New face of Qnt
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
danto

Založený: 02.Sep 2004 21:52

PríspevokZaslal: 20.Sep 2006 17:51    Predmet: Odpovedať s citátom

tak im hovor fialky Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
speaker

Založený: 13.Dec 2005 17:47

PríspevokZaslal: 20.Sep 2006 21:15    Predmet: Odpovedať s citátom

suhlasim bude to zaujeimave len podla mna budu na t2 hratelne len tie z TS s tym ruzovym znakom lebo inac by to bolo huste co uz teraz je ake dobre karty budu v TS
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (21 kariet)
igor

Založený: 04.Júl 2004 23:03

PríspevokZaslal: 20.Sep 2006 21:24    Predmet: Odpovedať s citátom

neber drogy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (77 kariet)
speaker

PríspevokZaslal: 20.Sep 2006 21:36    Predmet: Odpovedať s citátom

igor Napísal:
neber drogy

ja????? Shocked
Návrat hore
Caranthir

Založený: 05.Sep 2006 13:38

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 08:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Frco Napísal:
caranthir: budu moct byt fialove karty foilove? A ak ano, budem moct mat v boostri napr foil common + foil "fialku"?

Fialky foilové budou. Jestli můžeš dostat foilovou fialku a JEŠTĚ foilovou normální kartu v jednom boosteru, to nevím...ale klonil bych se k tomu, že ne.
Návrat hore
Cardinalle

Založený: 26.Apr 2006 15:40

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 10:12    Predmet: Odpovedať s citátom

Caranthir: mam len otazku, odkial mas vsetky tie informacie?

Ja nemam zial cas prechadzat mnozstvo stranok a for, a momentalne sedim aj za blbym firewallom, takze na fora sa ani nedostanem (divim sa, ako som sa vobec dostal sem), ale rano som videl tie karty velmi kratko na mtgsalvation, a trochu ma prekvapuje jedna vec: mnohe karty maju stary design (grafiku, font a pod.) a time spiral symbol Shocked

Nad tym je cerveny napis, ze "these cards are REAL". A toto mi vobec nesedi. Ak chce design team testovat reprinty, naco by ich davali do grafickeho editora a "iba" dohodili TS symbol? Preco by tam uz neurobili cely desing? Ved to je iba prekopirovanie textu do novej sablony...

Cele mi to prapada trochu podozrive... Preto by som rad vedel, ktore su tie "overene" zdroje, ktore tvrdia, ze tieto karty su "real". Naskenovat kartu a v editore zmenit symbol na TS je dnes hracka, a senzacia moze byt na svete.

Vravim, nemam momentalne pristup na ine fora, mozno sa uz tieto karty objavili aj v kompletnom TS designe. Ak ano, beriem vsetko spat, a poprosim, keby mi niekto taky link poslal, rad si to prejdem, ked sa dostanem spoza tohto firewallu. Dakujem. Tolko moje "dva centy".
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet) MSN Messenger
lush

Založený: 09.Feb 2005 17:51

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 10:44    Predmet: Odpovedať s citátom

tie karty budu mat stary design a aktualny wording
Návrat hore
Cardinalle

Založený: 26.Apr 2006 15:40

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 11:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Este ma napadla jedna otazka: ak sa maju tieto "fialky" objavit, preco o tom este nebola ziadna zmienka? Question

Zmena niektorych pravidiel (countre), detailne vysvetlene nove "keywords", taktiez spomenute vracajuce sa "keywords", to vsetko uz bolo publikovane. Ale o tychto kartach a ich platnosti vo formatoch ani slovo... ma to byt "prekvapenie"? Neviem, ci je vhodne hracov "prekvapit" na hodnotenom Sealed Deck turnaji Rolling Eyes

Minimalne na Wizardoch by som o tom cakal nejaku zmienku...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet) MSN Messenger
Marten

Založený: 15.Aug 2004 09:00

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 12:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Toto bolo dnes na mtgsalvation:
http://forums.mtgsalvation.com/showthread.php?t=52567

Podla mna je cela ta vec s fialkami sialenstvo, lebo jednak sa na t2/objavia karty, co tam podla mna nemaju co robit (Akroma, Psionic Blast(Exclamation), Tormods Crypt, Disenchant, Unstable Mutation(Exclamation), Dragonstorm, Avoid Fate, Call Of The Herd(Exclamation), Pendelhaven(Exclamation), ...) a ti, co uz tie karty maju zo starsich edicii, budu v strasnej vyhode, ale tiez by sa tam objavili aj strasne kraviny o ktorych neviem, ze co by s nimi kto robil (Jasmine Boreal(Question), Squire, Dandan, Ovinomancer(Question), ...). Neviem ako vy, ale ja osobne dufam v to, ze tie fialky su fake. Evil or Very Mad Aby ste ale nepovedali, ze som moc negativny, tak musim povedat, ze tie normalne karty z time spiralu sa mi velmi lubia! Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
Jurda
Master Wizard

Založený: 29.Jún 2004 17:01

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 12:22    Predmet: Odpovedať s citátom

fialky fejk nie su(kludne sa stavim a dam dobry kurz) Wink ale ani moc fialovej nepobrali Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (46 kariet)
Ondriq
Wizard

Založený: 22.Júl 2004 15:53

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom

naformuloval som niekolko postrehov k vasej diskusii Smile

Este niekto sa pokusi tvrdit ze fialove karty su fake? Zacinate byt nudni chlapci, co takto skusit akceptovat jasne fakty?

Postavit sa do pozy "mne sa to nezda, podla mna to je fejk" je dost vtipne vo chvili ked je uz uplne jasne ze to fake nie je Very Happy ...
No a Caranthir ma svoje zdroje, patri na mtgs medzi stalych prispievatelov do Rumor Millu, ale snad necakate ze nam vyklopi od koho to vsetko vie? Very Happy ... to su "anonymous sources" Wink
No aaa ... este nieco? ... aha, preco mate pocit ze ti ktori tie karty maju budu vo vyhode? V akej? Poviem vam pravdu, keby som mal 4x Psionic Blast tak teraz riadne skripem zubami. Preco? Pretoze
a.) oldschool hracov format T2 z 95% vobec nezaujima
b.) cena Psionic Blastov pojde dolu

Preco si myslis, Marten, ze Dandan je zly? Smile Je to snad najlepsi modry bijec Very Happy

A to ze time warped karty maju stary template je uplne logicke, pochadzaju predsa z minulosti ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Marten

Založený: 15.Aug 2004 09:00

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 15:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja vlastne ani neviem, čo si mám o tom myslieť, ale celé sa mi to zdá akési postavené na hlavu. Dosť by ma zaujímalo, kto vlastne tie fialky vyberal, lebo sú úplne odveci- proste nechápem jak sa tam mohli zamiešať také kusy ako 1/2 za 2 many, alebo také hviezdy ako Call Of The Herd, jednoducho to nechápem. Confused A nepovedal som, že to je fake, povedal som iba, že sa modlím za to, aby boli fake.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (9 kariet)
lush

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 15:32    Predmet: Odpovedať s citátom

Cardinalle Napísal:
Este ma napadla jedna otazka: ak sa maju tieto "fialky" objavit, preco o tom este nebola ziadna zmienka? Question

Zmena niektorych pravidiel (countre), detailne vysvetlene nove "keywords", taktiez spomenute vracajuce sa "keywords", to vsetko uz bolo publikovane. Ale o tychto kartach a ich platnosti vo formatoch ani slovo... ma to byt "prekvapenie"? Neviem, ci je vhodne hracov "prekvapit" na hodnotenom Sealed Deck turnaji Rolling Eyes

Minimalne na Wizardoch by som o tom cakal nejaku zmienku...

a cim ta prekvapia na hodnotenom sealed deck turnaji? tym, ze uvidis nove karty? asi to bude prerelease pripadne release, kde ide prave o to, aby si uvidel nove karty...ale tym, ze uvidis nejaky reprint? myslim, ze aj tych reprintov uz bolo dost...alebo ta prekvapia tym, ze ta chceli prekvapit? hmmm...to znie ako marketingovy plan...lol

plus este mala poznamka: mal by si byt prekvapeny takmer kazdou ak nie kazdou kartou pokial ide o release alebo prerelease...lebo: citanie predstavovania kariet na wizardoch nie je povinne...a spoiler je robeny na cierno a nie pod zastitou wizardov, cize urcite nie wizardi chceli, aby si vedel vsetky karty dopredu a potom ta nahodou nemohlo nahodou nieco prekvapit na turnaji! alebo vy mate niekde prerelease 48k, ze ta to tak trapi?
Návrat hore
lush

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 15:36    Predmet: Odpovedať s citátom

Marten Napísal:
Ja vlastne ani neviem, čo si mám o tom myslieť, ale celé sa mi to zdá akési postavené na hlavu. Dosť by ma zaujímalo, kto vlastne tie fialky vyberal, lebo sú úplne odveci- proste nechápem jak sa tam mohli zamiešať také kusy ako 1/2 za 2 many, alebo také hviezdy ako Call Of The Herd, jednoducho to nechápem. Confused A nepovedal som, že to je fake, povedal som iba, že sa modlím za to, aby boli fake.

traged...cize podla teba je kazdy set, ktory ma aj dobre aj zle karty postaveny na hlavu? poznas nejaky set, ktory na hlavu postaveny nebol? lebo take hviezdy ako Call of the Herd su v kazdom sete...a take kusy ako 1/2 za dve many je v kazdom sete...pricom v tych setoch su aj ovela horsie veci ako priserky s dva dozadu Smile ber to takto: vyjde par kariet...vyzeraju byt zatial silnejsie, ale ci naozaj su povie az nova metagame...mozno sa blast ani nebude hravat Smile par kariet bolo potrebnych, lebo extended treba prevetrat tiez, raz za tri roky asi nestaci Smile inak tam toho moc nebude, ibaze by niekto zacal vymyslat, ze ake nove interakcie budu...bohuzial hned vydali aj odpovede Sad dredge-threshold-flashback na dvojke? privitajte krypticku Smile
Návrat hore
desaixx

Založený: 05.Aug 2004 22:23

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 15:48    Predmet: Odpovedať s citátom

No presne ...ta crypta ma zo vsetkeho sere asi najviac.Ale nech je skaza dokonana...ak este nieje limit fialiak ukonceny,vypustite krakena,posledneho z titanov,a reprintnite wasteland Cool wizardi.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (166 kariet)
Denyu

Založený: 22.Máj 2005 18:09

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 16:09    Predmet: Odpovedať s citátom

desaixx Napísal:
No presne ...ta crypta ma zo vsetkeho sere asi najviac.Ale nech je skaza dokonana...ak este nieje limit fialiak ukonceny,vypustite krakena,posledneho z titanov,a reprintnite wasteland Cool wizardi.

To by som aj ja chcel ale zial limit co sa tyka landov je uz plny.Na kompletnu uzavierku "Fialiek" uz chyba len 5 kariet.Tak som zvedavy co tam este daju. Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (405 kariet) MSN Messenger
Shy-ny

Založený: 08.Jún 2005 13:00

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 16:10    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja musim povedat ze je to od wizardov krasny komercny tah, zaspominame na good old times, vysolime velke peniaze, azacneme znova masovo hrat drafty... Jasne, magic raz skonci, ale este si nemyslim.Wizardi vedia co robia. Jedine co ma troxa doziera je reprint psionic blastu lebo sa ta karta do modrej podla mna vobec nehodi a vseobecne nemam rad modry frit... inak uplne super, Hail to Akroma!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (77 kariet)
Aylar

Založený: 31.Mar 2005 18:14

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 16:43    Predmet: Odpovedať s citátom

my sa mozeme o tom len hadat, rozhodnutia wizardov tym neovplyvnime a btw medlling mage Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (167 kariet)
dave ziaran

Založený: 18.Apr 2005 13:05

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 17:14    Predmet: Odpovedať s citátom

ten psionic blast je fakt imba ideme 8 charou
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (121 kariet)
Ryusei

Založený: 16.Máj 2005 14:57

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 17:32    Predmet: Odpovedať s citátom

dave ziaran Napísal:

Viem si to zivo predstavit proti controlu. Hura pretlacil som priseru, eot psionic blast .... Rolling Eyes
Návrat hore
speaker

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 18:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Ryusei, the Falling Star Napísal:
dave ziaran Napísal:

Viem si to zivo predstavit proti controlu. Hura pretlacil som priseru, eot psionic blast .... Rolling Eyes

a preco tak????sak resp. na priseru ta zabijem s blastom Laughing
Návrat hore
Colin112

Založený: 08.Aug 2006 08:37

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 20:24    Predmet: ? Odpovedať s citátom

Ludia povie mi tu niekto prosim vas co sa tu deje to si akoze mozem kupit booster a mozem tam najst kartu ktora bude namiesto Rka a bude mat fialovy znak?no to ako je fakt niake blbe nie?
Návrat hore
afteregg

Založený: 23.Feb 2006 21:19

PríspevokZaslal: 21.Sep 2006 20:37    Predmet: Re: ? Odpovedať s citátom

Colin112 Napísal:
Ludia povie mi tu niekto prosim vas co sa tu deje to si akoze mozem kupit booster a mozem tam najst kartu ktora bude namiesto Rka a bude mat fialovy znak?no to ako je fakt niake blbe nie?

ee ked si kuppis boo time spiral, miesto jedneho c-cka (ktorych bude po novom teda len 10) bude "fialova karta" , reptint karty ktora uz bola v minulosti vydana... mozes tam otvorit nejake blbe c-cko alebo r-ko za 500 sk ... kazdopadne neutratis pretoze radsej by si otvoril disenchant ako nejaku 2many 2/1 nie?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
muti

Založený: 15.Jún 2005 09:41

PríspevokZaslal: 22.Sep 2006 01:46    Predmet: Odpovedať s citátom

na drafte si chcem otvorit 3x call of the herd a ostatne ma netrapi Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (360 kariet)
Frco

Založený: 22.Sep 2005 13:23

PríspevokZaslal: 22.Sep 2006 06:53    Predmet: Odpovedať s citátom

ja akromu na prelease
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (55 kariet)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Type II Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 3 z 5

Prejdi na: