| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Roqe

Založený: 25.Okt 2006 20:22 Príspevky: 352 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: 05.Jún 2011 12:35 Predmet: Problem s aukciou |
|
|
| Na reverznej aukcii nefunguje funkcia "predaj ihned". |
|
| Návrat hore |
|
 |
jmi
Založený: 02.Okt 2009 10:05 Príspevky: 408 Bydlisko: Trencianska Turna
|
Zaslal: 06.Okt 2011 21:49 Predmet: Re: Problem s aukciou |
|
|
| Roqe Napísal: | | Na reverznej aukcii nefunguje funkcia "predaj ihned". |
ked dam filter na "moje - prave kupujem" tak mi to nic nenajde, avsak mam naklikane veci, ktore prave kupujem (ak ma nikto neprehodi) |
|
| Návrat hore |
|
 |
tekel04

Založený: 19.Júl 2008 18:05 Príspevky: 430 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 06.Okt 2011 22:39 Predmet: Re: Problem s aukciou |
|
|
| jmi Napísal: | | ked dam filter na "moje - prave kupujem" tak mi to nic nenajde, avsak mam naklikane veci, ktore prave kupujem (ak ma nikto neprehodi) |
Ked pouzijem "moje - prave kupujem", tak mi to ukazuje kartu co ja prave predavam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Veghus

Založený: 03.Nov 2005 15:50 Príspevky: 158 Bydlisko: Galanta
|
Zaslal: 06.Okt 2011 23:58 Predmet: |
|
|
s funkciami aukcie je problem uz davno a nie jeden..btw..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gridlok

Založený: 15.Nov 2010 17:54 Príspevky: 77 Bydlisko: Kosice, Slovakia
|
Zaslal: 07.Okt 2011 09:31 Predmet: |
|
|
| No bol by som velmi rad keby sa nejak prerobila. Minimalne implementovat predlzenie casu aukcie po prihodeni. Aspon by to nebolo o stasti kto da poslednu ponuku ale realne najvyssiu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57 Príspevky: 891 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: 07.Okt 2011 11:28 Predmet: Stav stránky |
|
|
| Na celej stránke je dosť veľa chýb, keďže už existuje dlho a chodí tu dosť ľudí, predpokladám, že sú známe, len ich nemá kto, respektíve kedy opraviť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jmi
Založený: 02.Okt 2009 10:05 Príspevky: 408 Bydlisko: Trencianska Turna
|
Zaslal: 07.Okt 2011 13:00 Predmet: Re: Stav stránky |
|
|
| Gabriel Napísal: | | Na celej stránke je dosť veľa chýb, keďže už existuje dlho a chodí tu dosť ľudí, predpokladám, že sú známe, len ich nemá kto, respektíve kedy opraviť. |
kedysi som chcel ja pomoct, ale nedostal som sa ku zdrojakom. Teraz uz nemam moc casu. Ale ktovie, ide zima, mozno ...
niektore bugy, specialne take co nezapisuju ziadne data do db, napriklad filtre, by sa mali dat opravit rychlo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryba

Založený: 30.Apr 2005 23:48 Príspevky: 2760 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: 07.Okt 2011 15:09 Predmet: |
|
|
Toto sa riešilo už dávno a k nijakému zvratnému záveru sa neprišlo, takže asi nebude mať zmysel to znovu rozoberať.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 07.Okt 2011 15:20 Predmet: |
|
|
| Na čom to minule stroskotalo? Ochota to zrejme nebola... |
|
| Návrat hore |
|
 |
G.O.D.

Založený: 27.Aug 2009 12:46 Príspevky: 78 Bydlisko: Nová Dedina v okrese Levice
|
Zaslal: 07.Okt 2011 22:29 Predmet: |
|
|
No je veru viac vecí, ktoré by sa tam dali vylepšiť.
Napríklad minule som si všimol, že keď je položka výrazne drahšia, tak sa farebne mení jej cena a uvedomil som si, že je to prispôsobené slovenským korunám, čiže pri eurách sa tá farba nemení tak do 100 eur (či ako to je nastavené), čo je veľmi ojedinelé, že by niekto predával tak drahú položku. Nedalo by sa napríklad toto zmeniť úmerne k eurám? Neverím tomu, že to je náročná úprava (asi stačí len prepísať cifry) a myslím, že by to o čosi aukciu sprehladnilo.
Vďaka |
|
| Návrat hore |
|
 |
muti

Založený: 15.Jún 2005 09:41 Príspevky: 788 Bydlisko: Hlboká 27, 900 25 Chorvátsky Grob
|
Zaslal: 19.Okt 2011 20:19 Predmet: |
|
|
| skuste niekto zodpovedny spavit to aby v aukcie filter "predavajuci" zobrazoval ucstnikov v abecednom poradi, neda sa tam nikto najst je to nepouzitelny a neprehladny filter. thx |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 19.Okt 2011 21:26 Predmet: |
|
|
| muti Napísal: | | skuste niekto zodpovedny spavit to aby v aukcie filter "predavajuci" zobrazoval ucstnikov v abecednom poradi, neda sa tam nikto najst je to nepouzitelny a neprehladny filter. thx |
Ja zvyknem kliknúť do toho výberu a potom stláčam prvé písmeno mena účastníka, kým sa nezvýrazní požadovaná položka.
Vylepšení by to bolo treba naozaj mnoho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
G.O.D.

|
Zaslal: 20.Okt 2011 00:15 Predmet: |
|
|
| Gabriel Napísal: | | muti Napísal: | | skuste niekto zodpovedny spavit to aby v aukcie filter "predavajuci" zobrazoval ucstnikov v abecednom poradi, neda sa tam nikto najst je to nepouzitelny a neprehladny filter. thx |
Ja zvyknem kliknúť do toho výberu a potom stláčam prvé písmeno mena účastníka, kým sa nezvýrazní požadovaná položka.
Vylepšení by to bolo treba naozaj mnoho. |
Presne tak..Však si to rozklinki a napíš nick resp. prvé písmená nicku predávajúceho .. a nájde ti ho. To je podľa mňa absolútny detail. Sú tam fakt dôležitejšie veci.
Nehovorím o farbách cien položiek (čo fakt neverím, že to môže zabrať viac ako 10 minút, ale dobre...).
Ja viem, že sa to tu už asi niekoľko krát riešilo, ale najväčší problém je samozrejme v nedoriešnom systéme aukcie. Najmä pri položkách za výhodnú vyvolávaciu cenu.
Typický príklad bol, keď tu Silverbow predával asi 7 strán položiek za dobrú cenu a aukcia sa končila o 11 doobeda pracovného dňa. Veľká časť ľudí, ktorí o nejaké karty z tej aukcie bojovali v pribehu celého týždňa sa asi ani nemohli o tom čase dostaviť na internet, aby sa o karty pobili a z tých zvyšných ľudí, čo sa dostaviť mohli, (so mnou na čele ) väčšina aukciu celý týždeň ignorovala a prišla práve pár minút pred koncom aukcie, aby si last minute bidli na chcené položky. Pri siedmich stranách sa ani náhodou nedá pár minút pred koncom uklikať všetko čo človek chce.
Čo z toho vyplýva? Kupujúci nevyhrajú kartu, i keď by za tú kartu boli ochotní dať viac ako bola predaná. Predávajúci (obzvlášť predávajúci 100+ položiek naraz) za tie karty nedostane toľko, koľko by mu kupujúci boli schopní dať a spokojní sú len tí, ktorým sa podarilo prihodiť v tej poslednej minute v správnu chvíľu (čo je random) a vyhrajú kartu za super cenu.
Ja viem, že mne sa to ľahko hovorí a zrealizovanie správnych zmien by zabralo kopu času. A nieje tu človek, ktorý by mal dostatočnú motiváciu, aby sa toho podujal
Píšem to sem preto, že je to škoda no. Toto je pokiaľ viem jediná funkčná aukcia tohto druhu v Československu (kedysi malo niečo podobné tuším cmus, ale myslím, že teraz tam aukcia funguje len cez fóra, čo je dosť oničom) a myslím, že je dosť ľudí, ktorí túto aukciu aktívne sledujú a skrátka.. to celkom funguje . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joker
Založený: 26.Apr 2005 12:23 Príspevky: 16 Bydlisko: Seňa 568
|
Zaslal: 20.Okt 2011 16:55 Predmet: |
|
|
| G.O.D. Napísal: |
Píšem to sem preto, že je to škoda no. Toto je pokiaľ viem jediná funkčná aukcia tohto druhu v Československu (kedysi malo niečo podobné tuším cmus, ale myslím, že teraz tam aukcia funguje len cez fóra, čo je dosť oničom) a myslím, že je dosť ľudí, ktorí túto aukciu aktívne sledujú a skrátka.. to celkom funguje . |
... a keby tu taky clovek bol ? .. .ktory by vedel a bol ochotny upravit nejake veci ? ....
Dany clovek sa na koho ma obratit ?
Par postov hore bolo spominane, ze snaha bola, ale dotycny sa nedostal vtedy ku zdrojakom a teraz to uz nestiha....
Na com to vtedy padlo ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martinko87 Homo Vulgaris
Založený: 01.Jan 2011 15:07 Príspevky: 77 Bydlisko: Stara Tura
|
Zaslal: 20.Okt 2011 17:06 Predmet: |
|
|
| Hm...Ako pridam sa aj ja ale dost ma to nasralo ked Silverbow tu dal 7 alebo kolko ich bolo stran odpadov a nezmyselnych comonov co najdem asi tak 10ks z kazdeho za 0.10e A ja som potom ledva videl ostatok a aj moje....Neskutocne to bolo neprehladne si zoberte spravim toto ja? co mam asi 5000 odpadov a kde to tu narvem? Respektive spravili by to dalsi dvaja,traja a konec vybuchne cela auckia.... nedaj boze,keby to spravili vsetci....Ako ozaj Nechapem ludi co tam predavaju kartu,karty ktore nemaju cenu aspon ozaj toho smatlaveho 1.Eura....................Hocikto tu predava kartu co ma 0.30e,0.50e hodnotu a postovne vide 0.60e Parada ina vyhra to uz ozaj sme taky Zebraci na tom Slovensku? Ozaj sa oplati niekomu kupovat kartu za takuto cenu hodna 2-3 rozkov na ranajky? a za postu zaplati viac? a uz duplom by sa mi nechcelo ako predavajucemu sa trtosit koli 50 halierom na postu....ToT vse.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zyzy

Založený: 11.Jan 2009 18:06 Príspevky: 328 Bydlisko: Badín
|
Zaslal: 20.Okt 2011 20:03 Predmet: |
|
|
ako vravi martinko87 mohlo by sa spravit daco ako obmedzena aukcia na uzivatela tak ze kazdy by mohol mat napr. 15 slotov naraz max. a ked chce predavat commony niekto tak nech tam len napise ze predava vsetky commony kt. ma v albume za 0,02c/kus a nech obchoduje lebo aj mna stve ze tam niekto nahadze 200 hluposti a ani sa v tom neda vyznat......
Naposledy upravil Zyzy dňa 21.Okt 2011 08:25, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01 Príspevky: 3186 Bydlisko: TT - Zurich
|
Zaslal: 20.Okt 2011 20:15 Predmet: |
|
|
Martinko, neboj nic nevybuchne, ani keby som tu dal ja a kazdy medzikar z trnavy vsetky comony co mame na predaj po jednom
Zyzy, editni si co si napisal, koledujes si o warning od moderatora
K veci: obv potrollovali vas este aj cez aukciu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Silverbow

Založený: 16.Jan 2005 17:48 Príspevky: 799 Bydlisko: KE
|
Zaslal: 20.Okt 2011 20:27 Predmet: |
|
|
| Martinko87 Napísal: | | Hm...Ako pridam sa aj ja ale dost ma to nasralo ked Silverbow tu dal 7 alebo kolko ich bolo stran odpadov a nezmyselnych comonov co najdem asi tak 10ks z kazdeho za 0.10e A ja som potom ledva videl ostatok a aj moje....Neskutocne to bolo neprehladne si zoberte spravim toto ja? co mam asi 5000 odpadov a kde to tu narvem? Respektive spravili by to dalsi dvaja,traja a konec vybuchne cela auckia.... nedaj boze,keby to spravili vsetci....Ako ozaj Nechapem ludi co tam predavaju kartu,karty ktore nemaju cenu aspon ozaj toho smatlaveho 1.Eura....................Hocikto tu predava kartu co ma 0.30e,0.50e hodnotu a postovne vide 0.60e Parada ina vyhra to uz ozaj sme taky Zebraci na tom Slovensku? Ozaj sa oplati niekomu kupovat kartu za takuto cenu hodna 2-3 rozkov na ranajky? a za postu zaplati viac? a uz duplom by sa mi nechcelo ako predavajucemu sa trtosit koli 50 halierom na postu....ToT vse.... |
Neskutocne. 5000 odpadov z ktorych kazdy stoji kus v shopoch nad 40 centov a predaval som cele playsety. Lebo vsetci vieme ze playsety boltov, duressov ci counterspellov su odpad o ktory vlastne nikto nema zaujem.
A vlastne nikto nemal zaujem az natolko, ze vlastne ludia nic nevydrazili, a tych 75%+ kariet co sa predalo sa vlastne nepredalo. A pre tych 147e co to dokopy dalo sa mi to skutocne neoplati predavat.
A toboz sa to neoplati kupovat tym, co nakupili hafo kariet, kedze vsetci vieme, ze kazdy kupujuci zasadne prihodi len na jednu polozku, a ti co kupili desiatky kariet su vlastne len fatamorgana. Vlastne aj tie Fire/Ice co si vydrazil ty sa ti predsa neoplatilo kupovat.
Ale som rad, ze si nas poucil.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gridlok

Založený: 15.Nov 2010 17:54 Príspevky: 77 Bydlisko: Kosice, Slovakia
|
Zaslal: 20.Okt 2011 22:09 Predmet: |
|
|
No kazdopadne problem masoveho prihadzovania na aukciu by sa dal riesit jedinym krasnym filtrom
Mal by som jeden mozno trochu utopicky napad:
velka vacsina z nas tu tlacime nemale peniaze do "cennych papierov".
Nemal by som ziadem problem prispiet 5-10e ako donate na stranku s tym z zeby sa tie peniaze naozaj dostali do ruk niekomu sikovnemu, ktory by mal hned motivaciu za tym sediet kludne aj mesiac a neodflakol by to (neviem ale ci sa da na Slovensku na nieco take spoliehat). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martinko87 Homo Vulgaris
|
Zaslal: 20.Okt 2011 23:22 Predmet: |
|
|
| Silverbow Napísal: | | Martinko87 Napísal: | | Hm...Ako pridam sa aj ja ale dost ma to nasralo ked Silverbow tu dal 7 alebo kolko ich bolo stran odpadov a nezmyselnych comonov co najdem asi tak 10ks z kazdeho za 0.10e A ja som potom ledva videl ostatok a aj moje....Neskutocne to bolo neprehladne si zoberte spravim toto ja? co mam asi 5000 odpadov a kde to tu narvem? Respektive spravili by to dalsi dvaja,traja a konec vybuchne cela auckia.... nedaj boze,keby to spravili vsetci....Ako ozaj Nechapem ludi co tam predavaju kartu,karty ktore nemaju cenu aspon ozaj toho smatlaveho 1.Eura....................Hocikto tu predava kartu co ma 0.30e,0.50e hodnotu a postovne vide 0.60e Parada ina vyhra to uz ozaj sme taky Zebraci na tom Slovensku? Ozaj sa oplati niekomu kupovat kartu za takuto cenu hodna 2-3 rozkov na ranajky? a za postu zaplati viac? a uz duplom by sa mi nechcelo ako predavajucemu sa trtosit koli 50 halierom na postu....ToT vse.... |
Neskutocne. 5000 odpadov z ktorych kazdy stoji kus v shopoch nad 40 centov a predaval som cele playsety. Lebo vsetci vieme ze playsety boltov, duressov ci counterspellov su odpad o ktory vlastne nikto nema zaujem.
A vlastne nikto nemal zaujem az natolko, ze vlastne ludia nic nevydrazili, a tych 75%+ kariet co sa predalo sa vlastne nepredalo. A pre tych 147e co to dokopy dalo sa mi to skutocne neoplati predavat.
A toboz sa to neoplati kupovat tym, co nakupili hafo kariet, kedze vsetci vieme, ze kazdy kupujuci zasadne prihodi len na jednu polozku, a ti co kupili desiatky kariet su vlastne len fatamorgana. Vlastne aj tie Fire/Ice co si vydrazil ty sa ti predsa neoplatilo kupovat.
Ale som rad, ze si nas poucil.  |
jasne,jasne predaval si cele playsety to urcite velmi dobre viem co tam bolo aj po jednom kuse tak prosim ta tu nepis,ze si tam mal iba playsety a v podstate je mi to jedno napisal som svoj nazor a velmi dobre viem,ze neni som jediny ktoremu sa to co si spravil ty nepacilo a tak isto zdiela so mnou ten nazor!!! A dalej sa uz nebudem k tomuto vyjadrovat...
To Gridlok : Napodobne ja by som tiez kludne prispel keby to tu bolo na poriadku a prehladnejsie.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joker
Založený: 26.Apr 2005 12:23 Príspevky: 16 Bydlisko: Seňa 568
|
Zaslal: 20.Okt 2011 23:42 Predmet: |
|
|
Predpokladam ,ze je to kalsice PHP a Mysql. S tym by som nemal problem, a aj cas by som si na to vedel najst.
Takze na com to minule stroskotalo ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
G.O.D.

|
Zaslal: 21.Okt 2011 01:22 Predmet: |
|
|
| Martinko87 Napísal: |
jasne,jasne predaval si cele playsety to urcite velmi dobre viem co tam bolo aj po jednom kuse tak prosim ta tu nepis,ze si tam mal iba playsety a v podstate je mi to jedno napisal som svoj nazor a velmi dobre viem,ze neni som jediny ktoremu sa to co si spravil ty nepacilo a tak isto zdiela so mnou ten nazor!!! A dalej sa uz nebudem k tomuto vyjadrovat...
To Gridlok : Napodobne ja by som tiez kludne prispel keby to tu bolo na poriadku a prehladnejsie.... |
Martinko..naozaj to čo si tu vytiahol je úplne odveci. Silverbow si môže predávať čo len chce ako aj každý človek na tejto aukcii. To som sa chcel presne spýtať, že tie "smeti" za 0.1 eur, čo predával, že koľko mu to vydalo >> 147 eur...no neber to keď sú to "len smeti". Možno by som mal aj ja výhrady, keby tam predával vyslovene odpad, ale...predával normálne prakticky využiteľné karty a aspoň 70% kariet predal čiže o to bol záujem..Nechápem aký by malo zmysel obmedzovať predaj na 15 položiek, alebo tak podobne..to je najväčšia hlúposť.
Čo sa týka prehladnosti hodnoté karty vs. lacné commony zas vyťahujem zmeny farieb pri hodnotnejších položkách. )
A Gridlok. To je konečne správny nápad. Tiež som ochotný spraviť donate keď je to na dobro veci.
To Joker: Keď riešenie bolo aktuálne som mtg.sk ešte nesledoval, ale myslím, že sa to riešilo v tomto topicu : http://www.mtg.sk/forum/viewtopic.php?t=10276 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30 Príspevky: 3776 Bydlisko: 5trzalka
|
Zaslal: 07.Feb 2012 23:10 Predmet: |
|
|
| Dpc akože toto už je otrasne Miso66671 - pozrite si aukciu commony smeti čo sa valaju v herni v krabici tak tam zadrbe skoro 20 strany kartami za 10 centov .... už by sa s tou aukciu malo niečo robit ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Wampo Plainswalker

Založený: 28.Jún 2004 17:38 Príspevky: 3072 Bydlisko: Petrzalka
|
Zaslal: 08.Feb 2012 11:19 Predmet: |
|
|
Ak 20timi strana myslis jednu tak ok.
Podla mna to nie je az take hrozne, jeho to stalo mrte casu a prakticky nic z toho sa nepreda takze pohoda. Nabuduce to podla mna nespravi.
Kebyze to je 20 stran tak mi to tiez vadi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martinko87 Homo Vulgaris
|
Zaslal: 08.Feb 2012 11:35 Predmet: |
|
|
| O tomto som tu uz pisal nebudem sa viac vyjadrovat som povedal cim dalej tym viac deti a a tym padom viac starosti,nezmyslov atd.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|