| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Grahf
Založený: 21.Júl 2011 14:41 Príspevky: 202 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: 20.Júl 2012 12:55 Predmet: Ceny kariet |
|
|
| Podľa čoho sa orientovať? Nejaká stránka, kde sú ceny v eurach? Pozeral som na veveričku, ale tam sú niektoré ceny neaktualizované (gideon jura za 14). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53 Príspevky: 3185 Bydlisko: BA
|
Zaslal: 20.Júl 2012 13:02 Predmet: Re: Ceny kariet |
|
|
| Grahf Napísal: | | Podľa čoho sa orientovať? Nejaká stránka, kde sú ceny v eurach? Pozeral som na veveričku, ale tam sú niektoré ceny neaktualizované (gideon jura za 14). |
vyuzivam trollandtoad.com, ceny su v $ ale to ti snad nemoze vadit vevericku, co sa tyka ocenenia kariet, nevyuzivam z dovodu neaktualizacie cien kusoviek. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57 Príspevky: 885 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: 20.Júl 2012 13:11 Predmet: |
|
|
| Ja používam starcitygames.com, dosť rýchlo tam reagujú na aktuálne výsledky turnajov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grahf
Založený: 21.Júl 2011 14:41 Príspevky: 202 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: 20.Júl 2012 13:12 Predmet: |
|
|
| shane: tá stranka sa mi tiež nejak nezdá. Gideon a Angelic Destiny stoja rovnako 7 dolarov, na čiernom rytierovi je destiny o tretinu drahšia. To si každý hádže ceny od oka, či ako? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Selar Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53 Príspevky: 2592 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 20.Júl 2012 13:15 Predmet: |
|
|
| Grahf Napísal: | | shane: tá stranka sa mi tiež nejak nezdá. Gideon a Angelic Destiny stoja rovnako 7 dolarov, na čiernom rytierovi je destiny o tretinu drahšia. To si každý hádže ceny od oka, či ako? |
hovori ti nieco lokalny trh? dopyt a ponuka definuju ceny a v cechach holt boli humani dost oblubeni, tak rytier nastavil ine ceny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šarkan
Založený: 10.Feb 2011 19:25 Príspevky: 97
|
Zaslal: 20.Júl 2012 13:18 Predmet: |
|
|
no podla mna kazdopadne je najlepsie porovnat viac zdrojov a nakoniec pouzit vlastny mozog ,
napriklad aj prezretie ukoncenych aukcii tu na mtg za posledne obdobie moze napovedat o dopyte a ponuke, karta mozemat na rytierovi cenu aku chce ale ak neni na sklade asi je ziadana a niekto da za nu isto aj viac,
alebo moze byt ocenena ako chce ale ak sa tu v aukcii viackrat nepredala za podobnu cenu, asi ma realne mensiu hodnotu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|