| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ethorian
Založený: 24.Dec 2010 10:47 Príspevky: 86 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 08.Apr 2011 16:31 Predmet: |
|
|
| kazdopadne by som to uzavrel tym, ze tento balik je strasne nestabilny a ked nezabije do urciteho kola, tak vacsinou game over. to uz radsej by som siel do RDW |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
Založený: 09.Mar 2010 19:19 Príspevky: 237 Bydlisko: Kosice - stare mesto
|
Zaslal: 08.Apr 2011 17:42 Predmet: |
|
|
Iste ze radsej rdw. Len rdw stoji o 100 eu viac, taka mala drobnost. To uz radsej Boros ne ked uz dam 100 eu na vyse tam rovno aj 250, nech to cert vezme.
Ok v side jinxed idol ani nie je. Cital ste niekto mimo mna ten junkym postnuty clanok ktorym sa tu uz asi 3 krat ohanam? je tam rozbor balicka ako hrat v mete plnej hawkov a aggra. Jinxed idol tam nemam co robit ani ziaden crush. Hero of oxid ridge je jednoznacna odpoved na caw blade atuktuk deto na aggro a day of judgment. Skuste si to precitat. Presne o tom tam autor pise.
No a Kleo3_co ci ci whatevew na ky fras su tie tvoje posledne posty nemam ani paru. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kl3p_co. Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01 Príspevky: 3191 Bydlisko: TT - Zurich
|
Zaslal: 08.Apr 2011 17:45 Predmet: |
|
|
ked sa naucis citat tak ti to poviem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lietadlo23
Založený: 27.Mar 2010 21:26 Príspevky: 31
|
Zaslal: 08.Apr 2011 18:38 Predmet: |
|
|
| skipp25 Napísal: | Iste ze radsej rdw. Len rdw stoji o 100 eu viac, taka mala drobnost. To uz radsej Boros ne ked uz dam 100 eu na vyse tam rovno aj 250, nech to cert vezme.
Ok v side jinxed idol ani nie je. Cital ste niekto mimo mna ten junkym postnuty clanok ktorym sa tu uz asi 3 krat ohanam? je tam rozbor balicka ako hrat v mete plnej hawkov a aggra. Jinxed idol tam nemam co robit ani ziaden crush. Hero of oxid ridge je jednoznacna odpoved na caw blade atuktuk deto na aggro a day of judgment. Skuste si to precitat. Presne o tom tam autor pise.
No a Kleo3_co ci ci whatevew na ky fras su tie tvoje posledne posty nemam ani paru. |
hero of oxid ridge je do kuldothy podla mna na nic .. na 4 many sa tak lahko nedostanes , teda za hry co som ich odohral asi 100 s tym deckom som bol na 4 manach skorej ako v 6 kole veelmi malo krat . Je sice pravda ze viem po side dat prec devastating summons ale to nijak neriesi problem ze hram 19 ( ja momemntalne 18 ) landov tak mam 4 landy na ruke pravdepodonostne po 6 kolach. Lenze ked hram este war zone - ky tak aj o tie landy mozem prist .
Tuktuk je do side super, zatial ho tam mam 2x , ale planujem si ho tam dat 4x , pretoze proti ostatnym aggraam je to uplne najlepsia karta do sidu |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 08.Apr 2011 18:46 Predmet: |
|
|
CLANOK CLANOK CLANOK
Hero of oxid ridge ide zo sideu 3x spolu s 3ma lands. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LiPi

Založený: 27.Mar 2010 17:19 Príspevky: 343 Bydlisko: Bratislava / Senica
|
Zaslal: 08.Apr 2011 22:31 Predmet: |
|
|
Ked uz posminas Boros ako lepsiu volbu, RDW postuje lepsie vysledky momentalne ako Boros. Alebo napr monored control si skus  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 11.Apr 2011 20:42 Predmet: |
|
|
Takze po nejakom tom case studie balicka a testovania. A najma po sobotnajsom ( nonoficial ) turnaji v KE. Kde sa stretlo viacero verzii cervenej. Som dospel k nazoru respektive som sa v nom utvrdil, ze kuldotha nema konzistenciu a je nestabilna. A spoliehat sa ako to pojde a ci to pojde tak to teda nie. NAjma ak som narazil na mirror. Odost viac sa mi predsa pacia agresivny goblini s chieftainom na cele. Je to konzistentne, udernejsie a slape to. Nakoniec Radov goblin deck to aj cele vyhral, bez jedinej prehry. K comu som dospel, ze kuldothu prestaviam na nieco konzistentnejsie. Avsak samozrejme rad by som sa poradil a precital si nejaky ten vas nazor na tento zatial alpha vrsion gobo deck.
4x goblin guide
4x signal pest
3x spikeshot elder
3x Varen instigator (neviem ci len dvoch alebo naopak az 4och)
4x Goblin bushwhacker
3x wardriver
4x goblin chieftain
3x tutkut the explorer (neviem ci nie iba dvoch a jeden do side)
2x Hero of oxid ridge
2x devastating summons
4x lightning bolt
4x arc trail
16x mountains
2 x contested
2 x tetering peaks |
|
| Návrat hore |
|
 |
orech

Založený: 28.Dec 2004 22:03 Príspevky: 153 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 11.Apr 2011 21:53 Predmet: |
|
|
| signal pest, tuktuk a instigatorov urcite nehraj su fakt zli... pesta neni goblin a v podstate nic nerobi, tuk tuk mozno ako tak v side proti pyram a slagstormom ale pochybujem ze ti ho niekto zabije ked bude na stole a instigatorom nemas co prepasovat do hry, teda nieco fakt efektivne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 11.Apr 2011 21:55 Predmet: |
|
|
| Vies sem hodit nieco rozumne, resp nejaky deck list? |
|
| Návrat hore |
|
 |
orech

Založený: 28.Dec 2004 22:03 Príspevky: 153 Bydlisko: Bratislava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lietadlo23
|
Zaslal: 11.Apr 2011 22:04 Predmet: |
|
|
| skipp25 Napísal: | Takze po nejakom tom case studie balicka a testovania. A najma po sobotnajsom ( nonoficial ) turnaji v KE. Kde sa stretlo viacero verzii cervenej. Som dospel k nazoru respektive som sa v nom utvrdil, ze kuldotha nema konzistenciu a je nestabilna. A spoliehat sa ako to pojde a ci to pojde tak to teda nie. NAjma ak som narazil na mirror. Odost viac sa mi predsa pacia agresivny goblini s chieftainom na cele. Je to konzistentne, udernejsie a slape to. Nakoniec Radov goblin deck to aj cele vyhral, bez jedinej prehry. K comu som dospel, ze kuldothu prestaviam na nieco konzistentnejsie. Avsak samozrejme rad by som sa poradil a precital si nejaky ten vas nazor na tento zatial alpha vrsion gobo deck.
4x goblin guide
4x signal pest
3x spikeshot elder
3x Varen instigator (neviem ci len dvoch alebo naopak az 4och)
4x Goblin bushwhacker
3x wardriver
4x goblin chieftain
3x tutkut the explorer (neviem ci nie iba dvoch a jeden do side)
2x Hero of oxid ridge
2x devastating summons
4x lightning bolt
4x arc trail
16x mountains
2 x contested
2 x tetering peaks |
Mne osobne sa to nepaci skoro vobec a nevidim v tom nijaku vyhodu oproti kulodthe. Je to ovela pomalsie ako kuldotha ( wardriver, chieftain, instirgator) .
Ja som proti mirroru nemal nikdy problem , teda raz , ale to som fakt necakal hral v side 4 x ratchet bomb, a 3 mu dosli v priebehu prvych 3 kôl , takze to bol pre mna koniec..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 11.Apr 2011 22:28 Predmet: |
|
|
a instigatorom nemas co prepasovat do hry, teda nieco fakt efektivne.
Hej, nad tym som premyslal, ze vlastne on dohromady nic nerobi. Ale tuktuk mi pride po day of, ako v pohode gobo. Navyse hram urcite 4x arc trail, cize ta jedna sa mu predsa len vie ujst.
Lietadlo, prepac ale na kulgothu ohladne moxikov ma asi nenahovoris. Aj ked skus dat ako to hrajes ty. Nehovorim, ze som mal idealny build. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LiPi

|
Zaslal: 11.Apr 2011 23:06 Predmet: |
|
|
Mne osobne sa pacia tito gobovia:
http://sales.starcitygames.com//deckdatabase/displaydeck.php?DeckID=37420
Celkovo sa mi pacia ti co nemaju warrena, fakt je slaby, nemas teraz ziadneho siega a podobne zakernosti a 1 vzadu teraz nic moc.
Cidel som aj taky napad ze splash ciernu na inquisition a removal, ale co ja viem , ten burn co treba obetovat..Neskusal som to hrat, ale moze to byt dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 11.Apr 2011 23:10 Predmet: |
|
|
KOTH???
Kotha hram rad, ale, ze by som ho tu trepal?
Nieje lepsi hero of oxid ako finisher?
Tak v ciernej mas go for a throat predsa a dark tutelage. S rencim sme o tom diskutovali. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lietadlo23
|
Zaslal: 11.Apr 2011 23:29 Predmet: |
|
|
ja ju hram takto :
15 mountain
3 war zone ( toto striedam stale som sa nerozhodol ci je lepsie 3 ci 4)
creature:
4x memnite
4x signal pest
4x bushwhacker
4x goblin guide
other spell
3x arc tail
3x lightning bolt
2x forked bolt
2x flayer husk
2x panic spell bomb( tym som si neni isty ci neni lepsi daky blesk , alebo flyer husky dalsie)
4x kuldotha
3x chimeric mass
4x devastating summons
3x Mox opal
Side :
4x crush
1x arc tail
3x tunnel ignus
1x forked bolt
4x tuktuk the explorer
2x mark of mutiny
( teraz ho tak nehram , ale chcem ho tak , len mi chyba este 2 x tuktuk )
S mirrorom nemam problem , na valakut davam explorerov co im dost zabranuje hrat pyroclasm (slagstorm), vampiri mi tiez nevadia, . Co mi robi problem je caw blade. Vadia mi ratchet bomby ( a to dost ) , cierny zenith. Nemam s tym deckom zatial bohvieaku uspesnost , ale co to uhra a co prehravam tak kvoli svojim chybam , alebo proti caw blade. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 11.Apr 2011 23:38 Predmet: |
|
|
tak ja hram na caw blade, 3x oxid ridge v side + 3 landy koly nemu. A neuhral proti mne caw blade ani jednu hru.
Opal ti uhrava dost? podla mna do kopy vacsinu hier nesiel na sto percent. A flayer huska namiesto spellbomby urcite. Contested 4 x podla mna. Ked uz hras opal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LiPi

|
Zaslal: 12.Apr 2011 00:01 Predmet: |
|
|
| Koth sa objavuje vo viacerych goblin deckoch a ma to svoj dovod, skus si to na mws. Dark tutelage do goblinov urcite nie, nemas lifegain ako vampiry a v tretom kole chces polozit chiefa alebo embera..Extra kartu ziskas az v piatom kole , s tym ze tretie (ktore je dost dolezite) si minul. Zato inquizicia ja teraz super, a mas potom acces do SB na duress (gideon a ine skarede veci) a na removal proti pro red alebo proste ked treba. Len neviem no ci sa to oplati, musim si to skusit zahrat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 12.Apr 2011 00:09 Predmet: |
|
|
| Citácia: | | skus si to na mws |
? |
|
| Návrat hore |
|
 |
lietadlo23
|
Zaslal: 12.Apr 2011 00:28 Predmet: |
|
|
| skipp25 Napísal: | tak ja hram na caw blade, 3x oxid ridge v side + 3 landy koly nemu. A neuhral proti mne caw blade ani jednu hru.
Opal ti uhrava dost? podla mna do kopy vacsinu hier nesiel na sto percent. A flayer huska namiesto spellbomby urcite. Contested 4 x podla mna. Ked uz hras opal. |
war zone hram momentalne preto len 3 ze sa stretavam prevazne s aggrami a tym moja warzone vyhovuje. Panic spell bomba je strasne nenapadna vec , ale ta karta mi vyhrala skoro vzdy hru ked mi prisla na ruku a to naozaj nesrandujem..
Mox opal je jednoznacne lepsi ako ornithoptera. Niekedy je to mrtva karta, ale nie az tak casto, takze mox mi tam pride dost dolezity v tom decku.
hera ja urcite hrat nechcem nepride mi dobry, pretoze caw blade ma na neho bolty, pripadne equipnutu nejaku priseru , pripadne uz gideona na stole, pripadne vlkov od UG swordu , alebo nieco podobne. Z mnozstva hier co som odohral nastali asi 2 mozno 3 situacia ze kedy by som si rad v tej chvili potiahol hera ( nehram ho , ale hypoteticky). A v tych situaciach by mi tak isto stacila aj spell bomba na ruku, co sama o sebe neda damage, ale zakaze blokovat nejakej tej creature, da mi kartu na ruku , ktoru v 1/3 ( war zone, blesky, bushwacker, guide, )( po side dokonca aj 1/2 keby chcem tak sideovat) pripadov viem hned zahrat a dat aspon 2 damage. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 12.Apr 2011 00:38 Predmet: |
|
|
| Tak pozri na to takto, flayer husk vie udriet daleko viac ako za 2, nepotiahne ti sice kartu, ale ked zomrie mas stale metalcraft. Urcite je lepsi ako panic spell bomb. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patrik Surab

Založený: 04.Aug 2008 11:21 Príspevky: 1084 Bydlisko: Hlohovec
|
Zaslal: 12.Apr 2011 08:03 Predmet: |
|
|
monoR je urcite lepsie ako Kuldotha...vzorovy decklist:
Main Deck
60 cards
18 Mountain
4 Teetering Peaks
22 lands
4 Ember Hauler
4 Goblin Bushwhacker
4 Goblin Guide
3 Goblin Chieftain
4 Goblin Wardriver
4 Spikeshot Elder
1 Tuktuk the Explorer
24 creatures
4 Burst Lightning
2 Koth of the Hammer
4 Lightning Bolt
4 Searing Blaze
14 other spells
Sideboard
3 Arc Trail
2 Crush
3 Jinxed Idol
2 Mark of Mutiny
4 Perilous Myr
1 Tuktuk the Explorer
15 sideboard cards
aj ked osobne preferujem skor verziu s ciernym splashom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
LiPi

|
Zaslal: 12.Apr 2011 09:13 Predmet: |
|
|
| Jj presne tieto verzie sa mi pacia , skusim pohladat tu s ciernym splashom, lebo nejako som to nevidel este.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marten

Založený: 15.Aug 2004 09:00 Príspevky: 1352
|
Zaslal: 12.Apr 2011 11:15 Predmet: |
|
|
| Patrik Surab Napísal: | | monoR je urcite lepsie ako Kuldotha...vzorovy decklist: |
Nie je tam toho fritu nejako moc veľa, keď sú tam 3 rôzne blesky a ešte aj Hauler+Spikeshot? Mne sa práveže zo skúsenosti skôr ukázalo, že na súčasnej T2 toho často až tak moc čo strieľať nie je, tak asi by som sa pri tom bál, že by mi to mohlo dosť pokaziť hru. Skúšal si to už tak hrať? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ethorian
Založený: 24.Dec 2010 10:47 Príspevky: 86 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: 12.Apr 2011 11:32 Predmet: |
|
|
| hm, tak si podrzim na ruke a zastrielam si do hlavy nie? use the brain |
|
| Návrat hore |
|
 |
skipp25
|
Zaslal: 12.Apr 2011 11:35 Predmet: |
|
|
| Citácia: | | že na súčasnej T2 toho často až tak moc čo strieľať nie je |
???
Viete mi niekto pls povedat ci ma koth v tohto decku nejaky specialny vyznam resp preco sa tu hraje?
Patrik nie lepsie contested ako teetering
resp 2x contested a 2x teetering? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|