| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ZiLLeR
Založený: 22.Aug 2012 22:41 Príspevky: 6
|
Zaslal: 22.Aug 2012 22:47 Predmet: W/R DECK |
|
|
Dobrý večer nedávno som si založil takíto deck pomhli mi trochu kamoši a tak viem nieje to na úrovni profesionalov a to aní z daleka ale snažim sa aspon vonku si zahrat a tak bi som vás poprosil či bi sa mi nato niekto nepozrel čo bi som pomenil a tak abi som to zdokonalil primam každú pomoc zatial dík http://mtgdeckbuilder.net/Decks/ViewDeck/232168 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30 Príspevky: 3780 Bydlisko: 5trzalka
|
Zaslal: 22.Aug 2012 23:09 Predmet: |
|
|
Na casual hranie s kamošmi je to okay. Na type 2 je to nehratelne
Neviem čo tu hladaš. Kedže si napisal do type 2 fora tak z toho chceš urobit asik competetivny baliček alebo ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57 Príspevky: 895 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: 22.Aug 2012 23:12 Predmet: |
|
|
| Prečo chceš balík vylepšovať? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01 Príspevky: 3197 Bydlisko: TT - Zurich
|
Zaslal: 22.Aug 2012 23:49 Predmet: |
|
|
| Preco sa pytas hlupe otazky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
lord_magic
Založený: 19.Aug 2007 08:27 Príspevky: 674 Bydlisko: Petrzalka
|
Zaslal: 23.Aug 2012 00:04 Predmet: |
|
|
| Preco sa pytas hlupu otazku na hlupu otazku? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 23.Aug 2012 00:05 Predmet: |
|
|
| Kl3p_co. Napísal: | | Preco sa pytas hlupe otazky? |
Hlúpi sú len ľudia.
Pýtam sa z rovnakého dôvodu ako Junky, chcem vedieť čo ZiLLeR očakáva od balíka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Chesus
Založený: 28.Jan 2010 22:51 Príspevky: 396
|
Zaslal: 23.Aug 2012 11:43 Predmet: Re: W/R DECK |
|
|
| ZiLLeR Napísal: | Dobrý večer nedávno som si založil takíto deck pomhli mi trochu kamoši a tak viem nieje to na úrovni profesionalov a to aní z daleka ale snažim sa aspon vonku si zahrat a tak bi som vás poprosil či bi sa mi nato niekto nepozrel čo bi som pomenil a tak abi som to zdokonalil primam každú pomoc zatial dík http://mtgdeckbuilder.net/Decks/ViewDeck/232168 |
Skusim ti odpovedat trocha konstruktivnejsie nez kolegovia. Ak to chces hrat turnajovo na T2 mas to cele zle. Najprv sa musis rozhodnut ci to chces hrat ako agresivne aggro alebo ako control (da sa hrat aj aggrocontrol ale urcite nie tvojim stylom) - cize bud hras male agresivne priserky ktore rychlo nahadzes do hry a spely ktore ich podporuju + fritovanie alebo hras zopar silnych priserok a noncreatur spely ktore ti umoznia dozit sa ich zahratia. Ty mas chaoticky mix maly bordel+ 5-7 manove hovadka a kontrolne aj agresivne spelly.
Po dalsie ak chces hrat 6-7 manove priserky, tak nehras 20 landov a zianu dalsiu manaakceleraciu, pri 20 landovom decku bude statistycky kazda 3-tia karta land, skus si preratat kedy asi tak zahras 7-manovku.
Po dalsie ak chces hrat dvojfarbu bolo by fajn zohnat si dualne landy, budes menej casto skapinat s plnou rukou cervenych kariet a bielou manou na stole.
Po dalsie kvalita tvojich priser je dost biedna, nehras to najsilnejsie co je dostupne ale same B-cka, dobre mozno na limited.
To iste plati aj o other spells, mimo planeswalkerov a o-ringov (mozno aj flamesov) su tam same b-cka
Inak by som ti este odporucil pozriet si nejake tie decky ktore sa turnajovo hraju nech mas aspon zakldnu predstavu o formate.
Nejdem ti radit co vyhodit a co pridat, kedze by som vyhadzal 90% kariet. Skus si ty najprv premysliet co chces vlastne hrat |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZiLLeR
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Chesus
|
Zaslal: 24.Aug 2012 00:37 Predmet: |
|
|
Mno stale zle, podmena to podrobnejsie
Hraj 60 kariet (mas co vyhadzovat)
Mas 65 kariet a 22 landov a 14 spellov co stoja 5 man a viac (neratam miracle) - tymto si koledujes o pruser typu plna ruka kariet a landy nikde
Podalsie,kopa kariet ma v cene RR alebo WW a ty mas len basic landy, bezne sa ti s tymto stane ze budes drzat bielu kartu a nbudes mat cervenu manu a naopak - ak nemas na dualy, nechces ich kupovat, si zaciatocnik - ta nechod do dvojfarby, hraj to monored alebo monowhite. Ty ajtak silu tychto farieb nijako nevyuzivas, nemas ziadne interakcie
Po dalsie - jedine dobre creatury co tam mas su Serra Avenger a inferno titan, zvysok su priemerny a podpriemerny trtkovia, na control tam mas zbytocne vela creatur a su zbytocne drahe.
Co sa tyka other spellov vyhod priemerakov ako pacifism a divine verdict a namiesto nich radsej dake masove zabijania pripadne dopln dalsie fritovanie
Tu mas nejake decky z posledneho scg, trccha postuduj a pokus sa pochopit ako funguju a hlavne ako rychlo zabijaju supera
http://sales.starcitygames.com//deckdatabase/deckshow.php?&t%5BC1%5D=1&start_date=2012-08-12&end_date=2012-08-12&event_ID=19 |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZiLLeR
|
Zaslal: 24.Aug 2012 09:34 Predmet: |
|
|
| Ked sa môžem opytat ake creatury bi si ty dosadil a za koho bi si vimenil lebo nemam v tom takí prehlad ako ty dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
Chesus
|
Zaslal: 24.Aug 2012 10:51 Predmet: |
|
|
| ZiLLeR Napísal: | | Ked sa môžem opytat ake creatury bi si ty dosadil a za koho bi si vimenil lebo nemam v tom takí prehlad ako ty dik |
Ja ak by som mal postavit WR control tak ho nabijem tonou masových splachovaciek a fritu a zabijal by som planeswalkermi, creatury by som mozno nehral ziadne alebo len dakeho 1-2 titana prip. elesh norn. Ty ten deck mozes stavat xy sposobmi + skus sa naucit pouzivat napr. gatherer
http://gatherer.wizards.com/Pages/Default.aspx
Zvol si format Standard, farbu prip. typ kariet ktory hladas a mozes si vyhladavat karticky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 24.Aug 2012 12:47 Predmet: |
|
|
| ZiLLeR Napísal: | | Ked sa môžem opytat ake creatury bi si ty dosadil a za koho bi si vimenil lebo nemam v tom takí prehlad ako ty dik |
Kolko maš rokov? Lebo 4 chyby v jednej vete to je vizitka 10 ročneho tak chcem prisposobit pomoc tvojej vykonostnej urovni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuutoN
Založený: 16.Aug 2012 23:20 Príspevky: 19
|
Zaslal: 24.Aug 2012 13:01 Predmet: |
|
|
| ma disgrafiu a 16 |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZiLLeR
|
Zaslal: 24.Aug 2012 17:03 Predmet: |
|
|
Junky neošal sa lebo gramatika neni správna ... bohužial mam disgrafiu a robit si stoho srandu no ok to svedčí o tvojej inteligencií a ja mam ine prednosti cvičim staram sa oseba a neviem či bi si mi to povedal aj do očí ale neriešim ta chesus čo sa tíka teba dík ešte to skusim dajak vibrainit a hromadne kilovački som tam pridal dík  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 24.Aug 2012 18:13 Predmet: |
|
|
| ZiLLeR Napísal: | | Junky neošal sa lebo gramatika neni správna ... bohužial mam disgrafiu a robit si stoho srandu no ok to svedčí o tvojej inteligencií a ja mam ine prednosti cvičim staram sa oseba a neviem či bi si mi to povedal aj do očí ale neriešim ta chesus čo sa tíka teba dík ešte to skusim dajak vibrainit a hromadne kilovački som tam pridal dík ;) |
ZiLLeR, nemôžeš čakať, že ľudia budú rátať s tým, že môžeš mať objektívnu príčinu na svoj problém, to Ťa čaká v živote ešte veľa sklamania...
Buď daj vedieť dopredu alebo nič neočakávaj... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZiLLeR
|
Zaslal: 24.Aug 2012 20:01 Predmet: |
|
|
Chapem ta ale tiež nieje múdre urážat hned ked niekto napíše gramaticke chyby ... to tiež svedčí o niečom .. ale dobre neriešim to toto forum nieje o hádani ale o pomoci tak dík  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 24.Aug 2012 23:25 Predmet: |
|
|
| ZiLLeR Napísal: | Chapem ta ale tiež nieje múdre urážat hned ked niekto napíše gramaticke chyby ... to tiež svedčí o niečom .. ale dobre neriešim to toto forum nieje o hádani ale o pomoci tak dík  |
Tiež to nemaš napisane na čele takže asik tažko by som ta chcel uražat kebyže viem že niečim trpiš na druhu stranu tiež nie je problem vygooglit si čo a ako sa piše aby ludia nemali pocit, že radi niekomu kto ma o kolečko viac, predsalen ide o tvoj prezentaciu na fore. Chce to len snahu. Ja poznam ludi čo sa vyhovaraju na kadečo pritom dysgrafia je iba znížená schopnosť naučiť sa správne písať. Je znižena nie je to nemožne. Poznam človeka čo je dysgrafik a tvrdou pracou sa to naučil nie je to o tom že teraz napišem som dysgrafik a možem si to dovolit. Mne by to bolo blbe radšej by som použil google a zistil si ako sa čo piše ako iba arogantne napisal som dysgrafik a mam v pčku.
To je pekne, že cvičiš a staraš sa o seba v dnešnej dobe je doležite mat nejaky koniček a investovat do seba je celkom dobre. Povedal by som ti to aj do oči a možeš mat tehličiek kolko chceš nie je to aj tak o tom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZiLLeR
|
Zaslal: 24.Aug 2012 23:57 Predmet: |
|
|
| Ok viem poznam internetakov tam pišu vela ale inak nič čav |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

|
Zaslal: 25.Aug 2012 00:19 Predmet: |
|
|
| ZiLLeR Napísal: | | Ok viem poznam internetakov tam pišu vela ale inak nič čav |
Poznam vela ludi čo palia knihy namiesto toho aby ich čitali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Selar Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53 Príspevky: 2598 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 26.Aug 2012 16:24 Predmet: |
|
|
| Junky Napísal: | | ZiLLeR Napísal: | | Ok viem poznam internetakov tam pišu vela ale inak nič čav |
Poznam vela ludi čo palia knihy namiesto toho aby ich čitali  |
Ten pravy riesi gramatiku.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|