Zbavujem sa kariet

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Trenčín
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
jmi

Založený: 02.Okt 2009 10:05

PríspevokZaslal: 28.Máj 2011 16:48    Predmet: Zbavujem sa kariet Odpovedať s citátom

Caute,

zvazujem predat kopu zbytocnosti co neplanujem nikde hrat vo vykupe v rytierovi a zobrat si za to dake veci do legacky. Ak ponuknete rozumnu protihodnotu, tak predam radsej vam.

Tu je list Riek a su tam dnesne ceny rytiera (nakup/predaj). Ono urcite sa tam najdu veci co nepredam, len som si nepoznacil, ze si ich chcem nechat a tak mi ich to vygenerovalo ... pojde hlavne o veci z noveho bloku, ktore budu moc hratelne na dvojke. Ale ako vravim, da sa dohodnut na vsetkom Smile

http://rt.sk/~jmi/na_trade.txt

piste PMky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (756 kariet)
jmi

Založený: 02.Okt 2009 10:05

PríspevokZaslal: 02.Jún 2011 08:29    Predmet: Re: Zbavujem sa kariet Odpovedať s citátom

jmi Napísal:
Caute,

zvazujem predat kopu zbytocnosti co neplanujem nikde hrat vo vykupe v rytierovi a zobrat si za to dake veci do legacky. Ak ponuknete rozumnu protihodnotu, tak predam radsej vam.

Tu je list Riek a su tam dnesne ceny rytiera (nakup/predaj). Ono urcite sa tam najdu veci co nepredam, len som si nepoznacil, ze si ich chcem nechat a tak mi ich to vygenerovalo ... pojde hlavne o veci z noveho bloku, ktore budu moc hratelne na dvojke. Ale ako vravim, da sa dohodnut na vsetkom Smile

http://rt.sk/~jmi/na_trade.txt

piste PMky.

oki pani, nikto nic, asi idem vyklikat ten vykup.

A mam 4 splinter twiny ak by niekto chcel.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (756 kariet)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Trenčín Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: