| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Coroner
Založený: 26.Jan 2010 10:17 Príspevky: 21 Bydlisko: Druzstevny rad 31 94301 Štúrovo
|
Zaslal: 19.Jún 2012 17:37 Predmet: Smallpox |
|
|
zdar all po dlhej dobe zasa raz chcem poznat nazory na svoj deck co prave vytvaram takze sa nehambite a smelo do mna
4x Bloodgift Demon
4x Black Cat
4x Polluted Dead
4x Solemn Simulacrum
4x Go for the Throat
4x Despise
4x Smallpox
4x Heartless Summoning
3x Noxious Revival
3x Liliana of the Veil
22x Swamp
uvitam aj vase rady na side  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wad

Založený: 15.Jún 2007 10:48 Príspevky: 172 Bydlisko: CZ
|
Zaslal: 19.Jún 2012 21:14 Predmet: Re: Smallpox |
|
|
| Coroner Napísal: | zdar all po dlhej dobe zasa raz chcem poznat nazory na svoj deck co prave vytvaram takze sa nehambite a smelo do mna
4x Bloodgift Demon
4x Black Cat
4x Polluted Dead
4x Solemn Simulacrum
4x Go for the Throat
4x Despise
4x Smallpox
4x Heartless Summoning
3x Noxious Revival
3x Liliana of the Veil
22x Swamp
uvitam aj vase rady na side  |
Osobně mi to nějak nedává smysl. A je tam moc drahých karet a málo levných. Těžko komentovat, Polluted Dead mi přijde slabé, význam simalacruma tu nevidím atd.. Hodně bych balík manově zlevnil..
btw: ten smallpox je tam uplně zbytečně.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
windreawer
Založený: 26.Mar 2010 17:58 Príspevky: 22 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: 19.Jún 2012 22:02 Predmet: |
|
|
Mne sa zdá že hlavná myšlienka decku je práve ten smalpox ktory sa podla mna celkom slušne kombí zo solemom a takisto(trosku menej) z Polluted Dead. K decku : mne sa vždy páčila karta smallpox a snažil som sa okolo nej postavit deck, no nikdy som sa nedostal včas do potrebnej kartovej výhody.. ale ako mne osobne sa ten deck páči
Side: no neviem co tvojmu decku najviac vadí ... porozmislaj, napíš a dajak aj ten side dokopeme  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Chesus
Založený: 28.Jan 2010 22:51 Príspevky: 396
|
Zaslal: 19.Jún 2012 22:02 Predmet: |
|
|
Osobne som skusal stavat monoB control na T2 tak ti skusim poradit ... bo deck co si uvoedol ja slabucky a musela by ti svinsky dobre prist ruka aby toto daco robilo.
Namiesto ciernej macky a solemna ktory robia viacmenej hovno skus zombikov typu Geralf's Messenger a gravecrawler ... messengerovy nevadia smalpoxi a gravecravler ani diskard z ruky (ak mas zombieho na stole)
Hrat 4 sumoningy na 8 kariet typu demon a poluted dead ... neblazni, sumoningy vyhod a pridaj dake pouzitelne zombie ku gravecrawlerovy pripadne obliteratora
Dalej tam mas zbytocne noxius revivaly ... tie si odloz snad do dakeho oracle decku ... a namiesto toho pridaj serioznejsie zabijanie typu tragic slip a Geth's Verdict
Ono to ani potom nebude uzasne ... ale aspon si aj trocha zahras |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukuricak
Založený: 04.Apr 2008 17:19 Príspevky: 314
|
Zaslal: 19.Jún 2012 22:57 Predmet: |
|
|
| ako ale tak respekt zato ze hras standard hymnu (summoning a dve macky) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57 Príspevky: 895 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: 19.Jún 2012 23:39 Predmet: |
|
|
Tu je čo mi napadlo na Smallpox:
| kukuricak Napísal: | | ako ale tak respekt zato ze hras standard hymnu (summoning a dve macky) |
Je tam aj Sinkhole!:)
Naposledy upravil Gabriel dňa 20.Jún 2012 00:49, celkom upravené 3 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Chesus
|
Zaslal: 20.Jún 2012 00:01 Predmet: |
|
|
| Gabriel Napísal: | Tu je čo mi napadlo na Smallpox:
| kukuricak Napísal: | | ako ale tak respekt zato ze hras standard hymnu (summoning a dve macky) |
Je tam aj Sinkhole! |
Ty to mas tiez kus divne .... uz to editujes treti krat a furt tam vidim karty co velmi nespolupracuju ... skor naopak .... na tu big manu a novu lili by som sa kapicku vysr... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 20.Jún 2012 00:07 Predmet: |
|
|
| Chesus Napísal: |
Ty to mas tiez kus divne .... uz to editujes treti krat a furt tam vidim karty co velmi nespolupracuju ... skor naopak .... na tu big manu a novu lili by som sa kapicku vysr... |
Nová Liliana je draw engine a opakovateľné zabíjanie, prečo myslíš, že sa tam nehodí? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Chesus
|
Zaslal: 20.Jún 2012 00:24 Predmet: |
|
|
| Gabriel Napísal: | | Chesus Napísal: |
Nová Liliana je draw engine a opakovateľné zabíjanie, prečo myslíš, že sa tam nehodí? |
Smallpox nestrkas do deckov co chcu hrat drahe karty .... sacnes land, zahodis kartu a tvoj deck to nevie vobec vyuzit ... ak ta aggro prinuti pouzit smallpoxi v uvode hry mas problem
Po dalsie mas tam malu lilli ktora je omnoho lepsia a utoci na ruky rovnako ako smallpox cize chcela by to mat v decku nieco co sa oplati zahodit a da sa to vyuzit
Podalsie Smallpox + zenith - to mas ako kombo proti strangleroot geistom ... resp. cele to zabijanie mas divne ... ty nepotrebujes instant zabijanie ? Jeden sprosty nexus s folf run rampou za chrbtom a mas pruser
+ 8 discardov main - cas by som strcil do side, stretnut creatur heavy balicky dnes nieje raritou a duress ti bude naprd ... napriklad
Chcelo by to premysliet - a hlavne premysliet s ohladom ne metu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 20.Jún 2012 00:54 Predmet: |
|
|
| Chesus Napísal: | | Gabriel Napísal: | | Chesus Napísal: |
Smallpox nestrkas do deckov co chcu hrat drahe karty .... sacnes land, zahodis kartu a tvoj deck to nevie vobec vyuzit ... ak ta aggro prinuti pouzit smallpoxi v uvode hry mas problem
Po dalsie mas tam malu lilli ktora je omnoho lepsia a utoci na ruky rovnako ako smallpox cize chcela by to mat v decku nieco co sa oplati zahodit a da sa to vyuzit
Podalsie Smallpox + zenith - to mas ako kombo proti strangleroot geistom ... resp. cele to zabijanie mas divne ... ty nepotrebujes instant zabijanie ? Jeden sprosty nexus s folf run rampou za chrbtom a mas pruser
+ 8 discardov main - cas by som strcil do side, stretnut creatur heavy balicky dnes nieje raritou a duress ti bude naprd ... napriklad
Chcelo by to premysliet - a hlavne premysliet s ohladom ne metu |
Trocha som to upravil, možno sa ti to bude viac páčiť.
S ohľadom na metu by som Smallpox nehral.
Myšlienka je viac-menej z tohto Pox-u:
http://www.mtgtop8.com/event?e=2643&d=217170 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53 Príspevky: 3185 Bydlisko: BA
|
Zaslal: 20.Jún 2012 09:57 Predmet: |
|
|
| Gravecrawler tam nebude dobry s jeho super otravnostou? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 20.Jún 2012 10:26 Predmet: |
|
|
| Shane Napísal: | | Gravecrawler tam nebude dobry s jeho super otravnostou? |
Možno sa mýlim, ale Gravecrawler potrebuje kamarátov, ale jeho kamaráti nepotrebujú Smallpox.
To už možno radšej Reassembling Skeleton. |
|
| Návrat hore |
|
 |
wad

|
Zaslal: 20.Jún 2012 11:16 Predmet: |
|
|
| Pokud by to byl smallpox na dvojku (vzniká otázka, bude nejspíš rotovat za chvíli pryč), tak bych to zkombinoval ideálně se zombiema, kterým to umírání nevadí a možná trochou reanimace. Obětuješ messengera, zahodíš grawecrawlera a zem nějak přežiješ, jelikož bude balík manově levnej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 20.Jún 2012 14:53 Predmet: |
|
|
| wad Napísal: | | Pokud by to byl smallpox na dvojku (vzniká otázka, bude nejspíš rotovat za chvíli pryč), tak bych to zkombinoval ideálně se zombiema, kterým to umírání nevadí a možná trochou reanimace. Obětuješ messengera, zahodíš grawecrawlera a zem nějak přežiješ, jelikož bude balík manově levnej. |
Keď máš na ruke Gravecrawler-a a Messenger-a, hrať Smallpox je zbytočné. Zahraj zombíkov a útoč - súper bude musieť podhodiť nejakú bytosť, nejaký damage doňho prejde a bude potrebovať zahrať aj nejakú dobrú kartu, aby sa ich zbavil. Takto nepotrebuješ ani Smallpox a neprídeš o žiadnu zem...
Je to ako hrať Spectral Flight na Delver-a. Áno bude väčší a bude lietať, ale keď dobre postavíš balík tak to vôbec nepotrebuješ. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Chesus
|
Zaslal: 20.Jún 2012 15:23 Predmet: |
|
|
| Gabriel Napísal: | | Shane Napísal: | | Gravecrawler tam nebude dobry s jeho super otravnostou? |
Možno sa mýlim, ale Gravecrawler potrebuje kamarátov, ale jeho kamaráti nepotrebujú Smallpox.
Mno ja by som to staval stylom
4* Gravecrawler
4* messenger
4* Butcher Ghoul/Crypt Creeper
4*smallpox
4*lilli of the veil
4* tragic slip
4*Lingering Souls
2* geths verdict
2* doom blade/go for the throat
2* ratchet bomb
2* mortapod
+24 * swamp a wb dualy
Samozrejme strielam z brucha ... nechce sa mi prehladavat databazu T2 legal kariet ci tam nenajdem daco vhodnejsie k smallpoxom |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 20.Jún 2012 15:33 Predmet: |
|
|
| Chesus Napísal: | | Gabriel Napísal: | | Shane Napísal: | | Gravecrawler tam nebude dobry s jeho super otravnostou? |
Mno ja by som to staval stylom
4* Gravecrawler
4* messenger
4* Butcher Ghoul/Crypt Creeper
4*smallpox
4*lilli of the veil
4* tragic slip
4*Lingering Souls
2* geths verdict
2* doom blade/go for the throat
2* ratchet bomb
2* mortapod
+24 * swamp a wb dualy
Samozrejme strielam z brucha ... nechce sa mi prehladavat databazu T2 legal kariet ci tam nenajdem daco vhodnejsie k smallpoxom |
Viem, že sa opakujem, ale zamysli sa nad tým, či je toto lepšie ako obyčajní zombíci bez Smallpox-u.
Práve si ukázal decklist Delver-a, vyhodil z kažej dobrej karty po jednom a dal tam ten Spectral Flight...
Akurát si pokazil balík - podľa môjho skromného názoru.
Tu je nejaký starý decklist postavený na Tvojej myšlienke:
http://www.mtgtop8.com/event?e=2556&d=216607 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Chesus
|
Zaslal: 20.Jún 2012 15:43 Predmet: |
|
|
| Gabriel Napísal: |
Viem, že sa opakujem, ale zamysli sa nad tým, či je toto lepšie ako obyčajní zombíci bez Smallpox-u.
Práve si ukázal decklist Delver-a, vyhodil z kažej dobrej karty po jednom a dal tam ten Spectral Flight...
Akurát si pokazil balík - podľa môjho skromného názoru.
Tu je nejaký starý decklist postavený na Tvojej myšlienke:
http://www.mtgtop8.com/event?e=2556&d=216607 |
Ak chces stavat okolo smallpoxu ... napada ma len toto pripadne nejaka manovo tazko zvladnutelna verzia solar flare. Urcite mi to vsak pride lepsie nez to co si postol ty - T2 smallpox deck musis stavat okolo lacnych kariet ktore ten smallpox vedia vyuzit - a nie okolo rampenia cez novu Lilli - ta je vhodna skor do deckov ako bol stary legacy trainwreck (ci ako sa to volalo)
Resp. este ma napada nieco na styl UB mill - snapcastery, extrakcie, dicard, zabijanie a pod. - tam by sa teoret. daky smallpox mohol uzivit |
|
| Návrat hore |
|
 |
wad

|
Zaslal: 21.Jún 2012 09:57 Predmet: |
|
|
| Osobně si myslím, že na T2 balík kolem smallpoxu se moc dobře postavit nedá. Je málo karet které by ho podporovaly a černá barva má lepší balíky (třeba zombie) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MTGBoss
Založený: 31.Jan 2011 13:17 Príspevky: 4 Bydlisko: Hrochoť
|
Zaslal: 27.Jún 2012 19:46 Predmet: |
|
|
Podľa mna smallpox pekne spolupracuje s Bloodchief ascension.. uvidim a napíšem sem aj môj nápad.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Junky

Založený: 26.Júl 2005 17:30 Príspevky: 3777 Bydlisko: 5trzalka
|
Zaslal: 27.Jún 2012 21:21 Predmet: |
|
|
| MTGBoss Napísal: | Podľa mna smallpox pekne spolupracuje s Bloodchief ascension.. uvidim a napíšem sem aj môj nápad.  |
Ty vole čo ma asencia spoločneho s type 2 ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 27.Jún 2012 22:02 Predmet: |
|
|
| Nie je to síce nič moc, ale Veilborn Ghoul sa tvári ako karta do Smallpox control-u... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|