| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Zeke

Založený: 07.Júl 2004 22:11
|
Zaslal: 05.Nov 2006 20:51 Predmet: wizardi RD search for designer |
|
|
RD teraz hladaju niekho do dizajnu, maju tam ludi ktori vymyslaju karty, a chcel by som pocut vas nazor na toto... respektive ako ste ju pochopili.
Eyes of the Earth (rare)
G
Enchantment
Whenever a creature comes into play under your control, put a calling counter on CARDNAME.
3GG, remove 5 calling counters or sacrifice CARDNAME: Put a 6/6 green earth creature token into play. That creature token has "creature spells you play cost 1 less to play." |
|
| Návrat hore |
|
 |
snegg

Založený: 15.Aug 2005 13:18
|
Zaslal: 05.Nov 2006 22:23 Predmet: |
|
|
| No imho je trochu moc zvlastne fungujuca a prinasa zvlastnost ked mas token s takouto abilitou, kt. je staticka a zavazne ovplyvnuje dianie na stole, pricom to nie je styl anteny. Na moj vkus trochu preabilitovane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryba

Založený: 30.Apr 2005 23:48
|
Zaslal: 05.Nov 2006 22:29 Predmet: ... |
|
|
Na lopatu je to takto (teda tak som to pochopil): Ked ti pride do hry prisera, das tam nejaky counter. Ked ich das 5 prec alebo ked to obetujes a zaplatis nejaku manu, tak si das do hry token, ktory ti zlacnuje prisery.
Inak povedane, bud mozes za 5 man urobit token, co ti zlacnuje prisery alebo potom stale vyrabat prisery a a davat prec countre a robit viac tokenov a mat este lacnejsie prisery.
Podla mojho nazoru je to na nic.
Ja som si to inak tak pozeral a dosli mi tie ich napady dost divne.
Nesledujem to priebezne, ale pozeral som si to, kde bol ten enchantment hore.
Tiez je tu dalsia vec, co mi prisla cudna.
Cyklus CHRISTOPHERA JABLONSKEHO. Najskor som tomu nerozumel, potom som na to prisiel a je to podla mna uplne zbytocne.
Tu je jedna karta z neho:
Taboo Elves (common)
1G
Creature - Elf Shaman
2/2
Corrupt 1, T: Add G to your mana pool. (Put a corruption counter on an uncorrupt card in play you control as an additional cost to play this ability.)
Inak ak to niekto cital este, tiez sem mozte pisat nazory, ak to Zekemu nevadi . Precital by som si ich. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zeke

Založený: 07.Júl 2004 22:11
|
Zaslal: 07.Nov 2006 11:26 Predmet: |
|
|
thx Ryba ...
Naposledy upravil Zeke dňa 07.Nov 2006 20:32, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Selar Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53
|
Zaslal: 07.Nov 2006 11:33 Predmet: |
|
|
Zeke: a kde to ma nevyhodu?? To mi nepride moc balanced.
Hmm co je corruption zac? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryba

Založený: 30.Apr 2005 23:48
|
Zaslal: 07.Nov 2006 12:14 Predmet: .... |
|
|
Zeke: Nemozes to urobit v prvom kole, musis ma 5 man
Selar: To je to, ze si "zacorruptujes" vsetky permanenty vlastne a potom to uz nemozes hrat, lebo nemas co corruptovat. Aspon tak som to pochopil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|