| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
blekend

Založený: 13.Sep 2011 00:08 Príspevky: 15 Bydlisko: Kocúrkovo
|
Zaslal: 11.Máj 2012 18:58 Predmet: Primal Surge |
|
|
Zdravím, mám otázku ohľadom Primal Surge karty ( Sorcery - Exile the top card of your library. If it's a permanent card, you may put it onto the battlefield. If you do, repeat this process.).
Keď ju začnem hrať a dojde napr. na auru, ktoru nemozem dat na battlefield, tak skoncim to "exilovanie" a vratim ju navrch knižnice?
Taktiež keď je to non permanent, tak ostane na vrchu knižnice?
Čítal som si ruling na gathererovi, ale niektoré otázky nezodpovedal .
thx |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thibir Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52 Príspevky: 2504 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 11.Máj 2012 19:32 Predmet: |
|
|
ked najdes auru, ktoru nemas na co attachnut, tak zostane exilnuta. a efekt konci...
nie, exilnes vrchnut kartu. a bud ju das na battlefield alebo ostane exilnuta a koncis... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hysterion
Založený: 04.Jan 2012 01:14 Príspevky: 18 Bydlisko: Senec
|
Zaslal: 25.Máj 2012 11:22 Predmet: |
|
|
Mna by skôr zaujímalo ako to je s Ladnamy? Pomocou Primal Surge si tak môžem vyložiť aj viac landov za kolo? alebo ak som si vyložil land už nemôžem vyložiť ďalší a tým efekt karty zaniká?
Lebo teoreticky ak by to bola vinimka a nemal vlastnýk karty už žiaden iný sorcer ani instant v balíku tak by si v jednom kole vyložil celú knižnicu
(a následne by v druhom prehral lebo by si nemal čo ťahať) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Azures

Založený: 26.Sep 2009 10:09 Príspevky: 405 Bydlisko: Intrak BA
|
Zaslal: 25.Máj 2012 12:33 Predmet: |
|
|
Môžeš si s tým vyložiť aj viac landov.
Keby tam už mal len permanenty tak si môže (ale nemusí) vyložiť celú knižnicu do hry. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bedob
Založený: 17.Feb 2006 22:31 Príspevky: 23 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: 27.Máj 2012 09:01 Predmet: |
|
|
Pri vylozeni aury pomocou Primal Surge mozes auru dat aj na necielovatelny permanent, teda ak ma oponent nieco necielovatelne,v tomto rpipade to neplati, nakolko ty necielujes(target) ale iba pokladas(put).
Opravte ma ak sa mylim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Azures

Založený: 26.Sep 2009 10:09 Príspevky: 405 Bydlisko: Intrak BA
|
Zaslal: 27.Máj 2012 09:08 Predmet: |
|
|
| bedob Napísal: | Pri vylozeni aury pomocou Primal Surge mozes auru dat aj na necielovatelny permanent, teda ak ma oponent nieco necielovatelne,v tomto rpipade to neplati, nakolko ty necielujes(target) ale iba pokladas(put).
Opravte ma ak sa mylim. | Nemýliš sa, môžeš takto dať napríklad Pacifism na Sphinx of Jwar Isle. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|