| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Phantom

Založený: 09.Okt 2008 20:32 Príspevky: 32
|
Zaslal: 28.Okt 2011 19:19 Predmet: Intro pack |
|
|
Ahojte, dnes som si kúpil Mystical Might UW intro pack. Je to balíček pre začiatočníkov, ale zdá sa mi, že zopár kariet by sa odtiaľ dalo vyhodiť. Viete mi poradiť čo by sa dalo bezpečne vyhodiť a čím to nahradiť pre vačšiu všestrannosť, respektíve kombá, ktoré by tam dobre fungovali? Bol by som aj rád za všetky tipy s týmto deckom kto s ním má nejaké skúsenosti. Vopred ďakujem za všetky pripomienky.
Link na MM deck: http://www.wizards.com/magic/tcg/productarticle.aspx?x=mtg/tcg/magic2012/themedeck#deck2 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Azures

Založený: 26.Sep 2009 10:09 Príspevky: 403 Bydlisko: Intrak BA
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Moy

Založený: 19.Sep 2011 13:09 Príspevky: 36 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: 29.Okt 2011 11:38 Predmet: Re: Intro pack |
|
|
| Phantom Napísal: | | Ahojte, dnes som si kúpil Mystical Might UW intro pack. |
Kolko Eur by si chcel investovat do novych kariet? Skor len vymenu komoniek a Učiek uvazujes?
Inak ako odpovedal kolega vyssie je to deck len na take hranie s kamaratmi pre zabavu ale to uplne splna učel hry magic. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
Založený: 09.Mar 2010 19:19 Príspevky: 237 Bydlisko: Kosice - stare mesto
|
Zaslal: 29.Okt 2011 12:09 Predmet: |
|
|
Ak nechces dat vela do magicu (tie decky co ti postli chalani stoja cez 200 eu - teda myslim). Je vazne dolezite na kolko by si to chcel hrat vazne (tj turnajove hranie). Ale ked iba tak, mozem ti dat radu. Ja som hral na drafte balicek cisto bielu farbu na griiffinov. A pozeram, ze v tom startery ich aj zopra mas. Griffin rider je zaklad, ten je super. Mrkni na tieto karty nie su drahe a spestria ti hru, su to dobre hratelne biele karty.
Sada - innistrad
4x Honor of the pure
3x Oblivion ring
4x doomed traveler
2-4x fiend hunter
2-3x midnight haunting
2-4x Voiceless spirit
M12
4x elite vanguard
3x gideons lawkeeper
3x timely reinforcements
Ak by si chcel hrat turnajovo a nechces dat do toho vela penazi tak tu je deck za menej penazi. Nehovorim, ze s nim budes permanentne na prvom mieste ale urcite nieco uhras (ak sa s nim naucis hrat).
4 Copperline Gorge (jedina drahsia karta - kolo 4eu)
7 Forest
1 Kessig Wolf Run
8 Mountain
4 Rootbound Crag
4 Daybreak Ranger
4 Gatstaf Shepherd
4 Instigator Gang
4 Kruin Outlaw
4 Mayor of Avabruck
4 Reckless Waif
2 Brimstone Volley
4 Full Moon's Rise
4 Incinerate
4 Moonmist
Sideboard
3 Act of Aggression
2 Ancient Grudge
1 Bramblecrush
1 Devil's Play
1 Gutter Grime
2 Naturalize
1 Skirsdag Cultist
1 Slagstorm
2 Stromkirk Noble
1 Viridian Corrupter
Zdroj: http://www.wizards.com/Magic/Digital/MagicOnlineTourn.aspx?x=mtg/digital/magiconline/tourn/2953691 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Phantom

Založený: 09.Okt 2008 20:32 Príspevky: 32
|
Zaslal: 29.Okt 2011 16:04 Predmet: |
|
|
Takže, vďaka za odpovede. Zahral som s tým pár hier a prišiel na to, že UW mi moc nesedí a mal som si skôr kúpiť GW Sacred Assault, ale čo už.
Pôvodne som to kupoval s úmyslom WR decku, nejaké angel, griffin, enchanty a neviem čo ešte je teraz dobré, ale nič také nebolo tak som sa uspokojil s týmto.
Plánujem s tým hrať na Type II turnajoch aspoň na nejaké TOP4 miesto a na začiatok by som do toho investoval nejakých 10, max. 20€ s tým, že by som rád vymieňal.
Takže ak viete o nejakých schopných, lacnejších WR deckoch budem vďačný, taktiež budem rád za nejaké stránky s dobrými deckmi.
Vďaka za skorú odpoveď a hádam som na nič nezabudol.
PS: nedávajte tu prosím zelené a čierne decky, tie farby veľmi nemusím a aj modrú len tak striedmo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|