Mill BD

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
skipp25

Založený: 09.Mar 2010 19:19

PríspevokZaslal: 09.Júl 2012 17:34    Predmet: Mill BD Odpovedať s citátom

Co na to poviete? Na nejake to FNM

4x mind sculpt
4x Jace phantasm
3x increasing confusion
4x though scur
4x devastation tide
2x sleep
3x unsummon
4x mana leak
3x jace memory adept
4x delver (podla chuti)
2x talrand sky summoner

23x island

4x index, ked odrotuje mana leak
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (287 kariet)
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57

PríspevokZaslal: 09.Júl 2012 21:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Videl som mlynček hrať dvoma spôsobmi:
- zdržuješ a priebežne melieš kým súpera nevymelieš (UB control s Nephalia Drownyard a Blue Sun's Zenith-om)
- spravíš kombo (Tamiyo emblem + Thought Scour, na limited Increasing Confusion na seba a potom flashback Mind Twist-ov a Confusion)

Tvoj balík sa snaží mlieť ako fritka - prosto to hádžeš do súpera kým neprehrá. Pre fritku treba veľa kariet s priemerom 3 damage na kartu za jednu manu, takže ty by si chcel asi 6 kariet na kartu za jednu manu a t osa ti asi nepodarí. Mohol by si pridať ešte Mind Twist-y, Sands of Delirium či Otherworld Atlas, ale to asi stačiť nebude.

Ja by som skúsil postaviť nejaké combo s Increasing Confusion + Past in Flames + Mind Sculpt/Mind Twist + Increasing Vengeance alebo niečo také, ale asi chýba na to mana engine.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (15 kariet)
Chesus

Založený: 28.Jan 2010 22:51

PríspevokZaslal: 09.Júl 2012 21:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Inak Skipp mas tam super combo devastation tide + delver a talrand, DT je fakt dobra na dodrbanie tychto dvoch Laughing - co tak to skusit radsej s dakym snapcasterom prip. tym novym neviemcomamcerom, nech tu DT aj nejako vyuzijes.

Osobne som skusal UB mill a daval mi znacne priemerne vysledky, o tom ako su tvoje sance bez cierne ktora mi davala zabijanie - fu Confused
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Gabriel

PríspevokZaslal: 09.Júl 2012 22:21    Predmet: Odpovedať s citátom

No aj ten Delver a Jace's Phantasm sú ako bytosti s infect-om vo fritke...
Sleep je pekná mizéria ak ty neútočíš, radšej tam daj Feeling of Dread, ak chceš len zdržovať, veď to je Fog za 2UU...
Pri Tvojom počte threat-ov ostane aj zelenej dosť zabíjania na Talrand-a.
Napokon ten Index je isto len zlý vtip, že?

Ten mlynček treba trocha rafinovanejšie vymyslieť:).
Návrat hore
skipp25

PríspevokZaslal: 09.Júl 2012 22:38    Predmet: Odpovedať s citátom

Prevaze by som som to nechcel sustredit na mill only. Ten mill by mal byt skor fuel pre agrro a efekty. To ma napadaju tie illusions co taha 3 karty za manu. Sleep nie je zrovna fog pretoze ho takto viem pripravit 2x o obranu. Ono ked na to tak pozeram ten deck co som hore navrhol si nevie vybrat ci chce byt mill alebo aggro cize tam zacnem prestavbu. Definiciou tym co to chce byt. Ale skor to bude aggro s mill fuelom. Inak som premyslal aj nad takym chancelor of spires. 7 karat v opponentovom hrobe a na zaciatku delver a phantasma nafuknuta nemoze byt na skodu. Ono na moderne to ma goyfa...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (287 kariet)
Chesus

PríspevokZaslal: 09.Júl 2012 22:45    Predmet: Odpovedať s citátom

skipp25 Napísal:
Prevaze by som som to nechcel sustredit na mill only. Ten mill by mal byt skor fuel pre agrro a efekty.

Neblbni ... hrat kompu millu kvoli 4-rom jace phantasmom Shocked a stavat aggro takymto stylom fuuuha ... bounce, countery, mill a 10 kreatur - s tym aggrom to myslis vazne ? Confused
Návrat hore
skipp25

PríspevokZaslal: 09.Júl 2012 22:54    Predmet: Odpovedať s citátom

mozno nieco taketo.

http://www.mtgvault.com/ViewDeck.aspx?DeckID=359132

ee, agrro koli 4m phantasmam je chujovina to mas recht, ako som pisal na moderne to ma goyfa tam sa mi to aggro celkom pacilo.

Mill ma stale tahal, no nikdy som ho nehral. Urcite to chcem skusit na fnm, uz ma moc nebavi rampa,ani R/G agrro ani tokeny ani zombici. Chcem nieco ine. Phantazma a mind sculpt mi udreli okamzite do oka, tak ako v M12 memory adept. Ten vie sam o sebe ukoncit hru. Len na neho treba dat pozor.
Návrat hore
Chesus

PríspevokZaslal: 09.Júl 2012 23:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Inak ja mam strasne rad rogue decky ... a hlavne na legacke som miloval decky ficiace na jedinej win condition, pripadne pomalom vytahani librari - taky najznamejsi z tychto deckov je asi Stasis. mno a skusal som na tomto principe postavit nieco na t2 - konkretne monoB-cko. S tym ze som tam mal tonu cierneho zabijania destroy, -x/-x, sackovacky a ako win condition som mal 4*surgical extraction + 1*elixir of immortality. Podarilo sa mi s tym par hier (velmi dlhych) vyhrat a zopar superom kvalitne otravit den cize ak hladas inspiraciu Laughing Laughing
Návrat hore
Gabriel

PríspevokZaslal: 10.Júl 2012 00:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Aha, takže ty si chcel hrať Jace's Phantasm + Mind Sculpt, aby si mal z dvoch polovičných kariet skoro jednu celú?:D
Vo formáte, kde sú karty čo vydajú za dve (Huntmaster, Geist, Messenger, Gravecrawler, Splicer, Angel, Snapcaster, atď)...
Tu máš aggro so self-mill fuel-om a infect polevou:
http://www.wizards.com/magic/magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/deck/1005
Návrat hore
skipp25

PríspevokZaslal: 10.Júl 2012 05:54    Predmet: Odpovedať s citátom

Ono celkovo postnut mill deck na standard bolo vacsinou celkom kontroverzne tema. Ked si vsimnes fora, ci uz salvation abo na wiz, vsade sa tam striedaju nazori ohladne kompetitivnosti mill na constructed. Cize ja som si z toho celeho utvrdil, ze je to celkom funny fnm must try for me. A kedze som sa rozhodol experimentovat, rozhodol som sa tych niekolko mill karat zohnat (jace uz je predsa len za nejakych 6 dolcis). Preto som to tu hodil, lebo mill je jeden z druhu deckov ktory som doposial nehral. Sice mi je jasne, ze snim nepojdem na GP ale nemozem sa zbavit pocitu, ze si s nim na fnm uzijem.
@gabi: praveze self millu sa chcem vyhnut, ani ten turbo fog sa mi moc nepacil.

Inak cital som o celkom fajn kombinacii s bielou dokonca, kde hasil DOJ + gideon, oblivion atd. Krypta na remove graveu.
Citácia:
Aha, takže ty si chcel hrať Jace's Phantasm + Mind Sculpt, aby si mal z dvoch polovičných kariet skoro jednu celú?
Very Happy jj presne tak, pacia sa mi . Uzival som si ich uz v DOTP 13
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: