Duel Commander Rébus
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pieskovisko
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 26.Sep 2013 16:26    Predmet: Duel Commander Rébus Odpovedať s citátom

Logická hádanka (based on true story):

Mám na duelovú variantu Commandera (http://duelcommander.com/) postavaný deck s Azusa, Lost but Seeking ako generálom. Keby mi to prišlo extra dobre, viem si aj bez Staff of Domination dať 1. kolo nekonečno many, nekonečno života a v ešte extrémnejšej verzii potiahnuť celý deck na ruku, a to aj keby som zrovna začínal. Otázka pre vás - ako? Smile

HINT:
Kód:
.motsilnab mýnšildo ilôvk olšen ot yb irednalhgiH mokcemen mokcisalk aN
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
Hakkon



Založený: 26.Dec 2010 11:19


PríspevokZaslal: 04.Okt 2013 17:55    Predmet: Odpovedať s citátom

to som zvedavý, žiadna možnosť ma nenapadá Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 04.Okt 2013 19:03    Predmet: Odpovedať s citátom

Hakkon Napísal:
to som zvedavý, žiadna možnosť ma nenapadá Very Happy

No ja kľudne nadhodím ďalší hintík, ale musíš sa správne opýtať, ľahké to nebude. Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
Junky



Založený: 26.Júl 2005 17:30

Bydlisko: 5trzalka

PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 17:02    Predmet: Odpovedať s citátom

Well nobody cares get a life a začni hrať real magic. Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Tulareanus



Založený: 15.Nov 2010 04:18

Bydlisko: Trenčín/Bratislava

PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 18:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Junky Napísal:
Well nobody cares get a life a začni hrať real magic. Wink


Hovorí človek, čo pravidelne sleduje nejaké záznamy zápasov z League of Legends, gj, that's more meaningful. Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (38 kariet)
Gabriel



Založený: 23.Aug 2011 23:57

Bydlisko: Prešov

PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 18:27    Predmet: Odpovedať s citátom

Nerdfight/geek-off:).

Ja si myslím, že asi nebude také strašne ťažké použiť nejakú nezabanovanú broken kartu na okamžitú výhru, tie karty bývajú zakázané zväčša preto, že to už niekto dokázal predtým...
Zároveň som ale veľmi zvedavý na real magic na PT Theros;).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (80 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 18:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Junky, ak pod "real magic"-om myslíš tie turnaje, na ktorých keď sa zrovna začne dariť niekomu, u koho sa to neočakáva, je lakoš a vymiešavač, tak ďakujem neprosím. To si radšej fakt zahrám EDH-čko s kamošmi, u ktorých sa len málokedy nájde niekto, kto by tie hry bral osobne. Vlastne ani neviem, načo tu vôbec na tvoj post reagujem, keďže pochybujem, že vôbec aj ten mal ozaj niečo do činenia so mnou.

Wlaso pls, nechaj ho aj ty v tom, keď ho to baví.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
Hakkon



Založený: 26.Dec 2010 11:19


PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 18:59    Predmet: Odpovedať s citátom

proste že v dvoj EDH je karta ktora nieje v normálnom povolená a to tí pomohlo, správne?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 19:06    Predmet: Odpovedať s citátom

Hakkon Napísal:
proste že v dvoj EDH je karta ktora nieje v normálnom povolená a to tí pomohlo, správne?

Jj, kľúčovú úlohu tam zohráva karta, ktorá je hádam spomedzi všetkých možných formátov povolená len na duelovom Commanderi. Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
sa3xx



Založený: 07.Jún 2006 20:03

Bydlisko: Raca-BA

PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 21:37    Predmet: Odpovedať s citátom

zaujimava otazka ale nechce sa mi prechadzat sa banlisty tych formatov.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 21:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Je to zelené a stojí to jednu manu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
RS
Admiral


Založený: 18.Mar 2006 18:44

Bydlisko: Bratislava- Lednické Rovne

PríspevokZaslal: 05.Okt 2013 23:37    Predmet: Odpovedať s citátom

je to Fastbond obv + crucible of worlds + zuran orb + Tropical Island + jeden hocijaký land čo nejde do hry tapnutý a dáva manu + City of Traitors + Whispers of the Muse k tomu, alebo iný ťahací xovák.

čo som vyhral?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 06.Okt 2013 09:54    Predmet: Odpovedať s citátom

RS Napísal:
je to Fastbond obv + crucible of worlds + zuran orb + Tropical Island + jeden hocijaký land čo nejde do hry tapnutý a dáva manu + City of Traitors + Whispers of the Muse k tomu, alebo iný ťahací xovák.

čo som vyhral?

Vyhral si iba malé nepodstatné plus, nakoľko síce Fastbond si uhádol správne a o tej interakcii, čo píšeš, som ani poriadne nemal tucha, ale zato Crucible of Worlds je na duel commanderi banned, takže to tam nejde. Wink

Ďalej sa tiež jedná o commandera Azusa, tj. monoG, takže žiadne také že Tropical Island ani Whispers of the Muse by tiež nešlo na infi cards. Ešte sa posnaž, Wlaso to už dal. Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
Gabriel



Založený: 23.Aug 2011 23:57

Bydlisko: Prešov

PríspevokZaslal: 06.Okt 2013 13:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Fastbond, Storm Cauldron a povedzme Primeval Bounty, však?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (80 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 06.Okt 2013 14:04    Predmet: Odpovedať s citátom

Gabriel Napísal:
Fastbond, Storm Cauldron a povedzme Primeval Bounty, však?

Ideš na to správnym smerom a aj Wlaso také čosi najprv hádal, ale mám taký pocit, že toto nevychádza T1, či vedel by si to aj vtedy rozbehnúť? Plus stále v tom nie sú infi cards. Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
RS
Admiral


Založený: 18.Mar 2006 18:44

Bydlisko: Bratislava- Lednické Rovne

PríspevokZaslal: 06.Okt 2013 15:14    Predmet: Odpovedať s citátom

ten tvoj kamoš ale pozná tvoj edh, či? pošli dl a bude to hneď Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 06.Okt 2013 15:49    Predmet: Odpovedať s citátom

RS Napísal:
ten tvoj kamoš ale pozná tvoj edh, či? pošli dl a bude to hneď Smile

Nepozná, proste na to prišiel, lebo sú to všetko playable kusy a nie zabudnuté trashe, a dl nepošlem, lebo by to veru bolo hneď. Very Happy

Jedine ak by niekto poradil nejaké tajné techy, lebo včera som ten deck testil a moc ma netešilo, že tam stačí, aby prišlo na ruku málo zemí a už hneď stráca celá Azusa pointu a je to ako hrať bez generála. Proste deck, čo prehráva už len na mulligany, pritom ale sranda že zrovna nedávno s týmto archetypom niekto vypwnil nejaké turnaje - http://www.mtgtop8.com/event2?e=5554 , http://www.mtgtop8.com/event2?e=5705 . Vidíš, tu máš jeden minihint - ani jeden z týchto dvoch tam tie kombokarty NEhrá. Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
Gabriel



Založený: 23.Aug 2011 23:57

Bydlisko: Prešov

PríspevokZaslal: 06.Okt 2013 16:05    Predmet: Odpovedať s citátom

Marten Napísal:
Gabriel Napísal:
Fastbond, Storm Cauldron a povedzme Primeval Bounty, však?

Ideš na to správnym smerom a aj Wlaso také čosi najprv hádal, ale mám taký pocit, že toto nevychádza T1, či vedel by si to aj vtedy rozbehnúť? Plus stále v tom nie sú infi cards. :D


Aj lair land by stačil, podľa mňa nesprávny generál:P.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (80 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 06.Okt 2013 16:38    Predmet: Odpovedať s citátom

Gabriel Napísal:
Aj lair land by stačil, podľa mňa nesprávny generálRazz.

Lol, vidíš, ale veru ináč zelený Karoo land by som si v Azuse možno mohol zahrať. Very Happy EDIT: Ba nie, ten suckuje keď vracia iba Forest, to už by nebolo že vrátim si Cradle. Sad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
Gabriel



Založený: 23.Aug 2011 23:57

Bydlisko: Prešov

PríspevokZaslal: 06.Okt 2013 18:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Marten Napísal:
Gabriel Napísal:
Aj lair land by stačil, podľa mňa nesprávny generál:P.

Lol, vidíš, ale veru ináč zelený Karoo land by som si v Azuse možno mohol zahrať. :D EDIT: Ba nie, ten suckuje keď vracia iba Forest, to už by nebolo že vrátim si Cradle. :(


Veď vravím, že lair land... a Commander ja neviem Treva... Prosperity na vrchu a ideme:P...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (80 kariet)
RS
Admiral


Založený: 18.Mar 2006 18:44

Bydlisko: Bratislava- Lednické Rovne

PríspevokZaslal: 07.Okt 2013 10:36    Predmet: Odpovedať s citátom

Fastbond, Horn of Greed + landy, pocykliť landy a mať na vrchu nejaké landy + Primeval Bounty a Storm Cauldron.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 07.Okt 2013 10:51    Predmet: Odpovedať s citátom

RS Napísal:
Fastbond, Horn of Greed + landy, pocykliť landy a mať na vrchu nejaké landy + Primeval Bounty a Storm Cauldron.

Jj, ten Horn of Greed je celkom spot-on, ten som aj ja mal na mysli v tom pôvodnom kombe (pričom v ňom sa dá aj ako náhrada použiť Recycle), akurát celé to je trocha kostrbaté a ono v podstate sa takto dá teoreticky aj precykliť všetky landy z decku, než začneš robiť niečo ďalšie. To, čo mám však na mysli ja, ti výjde aj bez spoliehania sa na karty z vrchu knižnice - treba len nahradiť to Bounty a Cauldron inými kartami s obdobným efektom. Zvládneš aj na to prísť?

Hint: Cauldron sa dá nahradiť iným, lacnejším artefaktom a lifegain z Bounty vie nahradiť istá dvojica kariet. Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
marduk



Založený: 24.Aug 2005 10:21

Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: 07.Okt 2013 11:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak sa mozes spoliehat aj na karty z vrchu kniznice, tak sa to da aj bez fastbondu. A pravdepodobne v lubovolnom banliste (highlander, commander, duel commander).

Edit: Ak na to chce niekto skusat prist, tak to vyzaduje iba jednu "zelenu" kartu a a aj to je land. Vsetko ostatne je colorless.


Naposledy upravil marduk dňa 07.Okt 2013 12:37, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (17 kariet)
Marten



Založený: 15.Aug 2004 09:00


PríspevokZaslal: 07.Okt 2013 12:09    Predmet: Odpovedať s citátom

marduk Napísal:
Ak sa mozes spoliehat aj na karty z vrchu kniznice, tak sa to da aj bez fastbondu. A pravdepodobne v lubovolnom banliste (highlander, commander, duel commander).

Ozaj? A ako?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
RS
Admiral


Založený: 18.Mar 2006 18:44

Bydlisko: Bratislava- Lednické Rovne

PríspevokZaslal: 07.Okt 2013 14:10    Predmet: Odpovedať s citátom

Marten vzdávam sa, napadol mi ešte Lifegift, ale to reálne nevie pridať životy. potom ešte možno Seer's Sundial, ale horn je lepší. prezraď nám teda.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pieskovisko Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

 
Prejdi na:  
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Powered by phpBB © 2014 phpBB Group