G/W ramp

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
skipp25

Založený: 09.Mar 2010 19:19

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 08:32    Predmet: G/W ramp Odpovedať s citátom

Co na to poviete?

3x Primeval titan
4x restoration angel
4x thragtusk
3x Solemn simulacrum

2x beast within
2x dismember

4x farseek
4x Rampant growth
4x terminus
2x entreat the angels
1x Green sun zenith

1x Gideon jura

5x forest
1x mountain
4x plains
2x inkmoth
2x kessig wolf run
4x sunpetal grove
4x glimmerpost
4x razorverge thicket

Na sideboarde este pracujem.

Este som to netestoval, ale planujem premieru na FNM preto by som rad prijal nejake konstruktivne modifikacie.

Je ktomu este bokom modifikacia s blade splicers a cloudshifts.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (287 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 11:18    Predmet: Odpovedať s citátom

mas to dost v pohode, len nikdy nevyhras proti delverovi a comukolvek co hra modru alebo cervenu Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
skipp25

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 12:17    Predmet: Odpovedať s citátom

Preco mas taky pocit?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (287 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 12:36    Predmet: Odpovedať s citátom

ziadne caverny, ziadny huntmaster, ziadny ponder ked hras mirakle, len 3x primeval titan (v mirore ta rampa vysmeje) atd. Celkovo mirakle sa do rampy vobec nehodia ked chces hrat mirakle hraj UW alebo UWR, nie rampu preboha sak mi je zle len sa na to kuknem. Nehovoriac o tom ze si musis fetchnut SINGLETON mountain (ahoj ghost quarter) aby si mohol pouzivt kessig. No a farseek to uz uplne zabil.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
skipp25

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 12:45    Predmet: Odpovedať s citátom

http://www.mtgdecks.net/decks/view/34600

nj no "japoncom to nikdy neslo".

Ja by som povedal, ze chlapec prisiel konecnie s niecim zaujimavym a nie vkuse dookola to iste. Preto mam rad japan play. A absolutne nesuhlasim ani s jednou vetou co si dal ako tvoj nazor na deck. Asi si zle uchopil cely koncept.
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 14:14    Predmet: Odpovedať s citátom

tak mi teda ten koncept vysvetli pan I-liked-jap-play-before-it-was-cool
Návrat hore
skipp25

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 14:34    Predmet: Odpovedať s citátom

I dont feed trolls a po tvojom nazore na deck ti nemam co vysvetlovat. Narozdiel od teba viem rozoznat konstruktivnu diskusiu od k nicomu neveduceho a zbytocneho flejmovania.
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 14:41    Predmet: Odpovedať s citátom

lol neviem kde konkretne som flameoval ale sak dobre vidim ze sam tomu decku nerozumies Very Happy
Návrat hore
skipp25

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 14:44    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak by som mu nerozumel nehral by som ho a iste by ma nezaujal.
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 14:52    Predmet: Odpovedať s citátom

tak potom kde je problem vysvetlit tu mne nezasvatenemu ten koncept ktory podla teba nechapem? Ci myslis ze nebudem rozumiet co hovoris lebo pochadzas spoza zapadnej hranice Slovenska za Trnavou?

Ja ti to vysvetlim takto ked uz tu ides hovorit o konstruktivnej kritike, kedze ti evidentne nestaci povedat par slov ale par viet - Delvera nikdy ale nikdy nemozes zabit dostanes counterspell uplne na vsetko pretoze nehras caverny, co je dnes jedna z tych lepsich veci co rampa na delvera moze mat. S aggrom mas hrozne nahodny matchup lebo to zavisi ci topnes z vrsku terminus nevies si ho ani nastavit ani sa k nemu prehrabat ako modre ekvivalenty co hraju mirakle. Ked budes hrat proti hocicomu co hra ghost quarter a fetchnes si titanom kessig a mountain a znici ti mountain skoncil si. Preto nechapem preco preboha hras farseek a nie sferu ktoru ti moze znicit az post-sb? Nehovoriac o tom ze mirror, ktory je len a len o tom kto potiahne prvy titana, NIKDY nemozes vyhrat kedze nehras 4 titanov ale len 3. Dufam ze to pre teba takto staci
Návrat hore
skipp25

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 15:01    Predmet: Odpovedať s citátom

No ja to beriem kusok inac. Caverny su v side "teraz sa bavme o tom, ze ma pri tvorbe decku inspiroval ten aziat a preto okomentujem podstatu decku ako som to ponal ja a upravil potom na zakladu vlastnych chuti a karat ktore mam". Mas tam glimmerposty a thragtuska v mojom pripade az pset. Co ti z casti vrati loss za delvera. Zial netestil som to cize su to len predpoklady z mojej strany. Dalsia vec resto anjel vie tiez proti controlu zahrat svoje. Kedze to nieje iba rampa a nieje to designovane na to aby ta to preburalo s kessig nexusom, preto je tam jeden mountain. Povedal by som ze kessig tam je chutovka. Miracle??? terminus stoji 6 man co je v takejto rampe ekvivalent dayu az na to ze v dobe undying a crawlerov splachovak numero uno taktiez entreat si vies kupit aj bez zazraku. Tento deck vie v mojich ociach vyhrat na viacero sposobov a vie celkom fajn stabilizovat hru. A najma je to velmi o osobnej chuti deck naozaj hrat a neist podla zabehnutych koleciek v kazdej hre rovnako.
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 15:05    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem ci je tragtusk a glimmerpost dost, kedze rg rampy hraju tie a navyse huntmastera + wipflary a slagstormy. Restorak je podla mna jediny dovod preco by som tam daval bielu, terminus momentalne nic extra nerobi, lebo zombici nie su deck, zato proti podu a naya aggru mas day ovela lepsi lebo thalia ti hrozne vadi.
Návrat hore
skipp25

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 15:10    Predmet: Odpovedať s citátom

CO urobi slagstorm a whipflare proti mono greenu co sa teraz hraje s dungrovom, predator ooze, rancormi a revengom?

Citácia:
Ci myslis ze nebudem rozumiet co hovoris lebo pochadzas spoza zapadnej hranice Slovenska za Trnavou?

btw ???
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 15:17    Predmet: Odpovedať s citátom

ten monogreen sa na Slovensku (nieto uz u vas v Kosicoch kde sa biju monoredy na 3-0 stole) vobec nehraje, ale vidim ze ty ides asi v piatok na scg open ked tam chces mat obranu proti decku ktory ma ledvaj jedno umiestnenie v t8
Návrat hore
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 16:07    Predmet: Odpovedať s citátom

Kl3p_co. Napísal:
lebo zombici nie su deck

lol? explain...

splicer+cloudshift nehraj, ak uz, tak len splicerov

- hral by som 4 Primeval Titan a 4 Solemn Simulacrum
- bojim sa poctu 4x Terminus, ale okay. Hral by som nejaky ten Day of Judgment Smile
- ak sa da, hraj Elesh Nornu/Wurmcoil Engine
- mozes to hrat viac na cervenu, ti Huntmasteri su dost dobri.
- mozno pridat nejakeho toho dalsieho Gideona/Elspethu Smile
- nehral by som 1xGreen Suns Zenith, 2x Dismember mozno ani Beast Within nebudes potrebovat (aj ked je dost dobry Smile )
- side? Celestial Purge, Crushing Vines, Oblivion Ring, Beast Within, Karn Liberated, Day of Judgment... Napadov je mnoho, podla toho, proti comu pojdes...

zalezi co z toho mas doma Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (66 kariet)
Gridlok

Založený: 15.Nov 2010 17:54

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 20:26    Predmet: Odpovedať s citátom

Kl3p_co. Napísal:
Ked budes hrat proti hocicomu co hra ghost quarter a fetchnes si titanom kessig a mountain a znici ti mountain skoncil si.

Ked vidno decklist je lahke rozhodnut sa pre znicenie mountainu. Bezne by opponent ale skor nicil kessig, ktory tam je druhy v zalohe. Myslim ze je to premyslene dobre (max by som cervenu poistil este +1 landom kedze tu nie su ani BoPky)

Caverny by som na chut nejake dal v pripade ze ich mas.
Terminus kludne aj cez hardcost - v rampe ziaden problem, ale 1 by som ubral v prospech Elesha.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (2 kariet)
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30

PríspevokZaslal: 27.Júl 2012 22:20    Predmet: Odpovedať s citátom

Gridlok Napísal:
Kl3p_co. Napísal:
Ked budes hrat proti hocicomu co hra ghost quarter a fetchnes si titanom kessig a mountain a znici ti mountain skoncil si.

Ked vidno decklist je lahke rozhodnut sa pre znicenie mountainu. Bezne by opponent ale skor nicil kessig, ktory tam je druhy v zalohe. Myslim ze je to premyslene dobre (max by som cervenu poistil este +1 landom kedze tu nie su ani BoPky)

Caverny by som na chut nejake dal v pripade ze ich mas.
Terminus kludne aj cez hardcost - v rampe ziaden problem, ale 1 by som ubral v prospech Elesha.

Ak by aj zničil kessig result je rovnaky ak samozrejme nemaš 2 a ak maš na stole 2 radšej zničim ten mountain obv pretože ked sa pozriet na stol a vidim 5 forsetov 4x nejaku kombinaciu GW dualu a 2 kessigy + 1 mountain zničim mountain. Ak tam je kesig + mountain zničim kessig v oboch pripadoch je to okay.

Anyway Place: 1st
Participants: 28 Je to balik z vačšieho FNM. Može byt fajn ale aj tak si nemyslim že GW rampa je to čo dokaže uspešne attakovat metagame. Hlavne s tym že ju maš uplne clunky. Je zavisla od topdekov v presneom čase a presnom poradi kde pri gr rampe je tvoj game plan lahšie manipulovatelny.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (147 kariet)
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30

PríspevokZaslal: 03.Aug 2012 00:36    Predmet: Odpovedať s citátom

Wolf Run White
Featured by Reid Duke on 2012-08-05 (Standard)
Print this deck!
Maindeck:

Artifacts
1 Sphere of the Suns

Artifact Creatures
4 Solemn Simulacrum
3 Wurmcoil Engine

Creatures
1 Birds of Paradise
4 Primeval Titan
2 Thragtusk

Enchantments
2 Oblivion Ring

Legendary Creatures
1 Elesh Norn, Grand Cenobite

Planeswalkers
1 Gideon Jura

Sorceries
2 Bonfire of the Damned
4 Day of Judgment
3 Farseek
2 Green Sun's Zenith
4 Rampant Growth

Basic Lands
3 Forest
1 Mountain
3 Plains

Lands
3 Cavern of Souls
2 Copperline Gorge
4 Glimmerpost
1 Inkmoth Nexus
1 Kessig Wolf Run
4 Razorverge Thicket
4 Sunpetal Grove

Sideboard:
2 Thragtusk
1 Ancient Grudge
2 Beast Within
1 Crushing Vines
1 Natural End
1 Elesh Norn, Grand Cenobite
1 Gideon Jura
2 Karn Liberated
2 Terminus
1 Cavern of Souls
1 Inkmoth Nexus
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (147 kariet)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: