World Magic Cup a všetko okolo toho!
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Novinky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Vaso
Planeswalker

Založený: 05.Jún 2004 08:01

PríspevokZaslal: 20.Júl 2012 06:44    Predmet: World Magic Cup a všetko okolo toho! Odpovedať s citátom

Blizi sa MWC a hadajte o kom sa rozpisali na wizardoch najviac:
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/twtw/204

Pekne chalani, drzim palce Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (21 kariet)
Wampo
Plainswalker

Založený: 28.Jún 2004 17:38

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 13:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Už sa to blíži veľkou rýchlosťou, o 2 týždňe tu je World Magic Cup aj so slovenskou účasťou, tento rok nás reprezentuje Jurda, Ivan Floch, Patrik Šuráb a Fifo. Na event idem aj ja aj keď nie hrať takže budem sa pokúšať prinášať vám pravidelného updaty z hracích dňov.

Medzičasom zverejnili Wizardi aj info o tom, ako sa kvalifikovať na budúci rok čiže:

- Kvalifikačná sezóna na WMCQ kvalifikácie je od 2.apríla 2012 do 17.marca 2013 čo znamená, že za toto obdobie je potrebné nazbierať 200 Planeswalker bodov.
- Pre účastníkov WMCQ budú od budúceho roka aj Promo karta
- Wizardi rozmýšlajú aj o ďalších spôsoboch ako zvýšiť účasť
- ďalšie info tu: http://www.wizards.com/magic/magazine/article.aspx?x=mtg/daily/feature/207

Dúfam, že tie zmeny zvýšia účasť na všetkých našich WMCQ kvalifikáciách.

Čo vy na to?

Naposledy upravil Wampo dňa 08.Aug 2012 13:34, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet) MSN Messenger
Selar
Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 13:32    Predmet: Odpovedať s citátom

Lol, to uz snad nazbiera aj casual hrac.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 13:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Selar Napísal:
Lol, to uz snad nazbiera aj casual hrac.

No nazbierat tie body by naozaj nemal byt problem, len aby sa to potom prejavilo v ucasti. Tento rok to po Trnave islo rapidne dole.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet) MSN Messenger
Jurda
Master Wizard

Založený: 29.Jún 2004 17:01

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 14:28    Predmet: Odpovedať s citátom

dovody nizkej ucasti tento rok su jasne, 10e za 2 boo na hraca asi neprilakaju kazdeho a som rad, ze hraci tuto nenazratost ocenili neucastou. taktiez tomu pomohli nevyhovujuce lokality, do Kosic sa nikto trepat nechce a zomierat od smradu v Cloudposte tiez nieje najkrasie stravena sobota. tak snad dostanu organizatori WCQ rozum a buduci rok sa budu snazit menej zarobit. ale ked bude pekne promo, tak skor este zvysia vstupne Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (46 kariet)
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 14:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Jurda Napísal:
dovody nizkej ucasti tento rok su jasne, 10e za 2 boo na hraca asi neprilakaju kazdeho a som rad, ze hraci tuto nenazratost ocenili neucastou. taktiez tomu pomohli nevyhovujuce lokality, do Kosic sa nikto trepat nechce a zomierat od smradu v Cloudposte tiez nieje najkrasie stravena sobota. tak snad dostanu organizatori WCQ rozum a buduci rok sa budu snazit menej zarobit. ale ked bude pekne promo, tak skor este zvysia vstupne ;)

mnohých možno odradilo aj to, že sa menili termíny a aj formát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (24 kariet)
Marek

Založený: 21.Feb 2005 13:59

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 15:21    Predmet: Odpovedať s citátom

Najbližšie presnému dôvodu neúčasti je asi Jurda. Drahé vstupné, nevyhovujúce priestory.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (228 kariet)
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 16:38    Predmet: Odpovedať s citátom

Súhlas s Jurdom, určite pomôže nejaká exkluzívna promo karta, ale ja by som napríklad aj uvítal, ak by to bol Magicový víkend spojený aj s nejakým iným turnajom typu Thibirov Highlander, ktorý by motivoval ľuďom z celého Slovenska ísť vyskúšať nielen jeden turnaj. Ale jasné, že ceny musia zodpovedať vstupnému a treba robiť aj nejaké to promo a masírovať ľudí.

Určite aj pomôže to, keď bude jasné, čo ten World Magic Cup vlastne je, o čo sa hrá atď.
Návrat hore
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 17:09    Predmet: Odpovedať s citátom

Hlavne je podľa mňa dôležité, aby sa k tomu ľudia vyjadrili. Chápem, že strata starých Nationals bola krutá, lebo boli ľudia na to zvyknutí a celé to bolo určite nielen o kartičkách, ale vidieť, že Wizardi budú tlačiť koncept WMC a návrat k pôvodnému modelu sa nechystá. Aj preto by bolo super, kebyže sa čo najviac ľudí vyjadrilo čo by chceli, aby bolo lepšie, čo by ich viac motivovalo ísť na tieto turnaje.

Ako vždy mám pocit, že je aj veľa frflania a málo riešení. Budem sa o tomto o týždeň baviť priamo s ľuďmi čo WMC vymyslela tak im môžem nejaké vaše myšlienky odkomunikovať a sám mám pár nápadov, ako by sa tie kvalifikácie dali osviežiť a vylepšiť.
Návrat hore
Patrik Surab

Založený: 04.Aug 2008 11:21

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 17:23    Predmet: Odpovedať s citátom

Je to len napad, ale...co ak by sme si spravili vlastne neoficialne majstrovstva slovenska podla stareho modelu s tym, ze WCQcka by boli zaroven kvalifikaciami na tieto majstrovstva?...napr. top 16 z kazdeho wcq by sa kvalifikovala...neviem sice, ako by sa bez sponzora riesili ceny, ale snad by to nejako slo...ludia by sa nalakali na to, ze nieje na wcq iba jedno miesto, ktore ma cenu, lebo to podla mna tiez odradza...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
augustus

Založený: 30.Jún 2004 18:54

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 19:19    Predmet: Odpovedať s citátom

nenasiel prosim niekto kluce od Ferrari herne Fenix?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (82 kariet)
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 08.Aug 2012 20:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Patrik Surab Napísal:
Je to len napad, ale...co ak by sme si spravili vlastne neoficialne majstrovstva slovenska podla stareho modelu s tym, ze WCQcka by boli zaroven kvalifikaciami na tieto majstrovstva?...napr. top 16 z kazdeho wcq by sa kvalifikovala...neviem sice, ako by sa bez sponzora riesili ceny, ale snad by to nejako slo...ludia by sa nalakali na to, ze nieje na wcq iba jedno miesto, ktore ma cenu, lebo to podla mna tiez odradza...

Plus minus sme sa bavili ze z vianocneho turnaja by sa dalo spravit nieco na sposob neoficialnych majstrovstiev Slovenska, je to uz tak ci tak popularny turnaj s tradiciou, prilaka roznych hracov a ma prestiz. Este musim s Radom o tom hodit rec Smile
Návrat hore
lush

Založený: 09.Feb 2005 17:51

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 14:46    Predmet: Odpovedať s citátom

a co keby sa na kazdy turnaj kvalifikovala len top 16 z nejakeho WCQ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
batman

Založený: 29.Aug 2004 21:24

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 14:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som zvedavy ci 200 bodov nazbiera aspon 40 ks hracov.
Návrat hore
Jurda
Master Wizard

Založený: 29.Jún 2004 17:01

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 15:01    Predmet: Odpovedať s citátom

batman Napísal:
37 hracov uz ma 200 bodov a ti traja na to maju este 7 mesiacov Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (46 kariet)
Selar
Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 15:18    Predmet: Odpovedať s citátom

Jurda Napísal:
batman Napísal:
37 hracov uz ma 200 bodov a ti traja na to maju este 7 mesiacov Wink

tak, ked uz som aj ja kvalifikovany, tak to musi zvladnut kopec ludi.... Very Happy
Návrat hore
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 15:40    Predmet: Odpovedať s citátom

batman Napísal:

200 je fakt smiesne lahke dosiahnut, ked za 4-2 na PTQ je okolo 70 bodov, nehovoriac o GP
Návrat hore
batman

Založený: 29.Aug 2004 21:24

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 15:44    Predmet: Odpovedať s citátom

Su zname nejake najblizsie ptq u nas?
Návrat hore
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 15:49    Predmet: Odpovedať s citátom

batman Napísal:

Vychadza to tak, ze bude v ramci CZ&SK bude jedno v oktobri, jedno v novembri a jedno v decembri. Rakusaci spominali ze tiez v decembri budu mat, Madarsko a Polsko neviem. Ked budem mat cas a budu vsetky terminy jasne, tak na to vytvorim temu v ramci noviniek mtg.sk
Návrat hore
shrek

Založený: 28.Nov 2011 05:52

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 15:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Wampo Napísal:
batman Napísal:

Vychadza to tak, ze bude v ramci CZ&SK bude jedno v oktobri, jedno v novembri a jedno v decembri. Rakusaci spominali ze tiez v decembri budu mat, Madarsko a Polsko neviem. Ked budem mat cas a budu vsetky terminy jasne, tak na to vytvorim temu v ramci noviniek mtg.sk

Madarsko 8ho decembra v Budapesti, presnejsie miesto este neni
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 16:09    Predmet: Odpovedať s citátom

shrek Napísal:
Wampo Napísal:
batman Napísal:

Madarsko 8ho decembra v Budapesti, presnejsie miesto este neni

Jo, uz su nahodene vsetky v okoli, spravim o tom samostatnu temu Smile
Návrat hore
etore
Judge Impersonator

Založený: 10.Júl 2004 20:41

PríspevokZaslal: 09.Aug 2012 18:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Takze zname terminy CZ/SK:

27.10. Cerny Rytir Brno
18.11. Cloudpost Bratislava
15.12. Temny Strelec Praha
Návrat hore
Wampo
Plainswalker

PríspevokZaslal: 10.Aug 2012 09:10    Predmet: Odpovedať s citátom

Poprosím všetky diskusie o PTQ k PT Gatecrash smerovat do tejto temy:
http://www.mtg.sk/forum/viewtopic.php?t=11892

Bol by som rad ale ak sa tu rozbehne aspon trochu diskusia k WMCQ Razz
Návrat hore
Vaso
Planeswalker

Založený: 05.Jún 2004 08:01

PríspevokZaslal: 13.Aug 2012 21:28    Predmet: Odpovedať s citátom

dopocul som sa, ze v madarsku idu robit majstrovstva madarska, format rovnaky ako byval kedysi, akurat bez podpory wizardov. Nechceme si nieco taketo spravit aj u nas? Na vlastnu past? Neviem aka podpora od BF byvala, ale myslim ze by som si trufol takyto turnaj zorganizovat a nebyt na nom stratovy.

Chceli by sme na slovensku znovu spravit 2-3dnove majstraky, ked nam ich uz wizardi zobrali?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (21 kariet)
Zdeno

Založený: 15.Dec 2005 21:31

PríspevokZaslal: 14.Aug 2012 07:11    Predmet: Odpovedať s citátom

ja by som bol urcite za
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Novinky Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
Strana 1 z 7

Prejdi na: