necielitelny hrac a jeho pw

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pravidlá
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Šarkan

Založený: 10.Feb 2011 19:25

PríspevokZaslal: 26.Jún 2012 20:32    Predmet: necielitelny hrac a jeho pw Odpovedať s citátom

kamarad tvrdi, ze ked je hrac necielitelny (povedzme Leyline of Sanctity) tak aj jeho planeswalker je necielitelny? to sa mi moc nezda...
celkovo som si neni isty pravidlami okolo pw, keby sa niekto na tu temu trochu obsirnejsie rozpisal bolo by to vyborne Smile diky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (30 kariet)
Azures

Založený: 26.Sep 2009 10:09

PríspevokZaslal: 26.Jún 2012 20:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Nie, planesalker nie je necieliteľný, keď máš vonku Leyline of Sanctity. Necialiteľný je, keď máš vonku napr. Privileged Position.
Avšak ak chceš dať do PW nejaký priamy dmg (napríklad Lightning Bolt) tak necieľuješ samotného PW, ale hráča a pri resolvnutí to presmeruješ na jeho PW.
Teda: ak máš vonku Leyline of Sanctity tak ti nepriateľ môže zničiť tvojho PW s Beast Within, ale nemôže ti doň dať dmg Lightning Boltom.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (103 kariet)
Šarkan

PríspevokZaslal: 27.Jún 2012 10:49    Predmet: Odpovedať s citátom

v pravidlach sa myslim pise, ze oponent moze presmerovat zranenie z hraca na jeho pw.. nie je mi jasne ci musi ten oponent byt tým co vyvolal dany spel? napr. vyvolam smallpox, moze oponent presmerovat 1 zranenie zo mna na mojeho pw?
Návrat hore
Selar
Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53

PríspevokZaslal: 27.Jún 2012 11:12    Predmet: Odpovedať s citátom

Šarkan Napísal:
v pravidlach sa myslim pise, ze oponent moze presmerovat zranenie z hraca na jeho pw.. nie je mi jasne ci musi ten oponent byt tým co vyvolal dany spel? napr. vyvolam smallpox, moze oponent presmerovat 1 zranenie zo mna na mojeho pw?

dam ti hint. Dava smallpox dmg? Smile

Vies presmerovat len dmg. S tym, ze to funguje tak, ze cieleny spell alebo abilita najprv zacieli hraca a potom sa az rozhodujes o presmerovani. Preto leyline zablokuje aj bolt do PW.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Šarkan

PríspevokZaslal: 27.Jún 2012 11:26    Predmet: Odpovedať s citátom

Selar Napísal:
Šarkan Napísal:

dam ti hint. Dava smallpox dmg? Smile

Vies presmerovat len dmg. S tym, ze to funguje tak, ze cieleny spell alebo abilita najprv zacieli hraca a potom sa az rozhodujes o presmerovani. Preto leyline zablokuje aj bolt do PW.

ok smalpox je zly priklad (lepsie je Steam Blast?), ale islo mi o to ze ci musi byt ten oponent aj autor (controler?) toho spelu ktoreho zranenie chce presmerovat na pw?
Návrat hore
Šarkan

PríspevokZaslal: 27.Jún 2012 11:46    Predmet: Odpovedať s citátom

ok uz som si odpovedal, "from source oponent controls"
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pravidlá Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: