| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Furt

Založený: 02.Júl 2009 16:59 Príspevky: 24 Bydlisko: BB
|
Zaslal: 14.Feb 2012 12:18 Predmet: B/R vampires na Modern format? |
|
|
Ahojte, moze mi niekto poradit, kde by som nasiel dake deck listy na format Modern, konkretne na B/R vampires?
dake stranky som pozeral, ale bud nie tie spravne alebo to nikto nehra, lebo som nenasiel (aj preto pisem radsej do casual...)
mam zaklad vampirov z M10/ZEN bloku (Nocturnus/nighthawk/bloodgast/...) a hladam daky deck s vyuzitim tychto kariet a pridanim kariet z Innistradu a Dark Ascension.
Vie mi niekto postnut link na nieco podobne?
dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01 Príspevky: 3190 Bydlisko: TT - Zurich
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Furt

|
Zaslal: 14.Feb 2012 23:08 Predmet: |
|
|
ok, dakujem, ja som skusil dat dokopy nieco podobne, otestujem a potom zavesim decklist na komentovanie
dik za ten link. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Veghus

Založený: 03.Nov 2005 15:50 Príspevky: 158 Bydlisko: Galanta
|
Zaslal: 15.Feb 2012 02:44 Predmet: |
|
|
Nad upirmi na modern som uz uvazoval a je z coho vyberat – treba len zistit tu naj. kombinaciu priseriek a to som tam confidantov ani nenapchal, zatial..lebo secci dobre vieme, ze ajked je to obycajny humán a upirov sa urcite boji ale dodal by im tu potrebnu silu/krv
postavil by som to PRIBLIZNE takto, zatial bez confosov..
Modern B_R Vampires
24 Creatures:
4 Bloodghast
3 Gatekeeper of Malakir
4 Kalastria Highborn
2 Pulse Tracker
3 Stromkirk Noble
3 Stromkirk Captain
2 Vampire Lacerator
1 Vampire Nighthawk
2 Viscera Seer
12 Other Spells:
1 Darkblast
2 Disfigure
3 Inquisition of Kozilek
4 Lightning Bolt
2 Smother
24 Lands:
4 Blackcleave Cliffs
3 Blood Crypt
3 Dragonskull Summit
4 Lavaclaw Reaches
4 Marsh Flats
2 Swamp
4 Verdant Catacombs |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

Založený: 23.Aug 2011 23:57 Príspevky: 893 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: 15.Feb 2012 08:37 Predmet: Pár návrhov |
|
|
Neviem či je dobré v takom aggro balíku hrať land-y, ktoré prídu do hry tapnuté (3 Dragonskull Summit, 4 Lavaclaw Reaches).
Nikdy som nehral s Bloodghast-om, ale 24 zemí sa mi zdá trocha veľa (Zoo napríklad hrá okolo 21).
Je Lavaclaw Reaches dobrá? Koľko musíš mať v hre zemí, aby sa to oplatilo?
Aj manová krivka je trocha vychýlená - asi by som pridal do dvoch bytostí za 1cc, ubral do troch za 2cc, pridal Nighthawk-a.
Namiesto Smother-u by som dal nejaký edict, povedzme Geth's Verdict a pridal by som Inquisition of Kozilek/Thoughtseize. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Veghus

|
Zaslal: 16.Feb 2012 08:31 Predmet: Re: Pár návrhov |
|
|
| Gabriel Napísal: | Neviem či je dobré v takom aggro balíku hrať land-y, ktoré prídu do hry tapnuté (3 Dragonskull Summit, 4 Lavaclaw Reaches).
Nikdy som nehral s Bloodghast-om, ale 24 zemí sa mi zdá trocha veľa (Zoo napríklad hrá okolo 21).
Je Lavaclaw Reaches dobrá? Koľko musíš mať v hre zemí, aby sa to oplatilo?
Aj manová krivka je trocha vychýlená - asi by som pridal do dvoch bytostí za 1cc, ubral do troch za 2cc, pridal Nighthawk-a.
Namiesto Smother-u by som dal nejaký edict, povedzme Geth's Verdict a pridal by som Inquisition of Kozilek/Thoughtseize. |
1. Dragonskull Summit v tomto baliku nikdy nepride tapnuty!! hadaj preco..ale inak ani ho tam nemusis hrat..
2. Prave preto, ze si s Bloodghastom nikdy nehral - nevies ze on tie landy potrebuje a nie len on aj Kalastria a aj tie man_landy to vyzaduju ale kludne tam moze byt aj 23 landov ked Ta to potesi, hehe..
3. Manova krivka vychylena?!... hlavne potrebujes tych najlepsich dvojmanovych ako Bloodghast a Kalastria a Gatekeeper je povazovany za trojmanofku precca..
4. Vymenil by si Smother?! - sak to je the best zabijatko na moderne v ciernej a edicty mas v podobe Gatekeepera!!
5. a ako som pisal je to decklist len PRIBLIZNE tak nema zmysel sa tu natahovat ci uberes alebo pridas jedneho Kozilka ci Sízu.
6. a ece k tym man_landom - ked si vsimnes mnoho balikov hra ci Creeping Tar Pit alebo Mutavault..(ked sa da) a je pravda, ze B_R man_land je najhorsi ale stale to je bonus na doklepnutie supera.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01 Príspevky: 3190 Bydlisko: TT - Zurich
|
Zaslal: 16.Feb 2012 11:29 Predmet: |
|
|
Veghi gabriela neries, to je druhy mir  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lipo
Založený: 19.Jan 2005 11:32 Príspevky: 190 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: 16.Feb 2012 11:29 Predmet: Re: Pár návrhov |
|
|
| Veghus Napísal: |
2. Prave preto, ze si s Bloodghastom nikdy nehral - nevies ze on tie landy potrebuje a nie len on aj Kalastria a aj tie man_landy to vyzaduju ale kludne tam moze byt aj 23 landov ked Ta to potesi, hehe..
|
No bloodghast a hlavne Vampire Nocturnus funguje najlepsie s fetchkami, to mam dost odohrane/overene |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 16.Feb 2012 11:35 Predmet: |
|
|
| Ok, to bol len môj skromný a zrejme nie dosť informovaný názor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Veghus

|
Zaslal: 16.Feb 2012 19:58 Predmet: |
|
|
| Gabriel Napísal: | | Ok, to bol len môj skromný a zrejme nie dosť informovaný názor. |
Gabriel, vobec nic sa nedeje a v ziadnom pripade som to nemyslel zle!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabriel

|
Zaslal: 16.Feb 2012 21:26 Predmet: |
|
|
| Veghus Napísal: | | Gabriel Napísal: | | Ok, to bol len môj skromný a zrejme nie dosť informovaný názor. |
Gabriel, vobec nic sa nedeje a v ziadnom pripade som to nemyslel zle! :wink: |
No veď ani ja nie, chcel som len navrhnúť kam od približného decklist-u ku konkrétnemu, ale priznávam, neurobil som to dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Furt

|
Zaslal: 17.Feb 2012 08:54 Predmet: |
|
|
no, tak prvy pokus bol asi taky, ze som to nechal len v ciernej, 8kilov, 2triky len tak prechut, 22landov a zvysok creatures. kedze novych kariet (INN,DKA) mam minimalne, bolo to vpodstate znovuposkladanie vampirov ktorych som hraval ked bol vonku Zednikar blok...
1) na relativne slaby a pomaly balik to s prehladom stacilo (werewolf)
2) na rychlejsi biely balik ani nahodou, lebo som si nijak nevedel poradit s Oblivionom alebo Honor of the Pure a pokial oponent nemal manove suchoty, tak som to proste nestihal
ako test proti 2 balikom nie je nic moc... ale minimalne vidim, ze druhej farbe sa asi nevyhnem |
|
| Návrat hore |
|
 |
|