A to, ze ste to neposlali doporucene pre postu znamena, ze teta postarka to moze hned zahodit do kosa a ma nulovu zodpovednost. tiez mohla byt nahulena a hodit to vedlajsej schranky alebo pouzit to miesto toaletaku alebo si to mohol vyhodit schovane medzi reklamnymi letakmi.

obycajna posta je vzdy lotto. zaplatis si a dufas, ze to dorazi... nie raz sa nam stalo, ze nam stratili uradne zasielky doporucene do vlastnych a to su tie, na ktore davaju pozor Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (846 kariet)
RS
Admiral

Založený: 18.Mar 2006 18:44

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 08:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Junky Napísal:
RS Napísal:
Junky Napísal:
Kebyže ta zasielka na pošte je tak by sa po 18 dňoch vratila doručitelovi !!!!! v pripade že by som si ju neprevzdal tym padom your argument is invalid a karty by zase skončili LEN A LEN u teba.

Technická poznámka, obyčajné zásielky sa neprevzané nevracajú, proste sa hodia do schránky. Vracajú sa iba v prípade, ak má adresát výhradu odnášky a neprevezme si zásielku, alebo ak je adresát neznámy.

Načo potom na obalku pišeš odosielatela ??? Ak sa nezvladne obalka doručit adresatovi tak sa zvladne vratit odosielatelovi. Tomu čo splietaš vobec nerozumiem lebo adresat nebol neznamy a ani to nebola zasielka

Nebola to zásielka?! a čo to bolo, poštový holub?
Nauč sa ako funguje pošta, posielaj doporučene a až potom vyplakávaj ty tupec.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Selar
Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 08:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Kraaasne sa tu trollujete Very Happy

Junky: Si hlupak. Ked nechces mat istotu, beries na seba riziko a to vedome. Je irelevantne ci z lenivosti alebo zo zameru. Plakat potom nema cenu.

Timo: To, ze ti Junky place do posty nemeni nic na tom, ze chyba je v tomto pripade na jeho strane. Sorry Wink

A btw, po tychto vylevoch by som nejaky split straty ani neriesil Wink Uz tak sa cudujem, ze to tu Misa bavi rozpisovat. Whatever...

Zaver: Junky nebud lenivy a pri drahsich zasielkach zainvestuj do doporucenej zasielky prip. poistenej doporucenej zasielky ( ci pana, ano... aj take existuje ). Budes mat aspon ako riesit s postou ( inak uz by sa naozaj patrilo aby si si nastudoval, ako to vlastne na tej poste funguje. Po tych 200 zasielkach ) Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 10:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
Junky Napísal:
...

Junky, obv nemas potuchy o tom, ako funguje posta :-) zasielka je hociaky list alebo balik, ktory posles postou. A to, ze ste to neposlali doporucene pre postu znamena, ze teta postarka to moze hned zahodit do kosa a ma nulovu zodpovednost. tiez mohla byt nahulena a hodit to vedlajsej schranky alebo pouzit to miesto toaletaku alebo si to mohol vyhodit schovane medzi reklamnymi letakmi.

...

Ja to skôr vidím na nejakú tajnú poštársku EDH ligu:)...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (24 kariet)
scrof

Založený: 24.Feb 2008 16:33

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 11:26    Predmet: Odpovedať s citátom

prestal som to citat pri druhom vyleve.. ked nechcete posielat doporucene tak si vypiste podaci listok. ten nasledne nascanujte, odfotografujte popripade znovu poslite postou Smile svojmu naprotivku. tym je zodpovednost na poste a dotycny moze ist rozbit hlavu svojmu postarovi.. usetrite si taketo incidenty
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (52 kariet)
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 11:55    Predmet: Odpovedať s citátom

na co ti bude vypisany podaci listok, ked to neposles doporucene, t.j. posta ti ho nepotvrdi? ved to nema ziadnu dokaznu silu. vyrobim si ich kolko chcem...
Návrat hore
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 13:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Selar Napísal:
Kraaasne sa tu trollujete Very Happy

Junky: Si hlupak. Ked nechces mat istotu, beries na seba riziko a to vedome. Je irelevantne ci z lenivosti alebo zo zameru. Plakat potom nema cenu.

Timo: To, ze ti Junky place do posty nemeni nic na tom, ze chyba je v tomto pripade na jeho strane. Sorry Wink

A btw, po tychto vylevoch by som nejaky split straty ani neriesil Wink Uz tak sa cudujem, ze to tu Misa bavi rozpisovat. Whatever...

Zaver: Junky nebud lenivy a pri drahsich zasielkach zainvestuj do doporucenej zasielky prip. poistenej doporucenej zasielky ( ci pana, ano... aj take existuje ). Budes mat aspon ako riesit s postou ( inak uz by sa naozaj patrilo aby si si nastudoval, ako to vlastne na tej poste funguje. Po tych 200 zasielkach ) Wink

To že pristal na podmienky ho robi rovnako zodpovednym ako aj mňa a ked mu to nevyhovovalo nemal na tie podmienky pristat. Selar kebyže mam všetko posielat a vyberat doporučene a do vlastnych ruk tak vždy po vydani novej edicie chodim na poštu každy jeden den v tyždni ty mešuge. Mysliš že by ma to bavilo? Prečo mi možu karty z veveričky a shopov čo si objednavat chodit priamo na adresu len pre karty nejakeho grofa mithrandira si mam zobrat jumbo jet a ist si po ne ? Chyba na mojej strane ja som všetky podmienky na ktorych sme sa obaja DOHODLI splnin tak povedz kde je chyba? To že to druha strana nesplnila podmienky na ktore pristala je moja chyba ty zeleny mozog???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (220 kariet)
scrof

Založený: 24.Feb 2008 16:33

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 13:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
na co ti bude vypisany podaci listok, ked to neposles doporucene, t.j. posta ti ho nepotvrdi? ved to nema ziadnu dokaznu silu. vyrobim si ich kolko chcem...

ale ano posta ti ho potvrdi da ti tam razitko ze si tu zasielku podal.. s pravneho hladiska neviem co to znamena z ludskeho to znamena to ze ano ten clovek tie karty naozaj poslal a ojebala ma posta.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (52 kariet)
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 13:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Junky Napísal:
To že to druha strana nesplnila podmienky na ktore pristala je moja chyba ty zeleny mozog???

Junky na toto mas presne NULA dokazov.

scrof Napísal:
Thibir Napísal:

ale ano posta ti ho potvrdi da ti tam razitko ze si tu zasielku podal.. s pravneho hladiska neviem co to znamena z ludskeho to znamena to ze ano ten clovek tie karty naozaj poslal a ojebala ma posta.

chces povedat, ze ti potvrdia podaci listok na podanie doporucenej zasielky aj ked to posielas obycajne? to sa mi nezda...
Návrat hore
Junky

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 13:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
Junky Napísal:
To že to druha strana nesplnila podmienky na ktore pristala je moja chyba ty zeleny mozog???

Junky na toto mas presne NULA dokazov.

scrof Napísal:
Thibir Napísal:

chces povedat, ze ti potvrdia podaci listok na podanie doporucenej zasielky aj ked to posielas obycajne? to sa mi nezda...

Dodanie kariet ? Na to mam 0 dokazov ? Doručil karty vymenil ich ? nie
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (220 kariet)
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 13:41    Predmet: Odpovedať s citátom

ty len vies, ze tebe neprisli. ale to nic nemeni na tom, ze miso ich mohol poslat. alebo ze tebe prisli a snazis sa dostat este aj prachy.. chapes. napicu ste sa dohodli. ani jeden nemate ziaden dokaz. takze zbytocne tu vyplakavas...
Návrat hore
Selar
Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 13:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Junky: Uz sa tesim ako budes plakat, ze ti nedojdu karty z nejakeho shopu.

Ked posielas inak ako doporucene, je to tvoje riziko Wink A ze budes behat na postu? A co? Ked to zvladaju pracujuci ludia, ktori maju rodiny a ine zavazky, preco by si nemohol ty?

OMG, ked nie si schopny uniest nasledky, nechod do rizika. Takto sa len chovas ako male decko, ktoremu zobrali lizatko.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
lush

Založený: 09.Feb 2005 17:51

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 13:59    Predmet: Odpovedať s citátom

citam, ze junky je riadny kkt Very Happy
Návrat hore
pulixx

Založený: 02.Sep 2006 17:50

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 14:13    Predmet: Odpovedať s citátom

lush Napísal:
citam, ze junky je riadny kkt Very Happy

tak tak, ide mu karta veru Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
RS
Admiral

Založený: 18.Mar 2006 18:44

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 14:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Chalani, veď klud !

"Nie som povinny byt taky, aky by som podla ostatnych mal byt. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie !!!"
Návrat hore
Tulareanus

Založený: 15.Nov 2010 04:18

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 14:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Self-reflection is a art. Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (182 kariet)
Junky

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 14:57    Predmet: Odpovedať s citátom

RS Napísal:
Chalani, veď klud !

"Nie som povinny byt taky, aky by som podla ostatnych mal byt. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie !!!"

A chceš povedať, že to tak nie je Smile ?

Lush,Pulo - I couldn't care less about your opinion
Návrat hore
Wampo
Plainswalker

Založený: 28.Jún 2004 17:38

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 16:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Flame je super, už mi to tu chýbalo.

Len tak ďalej Junky!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet) MSN Messenger
Wampo
Plainswalker

Založený: 28.Jún 2004 17:38

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 16:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Kto načne 500tú stranu? Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet) MSN Messenger
Kl3p_co.
Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 16:51    Predmet: Odpovedať s citátom

ty to nebudes Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
pulixx

Založený: 02.Sep 2006 17:50

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 19:20    Predmet: Odpovedať s citátom

I couldn't care less - toto som nepocul nikoho nikdy povedat a zrazu je to vsade. Dokonca sa z toho stalo motto nasho teamu v robote pred tyzdnom...

Ano ano, len pridavam, aby bola dalsia strana.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
Junky

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 21:43    Predmet: Odpovedať s citátom

pulixx Napísal:
I couldn't care less - toto som nepocul nikoho nikdy povedat a zrazu je to vsade. Dokonca sa z toho stalo motto nasho teamu v robote pred tyzdnom...

Ano ano, len pridavam, aby bola dalsia strana.

Ja viem že pametnik ako ty je prekvapeny z novych veci vždy je to lepšie než cely internet plny 9gagu
Návrat hore
Hudy

Založený: 01.Máj 2010 12:13

PríspevokZaslal: 18.Máj 2012 23:43    Predmet: Odpovedať s citátom

OT: No offense,ale dobre sa to číta.
Návrat hore
Patrik Surab

Založený: 04.Aug 2008 11:21

PríspevokZaslal: 19.Máj 2012 10:09    Predmet: Odpovedať s citátom

Junkyho poznam uz hrozne dlho a aj ked je sangvinik, NIKDY som ho nevidel zachovat sa neferovo a naozaj neverim, zeby sa niekoho snazil okradnut...a vyhovorka, ako: si agresivny tak som sa rozhodol, ze ta neodskodnim tiez nieje moc eticka podla mna Wink
Návrat hore
lush

Založený: 09.Feb 2005 17:51

PríspevokZaslal: 19.Máj 2012 12:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Pato: nepoznam celu ich komunikaciu, takze neviem, ze ci ten Mithrillander bol alebo nebol ochotny sa dohodnut aspon na ciastocnej kompenzacii, ale skusal si sa niekedy vcitit aj do postavenia druhej strany? musi sa ti skvelo dohadovat hocico, ked ten druhy ti zatial nadava do curakov a zlodejov, pripadne lutuje, ze ta pred par rokmi neokradol...velmi eticke! o Mithrillanderovi tu tiez napisal niekto, ze neveri, ze by chcel Junkyho okradnut, takze teraz co? budete si pocitat taketo vyhlasenia? alebo bude konecne aj Junky ochotny uznat, ze ho mozno nikto okradnut nechcel a ze sa naozaj stala chyba na poste (mozno nie)...alebo pockame, kym ho Mithrillander zacne obvinovat, ze mu karty prisli a chce len z toho vytlct peniaze navyse?

ako najspravodlivejsia sa mi javi ta polovicna kompenzacia, pri ktorej sa sice mozu citit obe strany okradnute, ale dajme tomu, ze budeme verit obom, ze svoje zasielky poslali...tymto sa verejne pytam oboch, ze ci su ochotni sa na niecom takom este vobec dohodnut (a slusne)?...a az potom si tu vytahujte svoje pomylene predstavy o etike, lebo hovorit o etike v suvislosti s agresivnym emakom je dost smiesne Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pieskovisko Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 513, 514, 515  Ďalší
Strana 499 z 515

Prejdi na: