Jún - Tyrael
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Karty Mesiacov
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Ide sa ďalej?
Jasne
44%
 44%  [ 4 ]
ee
55%
 55%  [ 5 ]
Celkom hlasov : 9

Autor Správa
Kl3p_co.
Troll Lord


Založený: 10.Feb 2007 13:01
Príspevky: 3316

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 17:13    Predmet: Jún - Tyrael Odpovedať s citátom

Ako by sme mohli mať tému o anjeloch bez toho najlepšieho Smile

Idea UPDATE NOVÁ VERZIA Idea


stará verzia tu:
http://img24.imageshack.us/img24/4178/tyraelk.jpg

edits:
- oprava mena
- znížený manacost(thx to selar)
- prewordovaná posledná abilita
problems:
-wording poslednej ability


Edit: pridané hlasovanie


Naposledy upravil Kl3p_co. dňa 21.Jún 2010 14:54, celkom upravené 5 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
greengoblin



Založený: 28.Feb 2005 13:24
Príspevky: 1431

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 17:17    Predmet: Re: Jún - Tyrael Odpovedať s citátom

neni spatne Very Happy jen uprav nazev, velke pismenka Archangel a Justice
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
Roqe



Založený: 25.Okt 2006 20:22
Príspevky: 354
Bydlisko: Prievidza

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 17:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Druha vlastnost "up to two" nie "one or two".
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord


Založený: 10.Feb 2007 13:01
Príspevky: 3316

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 17:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Roqe Napísal:
Druha vlastnost "up to two" nie "one or two".
riadil som sa podľa forked boltu tam je to one or two :-/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Akiu



Založený: 26.Mar 2009 09:56
Príspevky: 261
Bydlisko: Považská Bystrica

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 17:58    Predmet: Odpovedať s citátom

"up to two" by zahrnalo aj 0 cielov, a to sa potom tazko rozdeluje zranenie Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (344 kariet)
puding



Založený: 12.Jún 2008 14:46
Príspevky: 115
Bydlisko: Magurská 43, 97411 Banska Bystrica

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 18:33    Predmet: Odpovedať s citátom

v hej abilite choose je s jednym o
a ten nazov neni zly ale zle to vypada ked je taky dlhy. su tam natlacene tie pismenka
a posledna abilita by nemala robit FLYING angelov ? Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Warlock



Založený: 16.Okt 2006 22:26
Príspevky: 245

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 18:36    Predmet: Odpovedať s citátom

Pay Mana X symbol Mana X symbol v efekte ability nefunguje tak ako by si chcel. Nikto ta neprinuti, aby si do manapoolu dostal tu manu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (144 kariet)
Patrik Surab



Založený: 04.Aug 2008 11:21
Príspevky: 1187
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 18:40    Predmet: Odpovedať s citátom

puding Napísal:
v hej abilite choose je s jednym o
a ten nazov neni zly ale zle to vypada ked je taky dlhy. su tam natlacene tie pismenka
a posledna abilita by nemala robit FLYING angelov ? Wink


pozri si Forked Bolt.
anjeli maju mat flying. to hej Smile

Warlock Napísal:
Pay Mana X symbol Mana X symbol v efekte ability nefunguje tak ako by si chcel. Nikto ta neprinuti, aby si do manapoolu dostal tu manu


pozri si Chandra Ablaze
samozrejme, ze mozes zaplatit aj 0...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (0 kariet)
Tripodman



Založený: 01.Máj 2010 07:24
Príspevky: 28

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 18:54    Predmet: zmazať prispevok Odpovedať s citátom

zmazať, dakujem.

Naposledy upravil Tripodman dňa 01.Feb 2014 15:42, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Tripodman



Založený: 01.Máj 2010 07:24
Príspevky: 28

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 18:55    Predmet: zmazať prispevok Odpovedať s citátom

zmazať, dakujem.

Naposledy upravil Tripodman dňa 01.Feb 2014 15:42, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Chester



Založený: 28.Aug 2009 10:35
Príspevky: 32
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 19:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne sa nepaci, ze ked nemas priserku, nemozes zahrat +1 abilitu.

Tiez to pay X X by malo byt pred dvojbodkou, nie za. Pri PW si neviem predstavit wording ze platis manu spolu so zhadzovanim loyality.
Inak napad zaujimavy...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (3 kariet)
Patrik Surab



Založený: 04.Aug 2008 11:21
Príspevky: 1187
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 19:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Tripodman Napísal:
Zla angličtina, Zly wording.. nepáči sa mi to .. prepáč,,


ukaz mi vetu so zlym wordingom...

Chester Napísal:
Mne sa nepaci, ze ked nemas priserku, nemozes zahrat +1 abilitu.

Tiez to pay X X by malo byt pred dvojbodkou, nie za. Pri PW si neviem predstavit wording ze platis manu spolu so zhadzovanim loyality.
Inak napad zaujimavy...


prvu abilitu asi zmenime na up to one, mas pravdu
a pozri si Chandra Ablaze ma tiez v prvej abilite discard a card a je to az po dvojbodke. moze v tom byt chyba, no neviem, ako inak by sa to dalo spravit
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (0 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord


Založený: 10.Feb 2007 13:01
Príspevky: 3316

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 19:45    Predmet: Re: Wording,Name Odpovedať s citátom

Tripodman Napísal:
Zla angličtina, Zly wording.. nepáči sa mi to .. prepáč,,


narozdiel od teba boli moje argumenty pádne
LET THE FLAME BEGIN
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
snugar_i



Založený: 04.Okt 2008 21:22
Príspevky: 558
Bydlisko: Poděbrady/Praha

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 19:54    Predmet: Odpovedať s citátom

Je pravda, že takhle by se ten X asi volil při aktivaci a pak už bys nemusel platit. Takže možná něco jako
Pay {2} any number of times. For each time you paid, blabla token blabla.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
svmydlo



Založený: 09.Nov 2009 20:54
Príspevky: 115
Bydlisko: Košice a Bratislava

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 20:20    Predmet: Odpovedať s citátom

Myslím, že najjednoduchšie ako spraviť tú poslednú abilitu je dať tam:

You may pay XX. If you do, put X 4/4 white Angel creature tokens with flying onto the battlefield.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (208 kariet)
Zyzy



Založený: 11.Jan 2009 18:06
Príspevky: 348
Bydlisko: Badín

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 20:39    Predmet: Odpovedať s citátom

a keby si dal poslednu abilitu napr.
-4 you may remove X counters from Tyrael: for each counter removed this way put 4/4 white angel with flying onto the battlefield
tot moj nazor ako by som to spravil Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (221 kariet) MSN Messenger
greengoblin



Založený: 28.Feb 2005 13:24
Príspevky: 1431

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 20:46    Predmet: Re: Wording,Name Odpovedať s citátom

Tripodman Napísal:
Tripodman Napísal:
Zla angličtina, Zly wording.. nepáči sa mi to .. prepáč,,


jinak velmi drahy..


si nejdriv uprav svoji kartu se zlym wordingem a temou a pak kritizuj ostatni Wink Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
Samuel Šmahel



Založený: 05.Jan 2009 17:44
Príspevky: 43
Bydlisko: Bratislava, Stupava

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 21:32    Predmet: Odpovedať s citátom

Pekná vec, len z toho názvu keď dáš preč to "the", myslím, že by to nemalo byť až tak natlačené, inak fajn, k poslednej abilite sa vyjadrovať nebudem, až taký odborník na wording nie som, fakt super Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (14 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord


Založený: 10.Feb 2007 13:01
Príspevky: 3316

PríspevokZaslal: 03.Jún 2010 21:36    Predmet: Odpovedať s citátom

K wordingu poslednej ability - riadil som sa chandrou, a je to aj tak škoda, lebo pôvodne mal robiť balance, predsalen je archanjel spravodlivosti Smile (lenže balance ma nechutne dlhý text..)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Selar
Local Asshole


Založený: 21.Júl 2005 14:53
Príspevky: 2715
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: 04.Jún 2010 06:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Kl3p_co. Napísal:
K wordingu poslednej ability - riadil som sa chandrou, a je to aj tak škoda, lebo pôvodne mal robiť balance, predsalen je archanjel spravodlivosti Smile (lenže balance ma nechutne dlhý text..)


Nemozem si pomoct, ale uber jednu bielu z costu.... Ani nemusis pridavat colorless Laughing Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Tripodman



Založený: 01.Máj 2010 07:24
Príspevky: 28

PríspevokZaslal: 04.Jún 2010 07:00    Predmet: zmazať prispevok Odpovedať s citátom

zmazať, dakujem.

Naposledy upravil Tripodman dňa 01.Feb 2014 15:44, celkom upravené 2 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord


Založený: 10.Feb 2007 13:01
Príspevky: 3316

PríspevokZaslal: 04.Jún 2010 07:30    Predmet: Re: Ja Odpovedať s citátom

Tripodman Napísal:
Takže ten zly wording je hned v tejto 1. vete : Until your next turn . Správne malo to byť bud Until the end of your next turn.. alebo ešte rozumnejšie tapni ich tapnutych na battlefield.. to je moj nazor...

A k 3. vete.. ani neviem co znamena to XX asi to znamena počet, takze dam 10 Very Happy?


ad1: nie mýliš sa, fakt to tak môžem napísať, myslím že to viem lepšie už len keď si porovnám počet mojich a tvojich postov Wink
ad2: veď ty ani tej karte nerozumieš čo má robiť tak prečo sa vôbec ozývaš?
ad selar: môže byť, lebo som manacost robil s tým, že mal na začiatku 8 cukríkov, a plán bol taký že zahráš baňu dalšie kolo toto a baňa ti neumre - C-C-C-C-COMBO BREAKER:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Zyzy



Založený: 11.Jan 2009 18:06
Príspevky: 348
Bydlisko: Badín

PríspevokZaslal: 04.Jún 2010 08:20    Predmet: Re: Ja Odpovedať s citátom

Tripodman Napísal:
Takže ten zly wording je hned v tejto 1. vete : Until your next turn . Správne malo to byť bud Until the end of your next turn.. alebo ešte rozumnejšie tapni ich tapnutych na battlefield.. to je moj nazor...

A k 3. vete.. ani neviem co znamena to XX asi to znamena počet, takze dam 10 Very Happy?


si pozri napr. sarkhan vol tam to mas jasne a spravne napisane
a ku tomu pay XX ak si si nevsimol tak to zatial riesia vsetci ako to upravit
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (221 kariet) MSN Messenger
Selar
Local Asshole


Založený: 21.Júl 2005 14:53
Príspevky: 2715
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: 04.Jún 2010 10:53    Predmet: Odpovedať s citátom

tripod: Tvoje prispevky ma presvedcili o tom, ze by si sa mal momentalne prejavit ako vyspely jedinec a kym nezacnes kartickam rozumiet, tak sa uz prosim neozyvaj Smile Maximalne tak v pravidlach alebo pre novacikov so svojimi otazkami Smile

Kl3p_co. : Hmm a co tak tych anjelov nakombinovat s plosnym earthquakeom alebo niecim takym... rozumej.. zaplatis X a vsetky prisery na ploche (vratane lietavcov a teda anjelov) dostanu X dmg.. teda si nevyrobis viac ako troch anjelov ale splachnes mensie priserky. S takymto "drawbackom" by sa mozno dalo pouvazovat o tom, ze bude robit vacsich cucakov, co by sedelo zvlast pri porovnani so Sarkhanom Smile ktory je lacnejsi a v konecnom dosledku aj lepsi zatial.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord


Založený: 10.Feb 2007 13:01
Príspevky: 3316

PríspevokZaslal: 04.Jún 2010 12:28    Predmet: Odpovedať s citátom

selar: kebyže tam dám ešte jeden riadok textu, tak tam rovno môžem nacapiť ten text balancu. Jednoducho nápad bol ten, že ako ultimátku by robil biely decree, predsalen je to arcianjel a vie snáď povolať do boja s Peklom aj ostatných anjelov na zem Smile
Riadil som sa flavorom odtiaľto: http://diablo.wikia.com/wiki/Tyrael
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Karty Mesiacov Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

 
Prejdi na:  
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Powered by phpBB © 2014 phpBB Group