Ceny kariet

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pre nováčikov
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Grahf

Založený: 21.Júl 2011 14:41

PríspevokZaslal: 20.Júl 2012 12:55    Predmet: Ceny kariet Odpovedať s citátom

Podľa čoho sa orientovať? Nejaká stránka, kde sú ceny v eurach? Pozeral som na veveričku, ale tam sú niektoré ceny neaktualizované (gideon jura za 14).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53

PríspevokZaslal: 20.Júl 2012 13:02    Predmet: Re: Ceny kariet Odpovedať s citátom

Grahf Napísal:
Podľa čoho sa orientovať? Nejaká stránka, kde sú ceny v eurach? Pozeral som na veveričku, ale tam sú niektoré ceny neaktualizované (gideon jura za 14).

vyuzivam trollandtoad.com, ceny su v $ ale to ti snad nemoze vadit Wink vevericku, co sa tyka ocenenia kariet, nevyuzivam z dovodu neaktualizacie cien kusoviek.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (56 kariet)
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57

PríspevokZaslal: 20.Júl 2012 13:11    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja používam starcitygames.com, dosť rýchlo tam reagujú na aktuálne výsledky turnajov.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (24 kariet)
Grahf

Založený: 21.Júl 2011 14:41

PríspevokZaslal: 20.Júl 2012 13:12    Predmet: Odpovedať s citátom

shane: tá stranka sa mi tiež nejak nezdá. Gideon a Angelic Destiny stoja rovnako 7 dolarov, na čiernom rytierovi je destiny o tretinu drahšia. To si každý hádže ceny od oka, či ako?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Selar
Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53

PríspevokZaslal: 20.Júl 2012 13:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Grahf Napísal:
shane: tá stranka sa mi tiež nejak nezdá. Gideon a Angelic Destiny stoja rovnako 7 dolarov, na čiernom rytierovi je destiny o tretinu drahšia. To si každý hádže ceny od oka, či ako?

hovori ti nieco lokalny trh? Smile dopyt a ponuka definuju ceny a v cechach holt boli humani dost oblubeni, tak rytier nastavil ine ceny.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Šarkan

Založený: 10.Feb 2011 19:25

PríspevokZaslal: 20.Júl 2012 13:18    Predmet: Odpovedať s citátom

no podla mna kazdopadne je najlepsie porovnat viac zdrojov a nakoniec pouzit vlastny mozog Smile ,
napriklad aj prezretie ukoncenych aukcii tu na mtg za posledne obdobie moze napovedat o dopyte a ponuke, karta mozemat na rytierovi cenu aku chce ale ak neni na sklade asi je ziadana a niekto da za nu isto aj viac,
alebo moze byt ocenena ako chce ale ak sa tu v aukcii viackrat nepredala za podobnu cenu, asi ma realne mensiu hodnotu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (26 kariet)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pre nováčikov Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: