| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Marten

Založený: 15.Aug 2004 09:00 Príspevky: 1352
|
Zaslal: 28.Jún 2009 18:51 Predmet: Požičiavanie kariet na MSR |
|
|
Borci, píšte sem, čo vám chýba na MSR, nech sa môžem kuknúť, čo sa s tým dá robiť. Ja trebárs konkrétne potrebujem týchto 5, bo doma mám len foily a to by sa asi moc rozhodcom nepáčilo :
2x Treetop Village
1x Garruk Wildspeaker
1x Primal Command
1x Vexing Shusher (brutalisti kľudne môžu miesto toho požičať 3 previewových, bo počul som aj čosi také, že v takom prípade bych aj foily mohol hrať)
Prípadne keby aj niekto mimo Tn strašne odo mňa voľačo chcel, alebo mal niečo z predchádzajúceho zoznamu, tak nech mi napíše na PM/FB/ICQ a odmena ho neminie.
Môžem aj požičať celé balíky na ľubovoľné formáty (na side-eventy), tak ak by niekto chcel, môže sa mi ozvať, nemal by s tým byť problém.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
scrof

Založený: 24.Feb 2008 16:33 Príspevky: 667 Bydlisko: Záblatie
|
Zaslal: 28.Jún 2009 18:59 Predmet: |
|
|
marten preco by mal byt problem s foilami? na mtgsalvation som o tom cital nejaky clanok od lvl2 judge-a a pochopil som to tak ze pokial v tom rozhodca nedokaze najst nejaky pattern tak to vobec nevadi..
ja budem chciet nejake baliky na sideeventy na nedelu! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marten

|
Zaslal: 28.Jún 2009 19:16 Predmet: |
|
|
| scrof Napísal: | marten preco by mal byt problem s foilami? na mtgsalvation som o tom cital nejaky clanok od lvl2 judge-a a pochopil som to tak ze pokial v tom rozhodca nedokaze najst nejaky pattern tak to vobec nevadi..
ja budem chciet nejake baliky na sideeventy na nedelu! |
Jasné, balíky berem, pohodička (a veď na ext máš aj vlastné, ale to je fuk), akurátže mňa to moc nezaujíma, kde si ty čítal aké články, bo ja len viem, že minulý rok to špeciálne zdôrazňovali a predtým roky za to údajne bežne rozdávali gamelossy, takže asi tak...
A na druhej strane tiež podľa mňa požičať si hentých pár kariet by nemal byť až taký problém, či? Šak ak by ste náhodou ktosi boli cez týždeň s Filipom J., tak skúste od neho pre mňa zobrať tie karty, on by mal isto mať väčšinu z nich. |
|
| Návrat hore |
|
 |
scrof

Založený: 24.Feb 2008 16:33 Príspevky: 667 Bydlisko: Záblatie
|
Zaslal: 28.Jún 2009 19:31 Predmet: |
|
|
ved na ext si balicek zoberem..
ako ide o to ze judge musi podla niecoho judgeovat.. a ak tam nemas pattern tak naozaj nechapem ako ti moze dat za nieco take gameloss.. btw. k tym vexingom to skor ti da zato gameloss lebo mas playset jednej karty vo foile ako za to ze mas random 5 kariet foilovych.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ondriq Wizard

Založený: 22.Júl 2004 15:53 Príspevky: 2595 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: 28.Jún 2009 19:35 Predmet: |
|
|
Hm, ide len o to aby tam ten pattern fakt nebol Foily zvyknu byt vyhnutejsie ako ostatne karty, takze ak sa mi podari z toho baliku vytiahnut, ja neviem, 4 karty ktore maju ohnutejsie rohy a budu to napriklad vsetko Vexing Shusheri, len tazko ma presvedcis ze to nie je pattern. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fifo77
Založený: 26.Feb 2006 11:54 Príspevky: 527 Bydlisko: Trenčianske Mitice
|
Zaslal: 28.Jún 2009 19:54 Predmet: |
|
|
| Marten, vsetky moje karty som dal Ivanovi, takze pokial to nebude hrat, tak si ich kludne od neho zober..ale Shushera nemam, Treetopke mam DCI(gatewayove ci jake su to) a command a garruka mam |
|
| Návrat hore |
|
 |
gejzimirko Plainswalker

Založený: 20.Feb 2005 18:45 Príspevky: 779 Bydlisko: Puchov - Praha
|
Zaslal: 28.Jún 2009 20:12 Predmet: |
|
|
No dufam ze nam nezabudne Scrof poslat tie pusly po Ivanovi, a inak ak by si naaahodou nehral ten svoj co si redraftol, tak si ho radi dame tiez:)
A dalej potrebujeme
2xChameleon Colossus
Fire-lit thickety
2x Ajani Goldmane
1-2x Elspeth, Knight Errant |
|
| Návrat hore |
|
 |
fifo77
Založený: 26.Feb 2006 11:54 Príspevky: 527 Bydlisko: Trenčianske Mitice
|
Zaslal: 28.Jún 2009 20:49 Predmet: |
|
|
| myslim ze kazdy kto nieco ma a nejde na majstraky dal vacsinu Ivanovi tak si z toho vyberete hadam |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marten

|
Zaslal: 28.Jún 2009 22:21 Predmet: |
|
|
Gejza, bohužiaľ nie, ten Pulz som akurát včera vymenil Pejhovi. Ale Thickety bych ti čisto teoreticky aj nejaké mohol požičať.
A vážne si teda myslíte, že to bude pre mňa safe hrať v balíku 2 foil Treetopy, 1 foil Command a 1 foil Shushera? To bych potom potreboval už len toho Garruka, no.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gejzimirko Plainswalker

Založený: 20.Feb 2005 18:45 Príspevky: 779 Bydlisko: Puchov - Praha
|
Zaslal: 28.Jún 2009 23:00 Predmet: |
|
|
| Ja som hral vlani 2xFOIL Treetop Village, a myslim ze nejake dve dalsie foilovky, a np. Ale deckcheck som nedostal:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marten

|
Zaslal: 28.Jún 2009 23:03 Predmet: |
|
|
No to je mi už len úžasné NP. A šak asi to ale aj ja tak spravím, nebudem sockáriť s kartičkami, dosť čo si neplánujem dohnať Garruka, bo viem, že jeden už na mňa čaká v duel-decku.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|