| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01
|
Zaslal: 17.Máj 2012 00:18 Predmet: |
|
|
| Al-rasid Napísal: | | Junky Napísal: | | Mithrandir Napísal: | | Mam otazku. Mam na stole cierneho Mikeanusa a 5 zombakov bez +1+1 countrov a opponent zahra day of judgment. Vratia sa mi zombaci naspet s +1+1 countrami? |
No pokial maš na stole mojho MIKAUESA O KTOREHO SI MA OKRADOL TY ZEBRAK tak sa ti vratia |
a ked nema tvojho ?  |
tak sme sa prave vsetci kolektivne pos*ali |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mithrandir

Založený: 19.Feb 2006 13:10
|
Zaslal: 17.Máj 2012 19:45 Predmet: |
|
|
| Aha, Junky to chce riesit verejne. Este stale mam spravy kde sa zriekas zodpovednosti za svoju postu, takze klud. Niekto asi este stale nedokaze prevziat zodpovednost za svoje rozhodnutia, hoci vek by na to uz mal mat... Ked taketo veci nedokazes prehryznut uz teraz tak to GL v dalsom zivote, tam to nadavkami a CAPS LOCKom tiez neporiesis. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30
|
Zaslal: 17.Máj 2012 19:58 Predmet: |
|
|
| Mithrandir Napísal: | | Aha, Junky to chce riesit verejne. Este stale mam spravy kde sa zriekas zodpovednosti za svoju postu, takze klud. Niekto asi este stale nedokaze prevziat zodpovednost za svoje rozhodnutia, hoci vek by na to uz mal mat... Ked taketo veci nedokazes prehryznut uz teraz tak to GL v dalsom zivote, tam to nadavkami a CAPS LOCKom tiez neporiesis. |
Moja pošta narozdiel od tej tvojej došla. A prečo by som si to mal nechat pre seba ? Prečo by som sa mal zriekat zodpovednosti za moju poštu ked moje karty dorazili v poriadku lebo si si aj zapisal že ti došli zatial čo tvoje karty nedošli a povedal si že nič nedaš ciže si ma prakticky orkadol ty šupak hlavne ked bol ešte stary lich a stratil si tam polovicu baliku na zemi tak som ti to mohol udrbat šak wrath of god v tej dobe stal nejake peniaze ale nie ja som ti to ako normalny človek vratil preto nedokažem prehryznut tento nebetyčny čurakizmus z tvojej strany |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryusei

Založený: 16.Máj 2005 14:57
|
Zaslal: 17.Máj 2012 20:03 Predmet: |
|
|
| First world problems |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 17.Máj 2012 20:06 Predmet: |
|
|
| Ryusei Napísal: | | First world problems |
narozdiel od tvojich dont have money on beer problems |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryusei

Založený: 16.Máj 2005 14:57
|
Zaslal: 17.Máj 2012 20:17 Predmet: |
|
|
Ad 1. - Nepijem.
Ad 2. - Ver mi, že zarábam viac než ty, (ak vôbec zarábaš), ale nemám potrebu to všade písať.
Ad 3. - Nauč sa po anglicky, potom ju používaj.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57
|
Zaslal: 17.Máj 2012 20:44 Predmet: |
|
|
| Ak ste to nemali doporučene a boli v tom peniaze, fér mi príde rozdeliť si škodu na polovicu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 17.Máj 2012 20:57 Predmet: |
|
|
| Gabriel Napísal: | | Ak ste to nemali doporučene a boli v tom peniaze, fér mi príde rozdeliť si škodu na polovicu... |
Poslal som 200 obalok 1 triedou ani jedna sa nestratila vždy si všetci dobre zapisali vymenu
Pošle chalan 1 obalku a hned sa mu strati to je užastna nahoda.
Nikdy som neposielal doporučene a vždy to došlo nebol problem. Chalan si to premyslel a zratal si to že ked sa zatvari že to pošle a neirobi tak že sa mu to pekne prepečie a potom sa vyhovara že je to moja chyba že sme to mali posielat doporučene. Hlavne že si zapisal do vymeny že moje karty došli neskutočne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 17.Máj 2012 20:58 Predmet: |
|
|
| Gabriel Napísal: | | Ak ste to nemali doporučene a boli v tom peniaze, fér mi príde rozdeliť si škodu na polovicu... |
Poslal som 200 obalok 1 triedou ani jedna sa nestratila vždy si všetci dobre zapisali vymenu
Pošle chalan 1 obalku a hned sa mu strati to je užastna nahoda.
Nikdy som neposielal doporučene a vždy to došlo nebol problem. Chalan si to premyslel a zratal si to že ked sa zatvari že to pošle a neirobi tak že sa mu to pekne prepečie a potom sa vyhovara že je to moja chyba že sme to mali posielat doporučene. Hlavne že si zapisal do vymeny že moje karty došli neskutočne.
+ ešte dotyčny chalan karty nekupuje lebo peniaze by sa šekom stratit nemohli kdežto fiktivna obalka by sa stratit dala |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 17.Máj 2012 21:10 Predmet: |
|
|
Ja som toľko toho ešte neposlal, ale stratila sa mi už aj 1. trieda a občas mi prídu karty prelomené a to karty preberám v Prešove a aj v Bratislave...
Posielam vždy doporučene, lebo tak mám aspoň nejaký doklad, resp. mizivú šancu niečo na pošte poriešiť.
Ak si vyslovene netrval na tom, aby to nebolo doporučene, tak by ti mal poslať polovicu hodnoty jeho kariet. Už som to tuto na mtg.sk raz takto riešil a verím, že k vzájomnej spokojnosti (nikto sa necítil okradnutý a nikto nedostal zlé hodnotenie). Počul som, že aj iní to takto riešia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 17.Máj 2012 21:30 Predmet: |
|
|
| Tak to riešia seriozny ludia a nie tí čo chcu odrbat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thibir Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52
|
Zaslal: 17.Máj 2012 21:49 Predmet: |
|
|
| odhliadnuc od toho, ze sa s Misom poznam a nemyslim si, ze by mal potrebu kradnut. Posta vazne straca zasielky. Dost bezne a hlavne tie obycajne, pretoze de facto nemaju za ne ziadnu zodpovednost. Ivanovi uz 3 tyzden meska 100dolarova zasielka z trolla... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 17.Máj 2012 21:57 Predmet: |
|
|
| Thibir Napísal: | | odhliadnuc od toho, ze sa s Misom poznam a nemyslim si, ze by mal potrebu kradnut. Posta vazne straca zasielky. Dost bezne a hlavne tie obycajne, pretoze de facto nemaju za ne ziadnu zodpovednost. Ivanovi uz 3 tyzden meska 100dolarova zasielka z trolla... |
To ale neznamena že urobiš to že povieš HM tvoja chyba tvoje sračky a všetky karty si nechaš a koniec hej šak čo ja som prišiel len o veci za 30 eur bez toho aby som mal akukolvek reparaciu za to. Mne ide o toto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mithrandir

|
Zaslal: 17.Máj 2012 22:06 Predmet: |
|
|
Ach ano, tak kde zacat.
Pisal som ti ze obaja posleme doporucene, odmietol si to. Toto sa mi stalo zhruba pred rokom s Jurdom (na poste sa stratil Koth ktoreho som mu posielal), kedze sme sa predtym vobec nebavili o doporucenom poslani tak sme stratu vyjadrili financne a polovicu som mu poslal. Ale jednanie s nim bolo uplne v pohode, narozdiel od teba a tvojho "chcem karty spet obv" a "blbost, zasielky prvej triedy sa na poste nestracaju lebo je na ne kladeny vecsi doraz".
Co sa tyka najdenia mojho decku v starom lichovi, nepametam sa na to, si si isty ze bol moj? Ak ano, tak ti este raz dakujem, ak som sa vtedy nepodakoval.
Dalej, ja som posielal karty prvy (10.2), (aj ked sme sa dohodli ze posleme naraz) a tvoje karty prisli (15.2.) s papierom ze mam zaznacit vymenu ked ich dostanem, tak je jasne ze som to urobil, nakolko som predpokladal ze ty tie moje uz mas.
Ok, dalsi tvoj post :
Tiez som poslal cez 200 obalok a par sa ich stratilo preto sa snazim dohodnut s druhou stranou na posielani doporucene, ale ked dostanem odpoved "stači prvou triedou lebo doporučene sa budem musiet drbat na poštu ked ma to nezastihne doma" tak sa hadat nebudem. Okrem toho, nie sme jedini ktorym sa stratili zasielky, takze tvoj argument ze je to uzasna nahoda je dost smiesny. To ze sa zasielky stracaju je fakt.
Co sa tyka toho ze som ti prvy krat posielal obalku, to je pravda, s tebou som naposledy menil osobne, ale ver mi ze posielam obalky aj inym.
Co sa tyka dalsieho tvojho obvinenia, vobec to tak nieje. To ty, po tom co si dostal moje karty, si sa rozhodol ze chces tie svoje naspet, popripade ze odo mna este vymamis peniaze. A tak si zaprel to, ze si ich dostal a teraz ta zerie ze som ta prekukol a odmietol ti nieco poslat a tym ti dovolit na mne zarobit. Ale zabudol si na to ze si na papier v ktorom si karty poslal napisal ze mam zaznacit vymenu a tak si si to cele spackal. Znie ti to vykonstruovane? Mozno aj je, ale ja o tom nemam dokaz, tak isto ako ty nemas dokaz o tom ze som ti tie karty neposlal (hoci ma z toho veselo obvinujes).
+ tu poznamku ze karty nekupujem tam menim podla toho ze ci mam cash na ne alebo nie. Ale to tvoja paranoidna mysel asi neodhalila, je to na mna prilis malo "curacke".
Aby som to uz pre vsetkych co to citaju doklepal, kedze sme to z junkym uz preberali cez pm, dostalo sa to tak daleko ze som siel na postu, vyplnil reklamacny list (mam dokonca aj fotku v mobile ze som to spravil, nakolko som si myslel ze mi neuveri ani to), po odpoved posty som si tam zas musel zajst (hoci junkymu sa na postu nechce ani pre karty) a tam mi oni velmi slusne povedali ze kedze nemam o tom doklad (co je ten listok co dostanete ked poslete doporucene) tak sa mi na to mozu z vysoka vyprdnut.
Takze v skratke :
Odmietol si doporucene.
Posielal si neskoro s tym ze mam zaznacit vymenu.
Obvinujes ma z niecoho na co nemas dokaz (a stale tvrdim ze som to neurobil).
Tvoje arogantne vyjadrovanie sa ci uz tu alebo do PM vobec nepomahalo vyrieseniu tejto zalezitosti (az by niekto velmi chcel a ja by som mal cas tak prekopirujem celu nasu konverzaciu ako dokaz)
Nemal si zaujem ist to osobne riesit na postu.
Hadam som ti odpovedal na vsetko v tvojich postoch.
Sry for the long post, potatoes uz nemam.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mithrandir

|
Zaslal: 17.Máj 2012 22:10 Predmet: |
|
|
| Pozeram ze sa to tu rozbehlo tak len upresnim. Nechcel si posielat doporucene, karty si chcel naspet vsetky, ziadne ine riesenie, takze nevidim dovod preco by som mal niest stratu ja (keby ze ti ich poslem, tak ty mas svoje karty ale ja nemam ani svoje ani tvoje) a pravdupovediac hoci som zo zaciatku aj uvazoval o nejakom odskodneni po komunikacii s tebou ma to preslo, hadam sa poucis. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thibir Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52
|
Zaslal: 17.Máj 2012 22:32 Predmet: |
|
|
| Pisal som to do roznych tem uz milionkrat, ale vidim, ze su tu stale ludia, co veria poste. PRVA TRIEDA ma vplyv len na rychlost dorucenia. nedavaju na to vacsi pozor, nie je to bezpecnejsie nic. prva trieda znamena, ze to poslu skorsim autom. to je vsetko... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 17.Máj 2012 22:57 Predmet: |
|
|
Ja mam na rozdiel od teba svedka že som tie karty posielal lebo so mnou na pošte bol a aj videl ako tie karty davam do obalky takže tam maš smolu stale to nič nemeni na veci že si sa napriek všetkemu zachoval ako uplny chrapuň a neposlal si ani polku ani nič. Lutujem že som sa vtedy v lichi zachoval ako som sa zachoval lebo som veril že nie si namysleny magor, mal som ti vtedy polovicu toho decku ujebat zo všetkymi dualmi a čo tam bolo a predat to aspoň by som mal teraz dobry pocit a boli by sme si kvit.
A neokradol si len mna ale aj tima nakolko 50 % z ceny tej kariet je jeho vyslovnym vlastníctvom aby si vedel.
Takto mal ten obchod vyzerat.
ON
Geist of Saint Traft (Innistrad) ($24.99)
Curse of Death's Hold (Innistrad) ($1.49)
Stitch Together (Judgment) ($0.37)
Dokopy 26,85
za
JA
Vorapede (Dark Ascension) ($7.49)
Baneslayer Angel (Magic 2011 (M11)) ($5.99)
Geralf's Mindcrusher (Dark Ascension) ($0.79)
Geralf's Messenger (Dark Ascension) ($6.99)
Mikaeus, the Unhallowed (Dark Ascension) ($4.99)
Moonveil Dragon (Dark Ascension) ($2.49)
Nešlo tu o halieriky takže aby to ludia vedeli že ked ti pošlu karty tak jedine až potom čo dojdu im. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mithrandir

|
Zaslal: 17.Máj 2012 23:35 Predmet: |
|
|
| Ok, tak teraz to hras na svedkov. Tiez mam svedka co videl ako tie karty posielam, takze smola. Dalej, Timovi by si sa mal ospravedlnit ze si nebol ochotny ist na postu si po karty, ani potom osobne skontrolovat ci zasielka tam predsa len nieje. Nabuduce by asi mal radsej menit on, mozno by suhlasil s tym ze posleme doporucene a asi by nemal taky problem ist si po to na postu. Hadam vidi comu vsetkemu by sa vyhol. Neviem preco stale z toho obvinujes mna, ja som svoju cast dohody splnil, karty som ti nestratil ja ale posta a vdaka tvoje neochote riesit postu doporucene vam vznikla skoda. Co sa tyka odskodneho alebo nebodaj vratenia ti kariet, nemam dovod, akurat by vznikla skoda mne. Ani nechcem mysliet na to ze keby sa to stalo naopak ci by si prejavil aspon tolko ochoty vec riesit ako ja. Ale ono by sa to nestalo pretoze keby ze sa mna niekto spyta ci chcem poslat doporucene tak poviem ano. Mam 2 deti a rodinu, na postu to mam aspon 20 minut pesi ale stalo by mi to za to ist si tam po tie karty ak by ma list nezastihol doma. Preber uz za to konecne zodpovednost a prestan sa stazovat. Myslim si ze co sa tyka vymien (pre ostatnych) tak si robis zlu reklamu ked uz nicim inym tak tvojim arogantnym prejavom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 17.Máj 2012 23:48 Predmet: |
|
|
| Kto tu zase čo hra? Netrep kokotiny ked nevieš !!! Narozdiel od teba je to realna osoba nie vymysleny vyplod tvojej mokrej fantazie vola sa Marin Ťavoda a videl to na vlastne oči ako davam karty do obalky pretože tu si vždy kupujem až na pošte ty inteligent a teraz mi ukaž kde maš ty svedka ( a nie tvoju ženu alebo 2 deti dakujem). Kebyže ta zasielka na pošte je tak by sa po 18 dňoch vratila doručitelovi !!!!! v pripade že by som si ju neprevzdal tym padom your argument is invalid a karty by zase skončili LEN A LEN u teba. A to som zvedavy ako može menit TIMO ked on je vo švajčiarsku ty inteligent z rožňavy. To si ma zobrat sukromne lietadlo pre tvoju jednu obaločku a doletiet sem? Ja mam 260 vymen len na mtg a nespočetne vela vymen v živote bez problemu. Jedine čo je problematicke si ty. Ja som za tie karty chcel peniaze ale ty si jediny človek na mtg čo meni iba karty za karty a potom sa strati obalka a nemaš v sebe ani trochu chochmesu aby si s tym niečo robil. Povedat bol som na pošte a riešil som to može každy či si tam naozaj bol to nevie nikdo. Ja problemy s vymenami mat nebudem mna pozna vela ludi a vedia, že ak niečo vymienam vždy je to korektne a poriadku narozdiel od random typka čo je tu raz za rok tak mi nehovor o reklame. A som zvedavy ako by sa spraval a vyjadroval ty kebyže ta okradne niekto o kom si si myslel že je normalny. Bohužial nie je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 17.Máj 2012 23:55 Predmet: |
|
|
Heh, zistil som, že som s Mithrandir-om už menil (v novembri) smeti a všetko bolo vpoho, navrhoval som doporučenú zásielku a dostal som takúto odpoveď:
"V poho, tiez nemam dobre skusenosti s postou, radsej posielam doporucene."
...
Junky, chápem, že Ťa to riadne mrzí, ale zo skúsenosti môžem povedať, že väčšina ľudí (až na zjavných podvodníkov, ešteže sú takí zjavní...) čo tu obchoduje sú dôveryhodnejší než pošta.
Zbytočná nevraživosť - kvôli pošte si pohnevať casual trader-a... Teraz tu už aj tak nič nevyriešiš. |
|
| Návrat hore |
|
 |
RS Admiral

Založený: 18.Mar 2006 18:44
|
Zaslal: 17.Máj 2012 23:55 Predmet: |
|
|
| Junky Napísal: | | Kebyže ta zasielka na pošte je tak by sa po 18 dňoch vratila doručitelovi !!!!! v pripade že by som si ju neprevzdal tym padom your argument is invalid a karty by zase skončili LEN A LEN u teba. |
Technická poznámka, obyčajné zásielky sa neprevzané nevracajú, proste sa hodia do schránky. Vracajú sa iba v prípade, ak má adresát výhradu odnášky a neprevezme si zásielku, alebo ak je adresát neznámy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mithrandir

|
Zaslal: 17.Máj 2012 23:59 Predmet: |
|
|
Ach jaj, zas same nepodlozene obvinenia.... Tak to skusim z inej strany. Hadam to pochopis. Keby ze ta chcem okradnut tak tu vymenu nezaznacim a tvrdim ze mi tie karty neprisli, co by si mi kedze nemas doklad z posty nevedel dokazat. Hm, ked tak nad tym rozmyslam, tak presne to robis ty... Co sa tyka Shana, tak na neho si pametam a nic proti nemu nemam, ale sam musis uznat ze je to tazko nestranny svedok. Co sa tyka mojho svedka je to tiez kamarat. Preto som to tu neuvadzal lebo je to irelevantne. Vie Timo ze takto nezodpovedne nakladas s jeho majetkom kym on je prec? A ako som asi mal vediet ze je mimo krajinu ked doteraz som ani nevedel ze tie karty boli z polovice jeho? Ale vidim ze ta toto dopisovanie bavi, tak budem natolko korektny ze to uz nebudem riesit a ponecham ti pocit ze si aspon v niecom uspel. Aj ked, mudrejsi ustupi..., ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 18.Máj 2012 00:19 Predmet: |
|
|
| RS Napísal: | | Junky Napísal: | | Kebyže ta zasielka na pošte je tak by sa po 18 dňoch vratila doručitelovi !!!!! v pripade že by som si ju neprevzdal tym padom your argument is invalid a karty by zase skončili LEN A LEN u teba. |
Technická poznámka, obyčajné zásielky sa neprevzané nevracajú, proste sa hodia do schránky. Vracajú sa iba v prípade, ak má adresát výhradu odnášky a neprevezme si zásielku, alebo ak je adresát neznámy. |
Načo potom na obalku pišeš odosielatela ??? Ak sa nezvladne obalka doručit adresatovi tak sa zvladne vratit odosielatelovi. Tomu čo splietaš vobec nerozumiem lebo adresat nebol neznamy a ani to nebola zasielka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01
|
Zaslal: 18.Máj 2012 00:28 Predmet: |
|
|
iba som to preletel lebo uz treti den mam maraton d3 s kamaratom, ale tolkoto k tomu:
1)mitrandir nie nedohodli by sme sa na doporucenej, pretoze ja len kupujem a nevymienam
2) pokial viem tak bohuzial junky bol hlupy a nezohnal si nic cim by proste mohol mavat ze aha vidis odislo ti to, takze mi pride len ferove to splitnut na polovicu
3) nabuduce si ma prosim neber do ust pride mi maximalne kokotne s prepacenim za sprosty vyraz ze tu na junkyho vytahujes jak ma vlastne ojebava navyse denno denne skypujeme a na teba mi nadava uz minimalne mesiac v kuse |
|
| Návrat hore |
|
 |
|