| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
etore Judge Impersonator

Založený: 10.Júl 2004 20:41 Príspevky: 756 Bydlisko: BA
|
Zaslal: 02.Feb 2012 09:43 Predmet: |
|
|
Ja by som potreboval spravit v bratislavskej lige okrem poradia za dany mesiac aj nejake poradie za cely aktualny rok, nech to nemusim robit rucne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Wampo Plainswalker

Založený: 28.Jún 2004 17:38 Príspevky: 3073 Bydlisko: Petrzalka
|
Zaslal: 02.Feb 2012 09:59 Predmet: |
|
|
| etore Napísal: | Ja by som potreboval spravit v bratislavskej lige okrem poradia za dany mesiac aj nejake poradie za cely aktualny rok, nech to nemusim robit rucne  |
Mozno by nebolo od veci skusit vytvorit nejaky generalny template pre lokalne ligy, nech si to skrz mtg.sk mozu potencialne robit aj ine mesta/herne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
etore Judge Impersonator

|
Zaslal: 02.Feb 2012 10:02 Predmet: |
|
|
| To by bolo idealne, takze chce to pozbierat specifika jednotlivych lig ktore funguju, zhrnut co maju spolocne a funguje a k tomu pridat moznosti specifikacie jednotlivych lig podla poziadaviek... |
|
| Návrat hore |
|
 |
slovakshade

Založený: 30.Jún 2004 11:12 Príspevky: 1015 Bydlisko: Belasá Bratislava
|
Zaslal: 02.Feb 2012 12:46 Predmet: |
|
|
| taktiez by chcelo updatnut info ohladom 2. rocnika BA ligy, kedze tam furt svietia info o 1. rocniku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinkman Necromancer

Založený: 29.Okt 2005 17:41 Príspevky: 244
|
Zaslal: 14.Feb 2012 20:54 Predmet: |
|
|
Ahoj Vašo čo keby vysledky turnajov nemohli byt indexovatelne googlom po dvoch troch rokoch?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Wampo Plainswalker

Založený: 28.Jún 2004 17:38 Príspevky: 3073 Bydlisko: Petrzalka
|
Zaslal: 18.Mar 2012 09:56 Predmet: |
|
|
Caute,
viem ze to trosku zakapalo, ale trochu sme sa posunuli dalej.
Co teraz potrebujeme, je programator-nadsenec, ktory by mal chut sa podielat na vylepseni magicovej experience v ramci mtg.sk. Som ochotny takeho cloveka motivovat aj z vlastnych zdrojov na to, aby dokazal do tejto stranky zapracovat rozne vylepsenia, upgrady a pod.
Ak by ste o niekom vedeli, kto by splnal podmienky a mozno to tu necita tak nech ma kludne kontaktuje, urcite sa nejako dohodneme. |
|
| Návrat hore |
|
 |
under_a

Založený: 13.Máj 2008 17:28 Príspevky: 51 Bydlisko: pri PN
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jmi
Založený: 02.Okt 2009 10:05 Príspevky: 408 Bydlisko: Trencianska Turna
|
Zaslal: 19.Mar 2012 19:48 Predmet: |
|
|
ja sa hlasim na prilezitostne vylepsovanie MTG.sk ... ale php neznasam, teda len male veci budem robit (na velke aj tak uz nemam cas, ak by s to zmenilo dam vediet). Drobnosti spravim ako prispevok komunite (cize zadara). Ale zhanajte si aj dalsich ludi.
Napr. v stredu by som mohol najst 2 hodky casu, aby som spravil alternativny album, ktory bude vlastne taky isty, avsak obrazky budu velke a tym padom citatelne. To pomoze tym ludom pri prezerani albumov, ktory tieto karty nepoznaju a tak si ich radi precitaju. Teda napr. mne. Klikat na nu a stale cosi robit s popupmi je nekonecna otrava.
p.s.: tak ako v minulosti, nech bude akokolvek dobry napad, bez zdrojakov nespravim ani prd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jmi
|
Zaslal: 26.Máj 2012 10:48 Predmet: |
|
|
| je k dispozicii nejaky interface (xml(prefered), json, csv...), cez ktory sa da stiahnut zoznam uzivatelov a nasledne obsah albumov? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jmi
|
Zaslal: 26.Máj 2012 11:06 Predmet: |
|
|
a mozem dostat tie zdrojaky?
Fakt by som rad mal moznost pozriet si aj vacsi album, kedze mam ako asi vacsina 20a viac palcovy monitor a v sucasnom albume je karta necitatelna a kedze starsie karticky ako novy hrac nepoznam, tak mi je uplne zbytocne prezerat albumy, kedze by som musel vsade kliknut aby sa to zvacsilo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57 Príspevky: 893 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: 26.Máj 2012 12:54 Predmet: |
|
|
| jmi Napísal: | | je k dispozicii nejaky interface (xml(prefered), json, csv...), cez ktory sa da stiahnut zoznam uzivatelov a nasledne obsah albumov? |
Tak to by ma ozaj (príjemne) prekvapilo na stránke postavenej na phpBB:)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo1904
Založený: 23.Mar 2012 07:56 Príspevky: 15 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 26.Máj 2012 16:57 Predmet: |
|
|
| Tak ako k tej necitatelnosti bi stacilo par riadkov javascriptu co by ti zvacsili obrazok ked mas nad nim mys... Mne skor vadi ze je tam malo kariet na jednu stranu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jmi
|
Zaslal: 26.Máj 2012 17:02 Predmet: |
|
|
| dudo1904 Napísal: | | Tak ako k tej necitatelnosti bi stacilo par riadkov javascriptu co by ti zvacsili obrazok ked mas nad nim mys... Mne skor vadi ze je tam malo kariet na jednu stranu. |
vsak to, vsetko je to par riadkov a stale ich nemame. Ale aj tak preferujem vidiet full size hned. A daky advanced filter, nie len meno, by tam nebol zly. Idealny je filter voci wantlistu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo1904
Založený: 23.Mar 2012 07:56 Príspevky: 15 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 27.Máj 2012 18:59 Predmet: |
|
|
Tak aby ste nepicovali ze sa iba stazuje, tu mate extension do Chrome co zoomuje karty v Albumoch. Je to lame, neni to pekne, ale nechce sa mi na tom robit a svoj job to robi
Enjoy: http://www.sendspace.com/file/wfw2u9
Chrome sa vas dole bude pytat ci to chcete naozaj nainstalovat, tak odkliknite ano.
Edit: Ak sa bude pacit mozem to nahodit aj do FF. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jmi
|
Zaslal: 03.Jún 2012 23:02 Predmet: |
|
|
nedostal som odpoved na ten interface...
fakt by sa hodil, preklikavat niekoho album je otrava, radsej by som si ho stiahol a napisal mini aplikaciu, co ho vyfiltruje podla mojeho wantu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 04.Jún 2012 00:20 Predmet: |
|
|
Ja som rád, že sa niekto snaží o zmenu, neviem však, či to tu padne na úrodnú pôdu.
Chrome nepoužívam a momentálne nemám čas si to pozerať, možno o týždeň.
Vždy si môžeš spraviť program, ktorý bude scrap-ovať albumy z html-ka a je tu formulár na vyhľadávanie vo všetkých albumoch resp. want list-och, aby si nemusel neustále ťahať všetky albumy. Všimni si ,že v albumoch je aj dátum poslednej zmeny, takže môžeš albumy udržiavať aj perzistentne:). |
|
| Návrat hore |
|
 |
etore Judge Impersonator

|
Zaslal: 04.Jún 2012 14:51 Predmet: |
|
|
Tak vseobecne je dost zbytocne riesit tu na fore taketo detaily, ktorym rozumie par ludi a z tych par ludi vie asi iba Vaso ako je postavena stranka, takze pokial chcete nieco taketo, tak je uzitocnejsie hned sa obratit na Vasa, popripade si aj najst dobrovolnika, ktory by to bol ochotny spravit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jmi
|
Zaslal: 04.Jún 2012 16:10 Predmet: |
|
|
| etore Napísal: | Tak vseobecne je dost zbytocne riesit tu na fore taketo detaily, ktorym rozumie par ludi a z tych par ludi vie asi iba Vaso ako je postavena stranka, takze pokial chcete nieco taketo, tak je uzitocnejsie hned sa obratit na Vasa, popripade si aj najst dobrovolnika, ktory by to bol ochotny spravit  |
ja som ten dobrovolnik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30 Príspevky: 3777 Bydlisko: 5trzalka
|
Zaslal: 31.Aug 2012 01:35 Predmet: |
|
|
Navrhujem urobit komplet reviziu albumov a nickov a všetkeho čo je tu. Nepači sa mi, že až často tu dochadza ku kradežam od narychlo vytvorenych fake accountov na ktore skoči každí novačik čo to tu nepozna a može ho to odradit od hrania kariet a narastania komunity preto navrhujem :
Potvrdzovanie vymeny ak dana vymena nebude potvrdena nezapiše sa do albumu.
Vymazat albumy + všetky nicky ktore su stare // neaktivne 3 a viac rokov.
Zakaz ČR hračom mat tu albumy. Peňažne vymeny sa aj tak neuskutočňuju a posielat karty do Čr je kartova samovražda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Furt

Založený: 02.Júl 2009 16:59 Príspevky: 24 Bydlisko: BB
|
Zaslal: 31.Aug 2012 10:49 Predmet: |
|
|
ja som urcite za precistenie a vylepsenia v ramci moznosti. viem, ze to niekoho bude stat volny cas, ale ak sa to nikam nepohne tak to zacne upadat. urcity vyvoj a obnova sú nutne vo vsetkom, tu tiez.
ludia, co to mozu spravit (admini) by mali povedat, co vsetko sa da a co su ochotni spravit a ostatni by mali pisat napady na vylepsienia.
ako tu bolo uz spomenute, zobrazovanie kariet v albumoch vo vacsom rozliseni, aby sa dali citat by bolo skvele.
vymazanie mrtvych dusi by bolo super, zvysi to prehladnost, obmedzi ich zneuzivanie a tiez bude realnejsia predstava o velkosti zivej komunity. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marek

Založený: 21.Feb 2005 13:59 Príspevky: 177 Bydlisko: Dlhé Diely, Bratislava
|
Zaslal: 31.Aug 2012 13:08 Predmet: |
|
|
| Junky Napísal: | Navrhujem urobit komplet reviziu albumov a nickov a všetkeho čo je tu. Nepači sa mi, že až často tu dochadza ku kradežam od narychlo vytvorenych fake accountov na ktore skoči každí novačik čo to tu nepozna a može ho to odradit od hrania kariet a narastania komunity preto navrhujem :
Zakaz ČR hračom mat tu albumy. Peňažne vymeny sa aj tak neuskutočňuju a posielat karty do Čr je kartova samovražda. |
K tým českým bratom, ja si kupujem aj vymieňam karty s čechmi už dlho a nikdy som nemal problém, takže neviem aká kartová samovražda? Kupujem aj za 50 a viac €. |
|
| Návrat hore |
|
 |
masi
Založený: 10.Nov 2004 22:00 Príspevky: 108 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 31.Aug 2012 13:21 Predmet: |
|
|
Ja proti Čechom tiež nič nemám a tiež už mi išli z Čiech karty. Ak sa bojíte s nimi meniť dožadujte sa poistených prípadne doporučených zásielok. Čo sa týka zaznamenávania výmien, je to skvelý nápad. Jedno prilepšenie z mojej strany:
Ak chcete zaznamenávať výmeny, nenúťte to robiť človeka, ktorý kupuje (iba). Ja napr. iba kupujem karty a hľadať si tú výmenovú záložku či čo to je je naozaj dosť zložité. Čo by možno nebolo také zlé, keby výmeny zaznačoval aj hráč, ktorý predáva kartu. Hádajte koľko mám zaznačených výmen a koľko som ich naozaj urobil? 0:200. Popis by som dal voliteľný aj tak tam píšem furt to isté, zmysel to má len pri negatívnom hodnotení. Celkovo to hodnotenie je urobené dosť naokraj a aby to malo zmysel, nebola by to jednoduchá úprava. Napr by bolo fajn sa na hodnotenia preklíknuť z profilu tak ako na album alebo PM. Na svoje vlastné sa tušim ani neviem pozrieť (a ak áno tak som to musel hladať dost dlho).
Tak asi tak, čaute. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryusei

Založený: 16.Máj 2005 14:57 Príspevky: 2522 Bydlisko: Brno - Zvolen
|
Zaslal: 31.Aug 2012 13:33 Predmet: |
|
|
| Junky Napísal: | Navrhujem urobit komplet reviziu albumov a nickov a všetkeho čo je tu. Nepači sa mi, že až často tu dochadza ku kradežam od narychlo vytvorenych fake accountov na ktore skoči každí novačik čo to tu nepozna a može ho to odradit od hrania kariet a narastania komunity preto navrhujem :
Junky tieto hovná čo tu plodíš každý deň sú neuveriteľne enormné.
Je povinnosťou predávajúceho/kupujúceho overiť si s kým obchoduje. Keď vidím očividné fake výmeny a deň starý účet, tak si daná osoba vyslovene zaslúži prísť o tie peniaze a karty.
Recipročné zapisovanie výmien je okay.
Mazanie je tiež okay.
Zákaz ČR hráčom mať albumy je čo za chujovinu s prepáčením? Ja navrhujem zmazať albumy všetkým mimo BA, lebo posielať na Ukrajinu je kartová samovražda predsa. S Čechmi som menil XY krát a nikdy nebol najmenší problém.
All in all: Stačí si overiť s kým obchodujete a k takýmto problémom dochádzať nebude. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 31.Aug 2012 13:48 Predmet: |
|
|
| Ryusei Napísal: | | Junky Napísal: | Navrhujem urobit komplet reviziu albumov a nickov a všetkeho čo je tu. Nepači sa mi, že až často tu dochadza ku kradežam od narychlo vytvorenych fake accountov na ktore skoči každí novačik čo to tu nepozna a može ho to odradit od hrania kariet a narastania komunity preto navrhujem :
Junky tieto hovná čo tu plodíš každý deň sú neuveriteľne enormné.
Je povinnosťou predávajúceho/kupujúceho overiť si s kým obchoduje. Keď vidím očividné fake výmeny a deň starý účet, tak si daná osoba vyslovene zaslúži prísť o tie peniaze a karty.
Recipročné zapisovanie výmien je okay.
Mazanie je tiež okay.
Zákaz ČR hráčom mať albumy je čo za chujovinu s prepáčením? Ja navrhujem zmazať albumy všetkým mimo BA, lebo posielať na Ukrajinu je kartová samovražda predsa. S Čechmi som menil XY krát a nikdy nebol najmenší problém.
All in all: Stačí si overiť s kým obchodujete a k takýmto problémom dochádzať nebude. |
A ty si zaslúžiš, aby ťa zastelili na ulici, lebo v Bratislave sa na ulici už strieľalo a predpokladám, že i tak nenosíš nepriestrelnú vestu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01 Príspevky: 3191 Bydlisko: TT - Zurich
|
Zaslal: 31.Aug 2012 13:50 Predmet: |
|
|
| nie gabriel tento diss ti nevysiel |
|