| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Šarkan
Založený: 10.Feb 2011 19:25 Príspevky: 102
|
Zaslal: 26.Jún 2012 20:32 Predmet: necielitelny hrac a jeho pw |
|
|
kamarad tvrdi, ze ked je hrac necielitelny (povedzme Leyline of Sanctity) tak aj jeho planeswalker je necielitelny? to sa mi moc nezda...
celkovo som si neni isty pravidlami okolo pw, keby sa niekto na tu temu trochu obsirnejsie rozpisal bolo by to vyborne diky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Azures

Založený: 26.Sep 2009 10:09 Príspevky: 408 Bydlisko: Intrak BA
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šarkan
|
Zaslal: 27.Jún 2012 10:49 Predmet: |
|
|
| v pravidlach sa myslim pise, ze oponent moze presmerovat zranenie z hraca na jeho pw.. nie je mi jasne ci musi ten oponent byt tým co vyvolal dany spel? napr. vyvolam smallpox, moze oponent presmerovat 1 zranenie zo mna na mojeho pw? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Selar Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53 Príspevky: 2606 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 27.Jún 2012 11:12 Predmet: |
|
|
| Šarkan Napísal: | | v pravidlach sa myslim pise, ze oponent moze presmerovat zranenie z hraca na jeho pw.. nie je mi jasne ci musi ten oponent byt tým co vyvolal dany spel? napr. vyvolam smallpox, moze oponent presmerovat 1 zranenie zo mna na mojeho pw? |
dam ti hint. Dava smallpox dmg?
Vies presmerovat len dmg. S tym, ze to funguje tak, ze cieleny spell alebo abilita najprv zacieli hraca a potom sa az rozhodujes o presmerovani. Preto leyline zablokuje aj bolt do PW. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šarkan
|
Zaslal: 27.Jún 2012 11:26 Predmet: |
|
|
| Selar Napísal: | | Šarkan Napísal: | | v pravidlach sa myslim pise, ze oponent moze presmerovat zranenie z hraca na jeho pw.. nie je mi jasne ci musi ten oponent byt tým co vyvolal dany spel? napr. vyvolam smallpox, moze oponent presmerovat 1 zranenie zo mna na mojeho pw? |
dam ti hint. Dava smallpox dmg?
Vies presmerovat len dmg. S tym, ze to funguje tak, ze cieleny spell alebo abilita najprv zacieli hraca a potom sa az rozhodujes o presmerovani. Preto leyline zablokuje aj bolt do PW. |
ok smalpox je zly priklad (lepsie je Steam Blast?), ale islo mi o to ze ci musi byt ten oponent aj autor (controler?) toho spelu ktoreho zranenie chce presmerovat na pw? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šarkan
|
Zaslal: 27.Jún 2012 11:46 Predmet: |
|
|
| ok uz som si odpovedal, "from source oponent controls" |
|