5 farebna birthing pod :)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
nikolaus9

Založený: 15.Nov 2011 16:09

PríspevokZaslal: 28.Dec 2011 22:52    Predmet: 5 farebna birthing pod :) Odpovedať s citátom

CO TAM ESTE TREBA???
primeval titan 2x
balefire dragon 2x
bloodgift demon 1x
sphinx of uthuun 1x
falkenrath marauders 1x
platinum emperion 1x
ambush viper 3x
grave titan 2x
wurmcoil engine 1x - uplne staci Smile
stromkirk noble 1x
etched monstrosity 1x
moldgraf monstrosity 2x
fresh meat 1x
birthing pod 4x
glissa, the traitor 1x
fiend hunter 1x
vorinclex, voice of hunger 1x
grimgrin, corpse-born 1x
hero of bladehold 1x
archon of justice 4x
reaper from the abys 1x
phyrexian metamorph 1x
vault skirge 1x
beast within 1x
woodland cemetery 3x
hinterland harbor 4x
dragonskull summit 2x
blackcleave cliffs 1x
isolated chapel 4x
clifftop retreat 3x
plains 3x
forest 3x
swamp 3x
mountain 2x
island 1x

POPROSIM VSETKYCH nepisat pripomienky k landom Smile je ich tam taky pocet aky mi klape Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (113 kariet)
obcan1

Založený: 30.Okt 2011 21:03

PríspevokZaslal: 29.Dec 2011 00:09    Predmet: Odpovedať s citátom

chyba mi tam mimic vat, birthing pod a len 60 kariet... mozno eleshka... Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (0 kariet)
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53

PríspevokZaslal: 29.Dec 2011 00:56    Predmet: Odpovedať s citátom

je to otrasne, nemozne zafixovat a celkovo prisery su bud zle, nic nerobiace az na par vynimiek. Funguje to tebe? Niekedy si to vobec skusal? Ako to dopadlo? Nejaky blizsi popis?
Odpoved na tvoju otazku:
Citácia:
CO TAM ESTE TREBA???
je postavat novy balik

ale aby som povedal aj nieco viac, tak tu mas list priser, ktore su asi o 100% lepsie, nez tie, co tam mas:
Viridian Emissary
Birds of Paradise
Avacyn Pilgrim
Phantasmal Image
Phyrexian Metamorph
Inferno Titan/Sun Titan/Frost Titan
Acidic Slime
Olivia Voldaren
Blade Splicer
Solemn Simulacrum
Elesh Norn, Grand Cenobite
Thrun, the Last Troll
Kessig Cagebreakers
Skaab Ruinator
Entomber Exarch
... Mam menovat dalej?

Toto je nepotrebne v tvojom balicku:
primeval titan 2x (MAX 1ks)
balefire dragon 2x (Nehral by som)
bloodgift demon 1x (netreba ho hrat, nic nerobi)
sphinx of uthuun 1x (Mas lepsie 7 manove dropy, ako napr. Elesh Norn, ta bohate staci)
falkenrath marauders 1x (Nic to nerobi, nema to ziadny dobry efekt)
platinum emperion 1x (8 mana nechces hrat a ani hladat)
ambush viper 3x (toto je zly sen)
grave titan 2x (MAX 1ks)
stromkirk noble 1x (toto nema opat zmysel, nic to nerobi pre teba)
etched monstrosity 1x (aky benefit ti toto prinasa? Podla mna ziaden)
moldgraf monstrosity 2x (7 mana ti staci Elesh, nic viac)
fresh meat 1x (Tomuto nerozumiem, chces hrat 4 Pody a prisery, potom AK vobec dalsie spelly, tak take, co su fakt dobre a toto neni on)
glissa, the traitor 1x (nehral by som ju, ale nie je az tak zla)
vorinclex, voice of hunger 1x (v pode nic nerobi, stoji vela a nepotrebujes jeho schopnost)
grimgrin, corpse-born 1x (nemusi byt najhorsi, ale zase, podla mna ho vobec nepotrebujes)
archon of justice 4x (nestaci ti tak 1 MAX 2?)
reaper from the abys 1x (Ak by som si ho mal podovat, tak este okej, ale ak ho dostanes na ruku, tak tie 3 cierne tazko pozliepas)
vault skirge 1x (toto je dalsi zly sen)
beast within 1x (podla mna opat raz nepotrebujes)

tvoj balik nema jediny sposob ako sa urychlit a preto podla mna prehras velke mnozstvo hier na to, ze nebudes dostatocne rychly, alebo jednoducho nebudes mat co podovat, lebo 1ks jednomanovej prisery a asi 4 dvojmanove, ktore naozaj nikdy nechcem vidiet v hre ani v hrobe, je katastrofalne. Snaz sa volit take prisery, ktore maju entern the battlefield abilitu, alebo ked zomru, tak spravia nejaky pre teba dobry efekt, alebo su jednoducho prilis dobre na to, aby si ich nehral aj bez jej enters the battlefield ability (a tych je pomenej, najma jednomanovy manovaci). Dalej, ten balik musi vediet vyhrat aj bez svojho Birthing Podu, lebo velakrat sa ti stane, ze ti nepride a preto tie prisery musia byt naozaj dobre a musis ich vzdy vediet zahrat, co je do 5 farby pekne sialene Very Happy Ja som Birthing Pod chvilu hraval, je to nekonecna zabava, ale fakt to musi byt dobre postavene, aby to vedelo fungovat a konkurovat ostatnym balickom.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (66 kariet)
nikolaus9

Založený: 15.Nov 2011 16:09

PríspevokZaslal: 29.Dec 2011 11:34    Predmet: Odpovedať s citátom

tento balik som uz skusal na viacerych hrach... ver ci nie.. neprehraval som tak moc jak ty to tu tak hrozne popisujes....
uznavam ze falkenrath marauders nic nerbi ale potrebujem 5 manovky na wurmcoilu, reapera atd atd
V buducnosti ked dostanem peniaze od niekoho tak pojdem si kupit eleshu a dat prec tu hnusnu sfingu

ale inac ten deck je dobry.... a nepotrebujem moc 1, 2 manoviek pretoze tam je 29 landov... a z toho asi 12 basic landov..... takze mama dost many na zahratie peknych prasat a preto tam hrajem po 1x

a preco nechcem hladat 8 many?? si zober jak to funguje... od archona ktory ma 5 many tak ho sacnem a on exilne pernament dalej si vyhladam wurmcoilu ale primeval titana ked porebujem landy... zautocim si doplni sa mi 6 zivotov sacnem ju a mam 2x 3/3 dalej tam bude mostrosity za 7 a vytiahnem si 2 creatury z hrobu ked ho sacnem... tak si dam wurmcoilu alebo archona..... este tam je glissa za 3 many first strike deatouch a vytiahne mi artefakt.. cize wurmcoilu alebo monstrosita.... kedze hram 5 farieb a double landov nekonecno tam mam 5farieb zvycajne....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (113 kariet)
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53

PríspevokZaslal: 29.Dec 2011 13:00    Predmet: Odpovedať s citátom

a to je dalsia vec, co je pekne sialena - 29 landov. Ver tomu alebo nie, je to prilis vela. Ale ked si na to nenechas siahnut, tak v poriadku. Nehraj teda ani manovacov, len si zozen proste aspon 2-3 manove dropy nech mas co vobec hrat. Nemam sajn proti comu si ty hral, ja to hodnotim z toho, co vidim, co ludia hraju. Ale chcel by som pocut to, proti comu si hral. Viem si aj predstavit tvoje ruky, musia byt naozaj pomale.
Nemusis mi dokonca ani vysvetlovat ako to funguje, mne je to uplne jasne Wink Tie karty vedia spolu spolupracovat, no to, co ti ja sa snazim presadit je to, ze vobec nebudes potrebovat takto otacat prisery na to, aby si vedel celkom v pohode vyhrat. Plus, vedel by si vyhrat rychlejsie, co je dolezitejsie. Keby si hral povedzme 24-26 landov a co i len 4 Birds of Paradise a 4 Viridian Emissary (povedzme ze bez tych Avacynov) mas aspon sancu sa rozbehnut celkom rychlo Wink
5 manovka na Wurmcoilu? Hral by som Acidic Slime Wink Je fakt dost dobra
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (66 kariet)
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30

PríspevokZaslal: 29.Dec 2011 13:10    Predmet: Odpovedať s citátom

nikolaus9 Napísal:
tento balik som uz skusal na viacerych hrach... ver ci nie.. neprehraval som tak moc jak ty to tu tak hrozne popisujes....
uznavam ze falkenrath marauders nic nerbi ale potrebujem 5 manovky na wurmcoilu, reapera atd atd
V buducnosti ked dostanem peniaze od niekoho tak pojdem si kupit eleshu a dat prec tu hnusnu sfingu

ale inac ten deck je dobry.... a nepotrebujem moc 1, 2 manoviek pretoze tam je 29 landov... a z toho asi 12 basic landov..... takze mama dost many na zahratie peknych prasat a preto tam hrajem po 1x

a preco nechcem hladat 8 many?? si zober jak to funguje... od archona ktory ma 5 many tak ho sacnem a on exilne pernament dalej si vyhladam wurmcoilu ale primeval titana ked porebujem landy... zautocim si doplni sa mi 6 zivotov sacnem ju a mam 2x 3/3 dalej tam bude mostrosity za 7 a vytiahnem si 2 creatury z hrobu ked ho sacnem... tak si dam wurmcoilu alebo archona..... este tam je glissa za 3 many first strike deatouch a vytiahne mi artefakt.. cize wurmcoilu alebo monstrosita.... kedze hram 5 farieb a double landov nekonecno tam mam 5farieb zvycajne....

5 manovka - Acidic Slime napr ked už tak.
Ten deck nie je dobry to je len tvoj nazor, ktory je bohužial zly. Balíky ktoré hraju 29 landov boli Sonic Boom alebo All land Valakut jediny balik v dnešnej dobe čo by som si to vedel predstavit je kessig. Pri 29 landoch sa ti može stat že zahraš 2 spelly dostaneš vraždu + counterspell a je po zabave. Nechapem ako ten balik dokaže porazit baliky na dvojke.

U/X kontrol nemaš šancu. Hra lepši draw engine lepšie zabijanie a counterspelly nemaš nijaku interakciu s opponentom.
Iluzie - neš sa dostaneš do podovania si už vačšinou mrtvy
MonoR - resolvnuta shirne v 2 kole ta zabije sama o sebe rovnako ako v prvom kole stormkikr a v druhom berserker.
Kessig - tu možeš možno hra vyrovnanu partiu do momentu než on ta zabije inkmothom za 10 v 1 kole.
Všetky aggra typu Tempered STeel / uw humans /tokeni - maš v 3 kole removal ? nie tak nas tešilo GG

Všetci pozname ako fungujue Birthing pod len v dnešnom svete standardu sa o hre rozhoduje do 4 kola. A ty sa spoliehaš na plan ktory ma celkovo 0 utilit ako do 4 kola niečo spravit. To čo si opisal je tvoj vlhky sen ako to vyjde raz v 100 hrach. Kludne si na MWS postavim hocijaky dvojkovy balik a zahram si s tebou aby si pochopil ako to funguje v realnej praxi.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (147 kariet)
wad

Založený: 15.Jún 2007 10:48

PríspevokZaslal: 09.Máj 2012 09:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Pod hraju a musím se přidat na stranu ostatních - ten decklist je otřes. Tohle je fakt jen fun do hospůdky. Delver + sword na tohle a je vystaráno v 5. kole Very Happy

Popravdě část karet ani pořádně neznám, protože sem je v žádné verzi Podu neviděl. Když už něco takového "manového", tak jedině rampu s titánama a kessing..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (31 kariet)
skipp25

Založený: 09.Mar 2010 19:19

PríspevokZaslal: 09.Máj 2012 10:07    Predmet: Odpovedať s citátom

V prvom rade ti vobec netreba 5 farieb. Mozno na inspiraciu si pozri tento pod.

http://www.wizards.com/Magic/Digital/MagicOnlineTourn.aspx?x=mtg/digital/magiconline/tourn/3815157

Kamarat zasa hraje jund pod (Cierna, Zelena, Cervena) s falkenrath aristokratom a geistom (zelenym). Nejaky ten Precursor golem, glissa atd.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (287 kariet)
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57

PríspevokZaslal: 09.Máj 2012 10:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Vidím, že Ťa kolegovia zmietli pod čiernu zem a ani sa neopýtali kde to chceš hrať:)... Preto sa teda opýtam ja, chceš to hrať na turnajoch alebo len tak pre zábavu s kamošmi?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (15 kariet)
LiPi

Založený: 27.Mar 2010 17:19

PríspevokZaslal: 09.Máj 2012 10:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Hlavne to bolo z decembra 2011 a je maj 2012 Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (232 kariet)
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57

PríspevokZaslal: 09.Máj 2012 10:48    Predmet: Odpovedať s citátom

LiPi Napísal:
Hlavne to bolo z decembra 2011 a je maj 2012 :)

LOL, tak to som si ani nevšimol, never mind...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (15 kariet)
yzynko

Založený: 09.Jan 2011 21:35

PríspevokZaslal: 11.Máj 2012 22:18    Predmet: 5 color Odpovedať s citátom

je to dost fajn ale po jednej karte to nieje boh vie čo ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (52 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01

PríspevokZaslal: 11.Máj 2012 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom

otazka na admina -> neda sa nastavit v php aby sa thread po 2 mesiacoch sam zamkol? Odstranilo by to totiz nekromancerov, pretoze 99% ludi co sem chodi nevie citat datumy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: