Novacik a turnaj

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pre nováčikov
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Greystone

Založený: 25.Mar 2011 16:03

PríspevokZaslal: 06.Apr 2011 19:09    Predmet: Novacik a turnaj Odpovedať s citátom

Zdravim, chcem sa opytat ako funguje registracia na turnaj ( povedzme v Cloudposte ), nikdy som na ziadnom nebol a v Magicu som novy. Staci sa teda registrovat priamo na mieste pred zaciatkom turnaja alebo je nutne aj tu na stranke MTG.sk?

A takisto ma zaujima aj ta akcia na vstupne. 50 % na prvy draft mi je jasny. Ale 100 % na constructed plati len na FNM turnaje alebo sa to tyka aj sealed deck? Dik za odpoved.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (19 kariet)
Ondriq
Wizard

Založený: 22.Júl 2004 15:53

PríspevokZaslal: 06.Apr 2011 19:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Staci sa zaregistrovat na mieste. Predregistracia na mtg.sk ma vyznam len ked je obmedzene miesto na turnaji (prilis velky zaujem). Vraj su na zaklade toho aj nejake zlavy na vstupnom, ale neviem ci to naozaj niekto sleduje. Kazdopadne ked este nemas DCI cislo, urcite sa tym nemusis zatazovat Smile

Sealed deck nie je constructed (je to limited), ak ti to nejako pomoze. Takze predpokladam ze na sealed deck sa ziadna zlava nevztahuje.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet)
Greystone

Založený: 25.Mar 2011 16:03

PríspevokZaslal: 07.Apr 2011 16:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Diky moc za odpoved =)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky   Album (19 kariet)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Pre nováčikov Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: