Úvahy o súťaži v Highlandri na Slovensku
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Casual
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Mir

Založený: 25.Aug 2008 22:27

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Lahsie dostupny predaj kusoviek (rozumej priamo v meste), stav herne (skolka je uplne nadherna priestory tesne po rekonstrukcii).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Thibir
Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:36    Predmet: Odpovedať s citátom

Mir Napísal:
Lahsie dostupny predaj kusoviek (rozumej priamo v meste), stav herne (skolka je uplne nadherna priestory tesne po rekonstrukcii).

pokial ja viem, v skolke sa uz nehrava Razz
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (846 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
Mir Napísal:

pokial ja viem, v skolke sa uz nehrava Razz

ano ale fenix je este lepsi Razz
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Mir

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:38    Predmet: Odpovedať s citátom

tak nechcel som pisat - neviem v akom je to stave ale prave v dobe turnaja sa chystala rekonstrucia a rozsirovanie vo Fenixe a neviem v akom to je stave... Od maja som v Trnave nebol.

Takze zhodnime sa na jednom, pokial ide o bratislavu nic moc...

A aj ked sa mi to nepaci pokial to oba nase znepriatelene tabory chcu zmenit tak samostatne sa to nepodari.
Návrat hore
Shane

Založený: 25.Feb 2005 18:53

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:40    Predmet: Odpovedať s citátom

ale stale lepsie, ako keby nemalo byt nic Smile Nie je to luxus, to je pravda, ale na take hranie ake sa kona v BA to staci a v pripade vynimocnych eventov je k dispozicii vacsia miestnost

Naposledy upravil Shane dňa 31.Okt 2011 10:42, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (56 kariet)
Mir

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:41    Predmet: Odpovedať s citátom

To je trochu chabe, nemyslis?

edit:
tiez sme zvazovali nejaku mensiu hernu. Ci uz v rezii nejakeho kulturaku alebo v rezii mesta. Bud to bola nedostupna lokalita na konci mesta, alebo som vedel ze kvalita interieru je katastroficka (rekonstrucia pred rokom 6Cool, alebo alfou a omegou budu peniaze...

V tom tretom pripade bolo mozne nieco urobit. Je dost ochotnych ludi zalozit hernu s predajom kusoviek, ale akonahle isto o to platit najom, alebo aby v tej herni niekto trvale pracoval koncilo to na peniazoch.

Aj pri zvazeni ze by to nebola len herna na magic ale vsetko (cim by sa zlepsila zakladna hracov) a platilo by sa nejake clenske chybal vstupny kapital na start.

Ten teraz zhodou okolnosti sice mam, ale ist do toho ako podnikatel? Uprimne rizika su obrovske, mozne zisky otazne...

Trnavakom uprimne zavidim Smile

Naposledy upravil Mir dňa 31.Okt 2011 10:49, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Shane

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:43    Predmet: Odpovedať s citátom

ake mas svoje predstavy o herni/priestoroch? Teda ak opomeniem moznost pripravy jedla priamo na mieste? A troska vykreslenia z prikladu Fenixu Smile Bolo by to v tejto rovine podobne?
Cenovu relaciu si nejaku zistoval? Mal by si na to platit to, turnaje a zaroven ceny, ked sa kazdy tyzden konaju dalsie a dalsie turnaje? Rozmyslaj aj nad lokalitou. Lokalita v centre mesta, resp blizko centra mesta nie je lacny spas Wink Preto nie je mozne si nejak vyskakovat. Samozrejme, ze ak by sa nasli lepsie priestory, za lepsiu cenu s vacsimi moznostami v priblizne rovnako dobrej lokalite, bolo by to urcite vitane Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (56 kariet)
Mir

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Nejake priestory som pozeral.

Bol tam nejaky obchod - blizko centra pri hlavnej stanici. neviem zohnat majitela.

Dispozicia a poloha je idealna. Skusim zistit koho to je.

Dalej viem o niecom naproti ministerstva socialnych veci. Je to vo vlastnictve mesta - komplikovane jednanie, zisk najmu formou drazby...

Edit:
Priestory na Heydukovej - standardne tam nikto nechce mat ani podnik ani klub ani nic podobne. Ak tak obchod ktory o siestej zavrie.
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 10:59    Predmet: Odpovedať s citátom

nie si prvy, kto chce riesit lepsie priestory na hranie v Ba. som rad, vzdy ked sa toho niekto chyti, lebo dufam, ze sa to mozno podari. Ale musis mat na pamati, ze je dost tazke utiahnut najomne na hernu v centre len z turnajov, takze kym sa nenajde niekto ako Rado a spol, kto investuje do obchodu x tisic eur a hernu ma len ako doplnok obchodu alebo luxusneho sponzora, tak je to proste nerealne.

vies si predstavit zohnat kazdy mesiac 500€ len na najom?

Mir Napísal:

Edit:
Priestory na Heydukovej - standardne tam nikto nechce mat ani podnik ani klub ani nic podobne. Ak tak obchod ktory o siestej zavrie.

myslim, ze na nejake priestory na heyducke sa pytal Blackie. bolo to cca 1500€ mesacne Wink
Návrat hore
Selar
Local Asshole

Založený: 21.Júl 2005 14:53

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:07    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
nie si prvy, kto chce riesit lepsie priestory na hranie v Ba. som rad, vzdy ked sa toho niekto chyti, lebo dufam, ze sa to mozno podari. Ale musis mat na pamati, ze je dost tazke utiahnut najomne na hernu v centre len z turnajov, takze kym sa nenajde niekto ako Rado a spol, kto investuje do obchodu x tisic eur a hernu ma len ako doplnok obchodu alebo luxusneho sponzora, tak je to proste nerealne.

vies si predstavit zohnat kazdy mesiac 500€ len na najom?

Mir Napísal:

Edit:

myslim, ze na nejake priestory na heyducke sa pytal Blackie. bolo to cca 1500€ mesacne Wink

Rozumne priestory v centre - 1000 EUR+ Wink Blackie to naozaj riesil a vybehal nemalo priestorov. Ale realne v centre je skor skutocne najomne aspon 800 ecok Wink (a naozaj som len ja zistoval viac nez 2 priestory Very Happy a to som nic neriesil Very Happy )

Obcas mam pocit, ze zijes v utopii.... Ehm, on to nebude len pocit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Mir

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:09    Predmet: Odpovedať s citátom

tiez som sa na Heyducku pytal - bolo to 1000 ale nic take ako klub tam nechceli.
Malicke priestory schovane na obchodnej (asi 50-60m2) vedla spriatelenej cajovne ktora by bola ochotna s nami zdielat priestor a sluzby - 1000cka, len nam to obsadila rychlo nejaka predajna s textilom...

500e si predstavit viem za predpokladu ze dostanem to zamestnanie ktore mi slubili. Takze AZ to bude tak potom si trochu poskocit mozem.

Ak budu priestory, tak rozhodne to nebude magicova herna only a rozhodne do toho nebude mozne ist bez podpory nejakeho ineho subjektu.

zoznam bude kratky:
Modra vevericka
Brloh
Ihrysko
Fenix

A to by bolo asi tak vsetko.
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Mir Napísal:

zoznam bude kratky:
Modra vevericka
Brloh
Ihrysko
Fenix

myslis, ze ta bude niekto podporovat bez toho, aby si predtym realne cokolvek zorganizoval? jeden turnaj/ci to to vlastne ma byt riesis uz rok alebo kolko. aku spravu to vysiela potencialnym partnerom?
Návrat hore
Topas

Založený: 06.Aug 2004 15:50

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:15    Predmet: Odpovedať s citátom

ja by som daval ku vstupnemu na turnaj prirazku 20 euri a hned by bolo na priestory v centre mesta Laughing mozno aj na vlastnu budovu.
Návrat hore
Mir

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:22    Predmet: Odpovedať s citátom

to Thibir:
tak neviem... zase sa vratim k statistike... Na toto forum sa vracia cca 2 percenta ludi co nan kedy logli.

Na ine porovnatelne velke magicove forum sa vracia 8 percent ludi co na neho logli.Tolko k signalom a tomu ze viem ze tych 6 percent hracov hra aj bez tohoto fora a vasich eventov.

To je cielova skupina na ktoru sa zameriavam ja a je to asi tak 450 ludi v ramci slovenska, priblizne 40 ludi len v ramci bratislavy. Problem je hladat ich, ale moznosti sa zlepsuju...

Zaujimave boli odpovede ktore som u takychto hracov dostal ked som sa pytal preco nechodia na turnaje a toto forum. Smile
Návrat hore
RS
Admiral

Založený: 18.Mar 2006 18:44

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:27    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
Mir Napísal:

zoznam bude kratky:
Modra vevericka
Brloh
Ihrysko
Fenix

myslis, ze ta bude niekto podporovat bez toho, aby si predtym realne cokolvek zorganizoval? jeden turnaj/ci to to vlastne ma byt riesis uz rok alebo kolko. aku spravu to vysiela potencialnym partnerom?

Presne tak. Prakticky si v magicovom svete nič. Nemáš nič nahrané, zorganizované, nikto z organizátorov ťa poriadne nepozná. A ty čakáš, že ti niekto dá podporu?

Najlepšie by bolo, keby si sa vrátil nohami nazad na zem, a ak chceš organizovať, začal by som s požičanými priestormi (ktoré sme ti už ponúkali) Cloudpostu, ktorého jedinou nevýhodou je malý priestor, inak tam je všetko potrebné. Dokonca mi príde jeho poloha lepšia, ako niekde v centre, keďže je ľahko dostupný + parkovanie atď.

Ale ak chceš vyhadzovať peniaze a byť stratový, ja si kludne zahrám aj v Carltone Wink
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:29    Predmet: Odpovedať s citátom

co hovori ta statistika o tvojich schopnostiach nieco organizovat a viest hernu?!

a prosim si link na ine porovnatelne velke magicove forum, dakujem.

a este si prosim zdroj statistiky ohladom logovania sa ludi na mtgcko.
Návrat hore
Mir

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:31    Predmet: Odpovedať s citátom

Mno vidim ze ste stale posadnuty svojou vlastnou dolezitostou.

Najcastejsie odpovede:
a) nepotrebujem turnaj aby som si zahral
b) nechcem hrat kompetetivne
c) nechcem hrat proti kompetetivnym deckom
d) nieco vulgarne na adresu tohoto fora

V principe som vam hovoril uz davno ze schopnoti tohoto fora a bratislavskej komunity udrzat ludi u hry su nulove, ale nedate si povedat.

Zdroj statistiky je forum samotne, Gabriel, statistiky z turnajov ktore tu dlhodobo su aj s navstevnostou, a realnou dochadzkou, a zaujimave je aj cislo kolko ludi ma rado toto forum na facebooku a mnozstvo ludi ktore sa tu kedy loglo forum vypisuje samo Very Happy (6800+ regnutych je pekne cislo ale ja stale dookola vidim 10-15 rovnakych ludi...)
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
co hovori ta statistika o tvojich schopnostiach nieco organizovat a viest hernu?!

a prosim si link na ine porovnatelne velke magicove forum, dakujem.
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:35    Predmet: Odpovedať s citátom

pics or it didn't happen
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Shane

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviem, stale mi to pripada velmi nerealne, aby podobna herna takto fungovala. Jedina moznost by bola ta, zeby naozaj bola zamerana na siroku paletu ludi a to musi mat potom naozaj tie kapacity pre 30+ ludi, co uz nebude nikdy nejakych 500€/mesiac, ale skor k tej 1000€/mesiac.
Mne sa spominane clenske nikdy nepacilo, odradza to novych hracov cohokolvek, ktori nevedia, ci to co hraju, chcu naozaj stale hrat
Moj predpoklad je, ze vzdy budes stratovy, pokial naozaj neoslovis obrovske spektrum ludi a aj tam je otazne, ako moc by si sa hecol a ti ludia ti davali peniaze za to, co ponukas Confused A by si si ich musel drzat taktiez ako kliest. Vravel si, ze mas trik, ako ich najst. Sa musis priam modlit, aby ti vysiel. Inak z cistej zaujimavosti by som rad vedel ako by prebiehalo financovanie takejto herne - tj. vstupne/clenske na turnaj/vstup, naklady vyclenene na nakup kariet, alebo aspon ci mas vypracovany plan toho, za co sa bude platit v tom priestore. To by som ale asi moc chcel, no bez toho sa fakt do takejto debaty ani pustat nemozes Very Happy

Naposledy upravil Shane dňa 31.Okt 2011 11:46, celkom upravené 8 krát
Návrat hore
Mir

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:38    Predmet: Odpovedať s citátom

Statistika hovori to ze ked sa na ine forum vrati 8 percent hracov sem sa vratia len dve percenta a u hry ostanu. Predstav si ze coby predajca kariet a prevadzkar herne by si mal 4x taku navstevnost nez je.

Porovnatelne velke je iste male forum v usa ktore oslovilo 8000 ludi pricom 40 registrovanych je tam online pocas ich dna 150 vsetkych vratane neregistrovanych. 630 je max hodnota.

to Shane:
V podstate vo vsetkom mas pravdu. MTG.sk a turnaje oslovuju hlavne hracov ktory maju zaujem o PRO hranie na vysokej urovni. Uzka skupina ludi.

Skupina so zaujmom o casual tu nenajde takmer nic.

Treba rozsirit zaber.

Naposledy upravil Mir dňa 31.Okt 2011 11:46, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:44    Predmet: Odpovedať s citátom

tu statistiku si si spravil sam? Nehnevaj sa, ale v takom pripade straca veskeru kredibilitu. Preco si nedal link na to vyssie spominane "male americke forum"? Myslis, ze nevieme po anglicky tak by nam ho bolo zbytocne davat? Very Happy
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:44    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
co hovori ta statistika o TVOJICH schopnostiach nieco organizovat a viest hernu?!

hovori len o tom, ze my to robime cele zle...
Návrat hore
Mir

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Pretoze ked to chcem robit dobre, tak pokial nebudu splnene iste kriteria tak sa to robit neoplati?

Napriklad turnaje s 10 ludmi 3x do mesiaca aby sa zufalo naskrabali peniaze na turnaje?

Mylite sa v jednej veci. Ja tu niesom v polohe ako vy ze chcem spravit turnaj a jedine co spravim je ze nastavim ruku a pytam si peniaze na podporu.

Peniaze mam, ale vy neponukate nic co by som podporovat chcel. Ci uz ako ucastnik turnaja alebo spoluorganizator.
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

PríspevokZaslal: 31.Okt 2011 11:53    Predmet: Odpovedať s citátom

odhliadnuc od toho ze si kompletne odbocil od otazky: a co by si ty teda chcel podporovat ked hovoris ze mas kapital?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Casual Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
Strana 6 z 7

Prejdi na: