Stavba Artefact-ove decku

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Magic22

Založený: 16.Máj 2011 19:36

PríspevokZaslal: 20.Jún 2011 21:39    Predmet: Stavba Artefact-ove decku Odpovedať s citátom

Caute som zaciatocnik a chcel by som si postavit artefaktovy deck a chcel by som na neho pocut nejake rady co pozmenit vytvorit sideboard a ci by mal vobec nejaku sancu diky.

Ardent Recruit 3x
Auriok Edgewright 3x
Auriok Sunchaser 3x
Condemn 4x
Glint Hawk Idol 3x
Memnite 4x
Etched Champion 3x
Tempered Steel 3x
Ornithopter 4x
Signal Pest 4x
Accorder´s Shield 4x
Glint Hawk 2x

Plains 20x
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
jmi

Založený: 02.Okt 2009 10:05

PríspevokZaslal: 20.Jún 2011 22:09    Predmet: Re: Stavba Artefact-ove decku Odpovedať s citátom

ja ked som uvazoval nad artifactovym, tak to vyzeralo takto, avsak v praxi som to netestoval:

idea na pozadi:
vacsina kreatury ma evasion abilitu
burn, specialne whipflare vie niektorym dekom (elfovia, vampiri, ...) dost zavarit.
Tempered steel je neskutocny problem pre monored deky.

4x ornithoptera
4x signal pest
4x vault skirge
4x steel overseer
4x spined thopter
4x hovermyr
2x etched champion

4x tempered steel
4x whipflare
4x bolt / balvanic blast / dispatch / condemn

4x arid mesa
8x mountain
10x plains

bonusmi nad kt. som uvazoval boli indomitable archangel a jor kadeen, the prevailer

urcite je ten deck nedoladeny a mozno ani so sideboardom nema sancu proti niektorym dekom, ako som vravel, neskusal som ho.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (756 kariet)
jmi

Založený: 02.Okt 2009 10:05

PríspevokZaslal: 20.Jún 2011 22:11    Predmet: Odpovedať s citátom

a urcite nechces hrat shield .. ty si agro a hento je defenzivny equip .. akonahle sa zacnes branit si prehral.
Auriokov neviem ci chces hrat ... nemaju synergiu s overseerom ani tempered steelom a samy nepomahaju metalcraftu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (756 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01

PríspevokZaslal: 20.Jún 2011 22:13    Predmet: Odpovedať s citátom

pozri sa na blok, tam sa momentalne hra tempered steel aggro:
Main Deck

60 cards

4 Inkmoth Nexus
16 Plains
20 lands

4 Glint Hawk
2 Hero of Bladehold
4 Leonin Relic-Warder
4 Memnite
4 Signal Pest
4 Spined Thopter
4 Vault Skirge
26 creatures

4 Dispatch
4 Glint Hawk Idol
2 Mox Opal
4 Tempered Steel
14 other spells

Sideboard
1 Dismember
2 Divine Offering
3 Marrow Shards
4 Mirran Crusader
3 Revoke Existence
2 Shrine of Loyal Legions
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
ethorian

Založený: 24.Dec 2010 10:47

PríspevokZaslal: 21.Jún 2011 00:02    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to je hodne zle agro Very Happy
copy paste decky ktore hraju metagame kde je 85% deckov caw blade neznamena ze tu na SR nieco s tym uhraje
celkovo si to zober tak, ze tempered steel 70% hier neuvidis na stole, tym padom creatury nemaju nejaky ten nastup co im steel overseerovia+pesti+warzone dodavaju aj ked po wratach budes plakat Smile
skor by som povedal, ze tento balik je biela kuldotha a ked ti pride horsia ruka sa moze stat ze do 4 kola tam mas ledva 3 kreatury, same landy a opponent vyklada primeval titana a uz si v riti Very Happy
co som odohral vela hier s tymto deckom a jeho podobnych variacii viem, ze staci focus overseera, sem tam pesta a uz je po aggre. a to som nespomenul cierne discardy Smile ako fun balik je dobry ale na nejaky serious play by som ho nehral
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
scrof

Založený: 24.Feb 2008 16:33

PríspevokZaslal: 21.Jún 2011 00:33    Predmet: Odpovedať s citátom

ethorian Napísal:
blah blah

dalsi majster sveta..

za prve je to balik z bloku kde caw-blade pravdepodobne nestretnes

za druhe klepco bol vynimocne konstruktivny.. zato tvoj prispevok je pravy opak:(

nabuduce radsej nieco v style ja som podobny balik hral a prehraval som proti DoJ ak sa controly hraju aj v tvojom okoli vyskusaj bielu shrine.

je mi z tohto fora smutno:(
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (52 kariet)
ethorian

Založený: 24.Dec 2010 10:47

PríspevokZaslal: 21.Jún 2011 00:37    Predmet: Odpovedať s citátom

zaujimave, ale ja mam 2 biele shrine v maine a 2 v side Laughing
a neprehraval som s caw-blade ani raz tusim ani po DoJ.
nechapem potom nac tam je relic warder a bladehold, unika mi zmysel tempered steelu. co bolo na tom konstruktivne? ze postol deck, co si mohol kuknut aj sam autor niekde na nete? Very Happy
ja som poukazoval na to ze tento balik nie je najhorsi ale proti dobrym deckom nema vela sanci, lebo neda sa spoliehat iba na dobru ruku.
ale toto uz je jeden velky OT.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
scrof

Založený: 24.Feb 2008 16:33

PríspevokZaslal: 21.Jún 2011 00:46    Predmet: Odpovedať s citátom

ethorian Napísal:
zaujimave, ale ja mam 2 biele shrine v maine a 2 v side Laughing
nechapem potom nac tam je relic warder a bladehold, unika mi zmysel tempered steelu

mna nezaujma kolko ich tam mas..
ja som reagoval na to ze si napisal 8 riadkov ktore su uplne zbytocne a pomohli mozno tvojmu egu..

edit: k tomu OT. prosim vsetkych ktory prispievaju aby sa stotoznili s tym ze radia "novacikovi" tzn. cloveku ktory ma problem postavit balik a ma problem si aj ten balik najst. to ze mu poviete ze ten balik by ste nehrali mu nepomoze!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (52 kariet)
Ondriq
Wizard

Založený: 22.Júl 2004 15:53

PríspevokZaslal: 21.Jún 2011 02:46    Predmet: Odpovedať s citátom

ethoriana ignorovat, kym nezacne pisat nieco rozumne. Na zmazanie to este nie je, ale rozhodne by som jeho prispevkom neprikladal velku dolezitost Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Patrik Surab

Založený: 04.Aug 2008 11:21

PríspevokZaslal: 21.Jún 2011 06:55    Predmet: Odpovedať s citátom

ethorian Napísal:

tak preco si pisal ze proti caw blade nic neuhrajes?

ethorian Napísal:
...ktore hraju metagame kde je 85% deckov caw blade neznamena ze tu na SR nieco s tym uhraje...

co som odohral vela hier s tymto deckom a jeho podobnych variacii viem, ze staci focus overseera, sem tam pesta a uz je po aggre. a to som nespomenul cierne discardy Smile ako fun balik je dobry ale na nejaky serious play by som ho nehral

1. asi ti unikla jedna informacia z poslednych dni, ked sa tu stale ohanas caw bladom...

2. asi si neodohral dost hier a variacii na blocku, ze?

ethorian Napísal:
nechapem potom nac tam je relic warder a bladehold, unika mi zmysel tempered steelu.

toto je asi taky argument, ako: nechapem preco hra valakut avengera, unika mi zmysel valakutu Confused

a Timo napisal asi jediny balicek, ktory vyhovuje nazvu fora...ak mas nieco ine, rad si to pozriem Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53

PríspevokZaslal: 21.Jún 2011 09:19    Predmet: Odpovedať s citátom

ja by som len podotkol, ze kym ty ten Overseer pumpa "aggro" roztocis, ten Valakut toho Titana uz pradavno ma v hre. True Story. Neviem, Timo vela krat tlaci ludi do vyslovene tohto a hentohto, ale ked uz nalepi nieco normalne, tak si ho proste musis doberat? Very Happy

Podla mna ten balik je strasne lacny a zabavny a T2 si novacik uzije dlho dlho!!!

Ja len, ci Porcelain Legionnaire niekto neskusal a ci sa nejak osvedcil ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (66 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01

PríspevokZaslal: 21.Jún 2011 12:19    Predmet: Odpovedať s citátom

legionar nelieta, pretp sa hraju thoptery a skirge(metagame sa sklada z tempered steel white, monoR a random zly kontrol) - evasion > first strike

ethorian: dakujem, ze si preskocil moj prvy riadok, kde som povedal, ze sa pozrime na block constructed a argumentoval nejakym tier 2 caw blade-om, to ani neviem co je, ergo je to hrozny deck a neviem preco si ho tak ospevoval.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: