Faerie Stompy
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Legacy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Igor_KE

Založený: 26.Apr 2005 08:48

PríspevokZaslal: 10.Jan 2007 12:09    Predmet: Faerie Stompy Odpovedať s citátom

O tom, ze Nemci vedia stavat tiez haluzne baliky na Legacy urcite nikto nepochybuje. Tento balik som vybral z pomedzi ostatnych hlavne preto, lebo si myslim, ze nieco podobne sme uz dlho nevideli. Mozno tento balik niekoho inspiruje, mozno nie.. Balik skoncil na 6. mieste na Legacy turnaji v Mnichove (22.04.2006). Komplet balikov top 8 z tohto turnaja si mozete pozriet tu

"Kerry's Faerie Stompy" (61/15)

Teraz to typek hraje trocha inac. Dal do zakladu jednu ihlu a 2x Sea Sprite, vyhodil 2x meloku - cim si zvysil 61 kartovy deck na 62-kartovy. (Tiez nahradil 2x Seat of Sinod dvoma islandami - asi mu vadili perniky ci wastelandy?). Uhral s tym 4-1-0 na mnichovskom Legacy turnaji.

Kerry's Faerie Stompy (62/0)
Sideboard:

Faerie Stompy
A Legacy deck, by Cody Mannion
4th place at a Miscellaneous tournament in Stratford, Connecticut, United States on 2006-09-10

Faerie Stompy by Cody Mannion (61/0)
Sideboard:

Tatsuya Ohnishi
Kobe Legacy Tournament Quarter-finalist (oktober 2006)

Faerie Stompy by Tatsuya Ohnishi (60/15)

Teraz nieco z mojej tvorby - Co poviete na takuto verziu? Snazim sa to zahrat s realnymi kartami a to znamena ze sa musim zaobist bez Sea Drake, ktoreho som videl na predaj iba u jedneho typka a aj to za 500 czk Smile Trocha som sa pokusil aj o vyladenie (na HR som s tym uhral 1W-2L takze nic moc Smile ):

Blue Sky by Igor_KE (60/15)

PLz napady na vylepsenie, pripomienky a podobne piste do fora... Dakujem!

PS: I ked na MWS pri testingu som s balikom uhral denne v priemere 9-1. 8-2 na HR v BB som s tym uhral 1-2 Sad .
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (147 kariet)
Veghus

Založený: 03.Nov 2005 15:50

PríspevokZaslal: 10.Jún 2009 15:33    Predmet: Odpovedať s citátom

ej bisťu! kam zmyzol moj prispevok, ktory som sem dnes napisal--clovek sa snazi vypotit nieco rozumne-da to sem a potom to niekto len tak vymaze?!
WTF?????????????????????????????????????????????????????????????????
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (483 kariet)
Thibir
Lord of Llanowar

Založený: 03.Máj 2006 14:52

PríspevokZaslal: 10.Jún 2009 15:46    Predmet: Odpovedať s citátom

Citácia:
b.) Spamovanie

Za spam je považovaný každý post, ktorý ničím novým neprispieva k téme v ktorom sa nachádza. Okrem uvedeného to je napríklad oživovanie dávno mŕtvych tém, písanie príspevkov ktoré su určené len jednému človeku a mohli byť poslané ako PM, jedno alebo dvojslovné príspevky alebo postovanie viacerých príspevkov bezprostredne za sebou.
Takéto príspevky budú mazané, a v prípade opakovaných problémov za ne budú udeľované warningy, prípadne bany.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (846 kariet)
Vaso
Planeswalker

Založený: 05.Jún 2004 08:01

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 08:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Thibir Napísal:
Citácia:
b.) Spamovanie

Za spam je považovaný každý post, ktorý ničím novým neprispieva k téme v ktorom sa nachádza. Okrem uvedeného to je napríklad oživovanie dávno mŕtvych tém, písanie príspevkov ktoré su určené len jednému človeku a mohli byť poslané ako PM, jedno alebo dvojslovné príspevky alebo postovanie viacerých príspevkov bezprostredne za sebou.
Takéto príspevky budú mazané, a v prípade opakovaných problémov za ne budú udeľované warningy, prípadne bany.

nemaz prispevky pls, davaj tam tag mod, nech clovek a aj zvysni citatelia vedia preco a zaco to je, takto velmi tazko posudit ci to bolo opravnene alebo nie
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky   Album (21 kariet)
Veghus

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 09:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Dakujem Vaso.

Kto moj prispevok necital:
Bolo popisane preco a ako som Faerie Stompy postavil-kedze IgorKE v prvom prispevku uvadza stare buildy ktore sa znacne zmenili prichodom Mulldriftera a Pestermita. Obe karty sa tam hraju 3-4 krat a zda sa mi, ze to je dost velky rozdiel oproti starym verziam.
Nemenovana, zavistliva osoba sa ale hrala na dolezitu a prispevok podlo odstranila!
Deck/moj build uz uvadzat nebudem-presla ma chut.
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 09:32    Predmet: Odpovedať s citátom

za ozivovanie 2,5 roka starej temy by ludia hociakeho novacika znosili pod ciernu zem. predpokladal som, ze Veghus zakladne pravidla postovania na forach ovlada a preto som zbytocne nechcel pokracovat v znesvatovani hroba tejto temy, tak som len vybavil expresne zmazanie presne podla citovanych pravidiel.

Veghus Napísal:

Nemenovana, zavistliva osoba sa ale hrala na dolezitu a prispevok podlo odstranila!

presne tak. strasne ti zavidim tvoje ... (dopln si co chces)
Návrat hore
Ryba

Založený: 30.Apr 2005 23:48

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 10:32    Predmet: Odpovedať s citátom

Nezabi ma Tibor, ale oživovanie dávno mŕtvych tém asi nie je celkom myslené takto. Legacy balíky sa nemenia tak často ako T2 a keď príde nejaká obmena, tak to môže trvať aj dva roky. Napríklad enchantresska (spomínam len tú, lebo tu mám postavenú) sa dlho nemenila a teraz výjde nejaký enchantment, tak sa urobí build s tým. Napríklad povolili Replenish, tak už sa to tam bude vyskytovať a keď sem niekto dá taký build, myslím, že je to v poriadku. Sú to síce nepatrné zmeny, ale na legacy až také veľké zmeny nebývajú (možno sa mýlim).
Dokona Veghus postol celý svoj deck a komentár k tomu. Ja osobne som si ani nevšimol, že to postol do dva roky starej témy a celkom rád som si to prečítal. Keď je vysvietené T2, tak tam postujú zvyčajne kiddos svoje pošahané názory, ale keď zasvieti Legacy, tak čakám, že tam postol človek, ktorý nie je celkom noob.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (2 kariet)
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 10:47    Predmet: Odpovedať s citátom

ok, moja chyba. mozno by som sa dotycnemu aj ospravedlnil, ale mna NIKTO nebude zastrasovat silackymi recami...

takze okrem suboja titanov RS vs. Mir sa mozno dockate aj suboja bez pravidiel a bez obmedzenia hmotnosti veghus vs. Thibir
Návrat hore
Zephyr

Založený: 24.Apr 2008 17:28

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 10:54    Predmet: Odpovedať s citátom

Tibor, nič proti, ale riadne si ma nasral. Čakám že si niečo duchaplné prečítam a zrazu kukám že si to vymazal. Mne to vyzerá skôr ako osobná pomsta Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (0 kariet)
Kl3p_co.
Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 10:57    Predmet: Odpovedať s citátom

Na vegasov build som odjakživa zvedavý a keď vidím že to tam postne tak to zmažeš..gratz
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Veghus

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 11:05    Predmet: Odpovedať s citátom

dakujem Rybe aj vsetkym. Wink
a vidim, ze nie som sam, kto si mysli, ze to Thibir nepravom vymazal.
z tohto je jasne ze prispevok bud ani necital alebo nepochopil, ze legacy baliky sa menia aj po par rokoch a prave preto som novu verziu uviedol a popisal. vyhovara sa na spam a na to ze nicim novym som neprispel.
omyl.
presne ako Ryba pisal-v T2 forach sa deti hadaju na prkotinkach a je to okej, ked niekto napise nieco rozumne do ´stareho´ legacy fora-je to VYMAZANE a nazvane spamom. Potom sa clovek nema rozculovat - co si niektori moderatori dovoluju a ako sa spravaju.
Ja si to viem vysvetlit jedine tak, ze Thibir ma ocividne nieco osobne proti mne. Moze si moderator nieco take dovolit?! a riesit osobne problemy takymto sposobom?!
Podla mna to je maximalne detinske a neprofesionalne a takouto hlupostou sa kazi uroven celej stranky, ktora je venovana HRE MAGIC a nie hadkam!
Thibir pekne a verejne Ta ziadam daj si pohov!
Dakujem.
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 11:10    Predmet: Odpovedať s citátom

to ze som urobil zmazanim tvojho prispevku chybu uznavam, mam vyhrady k tvojej komunikacii cez pm.
Návrat hore
Veghus

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 11:25    Predmet: Odpovedať s citátom

hmmm..
to sem museli styria napisat ze si urobil hlupost aby si uznal chybu? Nezavisly pozorovatel si hned vsimol, ze to zavana zaujatostou!
ake slova a komunikaciu cakas, ked mi zaujato mazes zmysluplne prispevky ktorych napisanie aj nejaky cas trva, nemyslis?
keby sa zmazala nejaka nadavka alebo hlupost-ani slovo by som nepovedal, ale co si spravil ma fakt nastvalo.
tak sa mojim sukromnym pm necuduj!
dufam, ze sme obaja dospeli a natolko rozumni ludia aby sa dalsie hadky ci ´suboje´ nekonali.
Okej? Wink
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 11:29    Predmet: Odpovedať s citátom

ty si sa chcel stale bit. ja som len povedal, ze ak chces, mozme
Návrat hore
Veghus

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 11:47    Predmet: Odpovedať s citátom

este pokracujes?!
ja som sa nechcel bit, len si to osobne vysvetlit co mas za problem, lebo sa mi zda, pisomne nepochopis, ze JEB NA TO!
laskavo ma ignoruj a ja Ta budem tiez!
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 11:51    Predmet: Odpovedať s citátom

koncim. prosim niekoho, nech to tu premaze.
Návrat hore
Ryba

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 11:54    Predmet: Odpovedať s citátom

No tak chlapi. Ja som tiež mal už nejeden spor, napríklad aj s FiPom a keď sme sa stretli, tak sa len usmial a vysvetlili sme si to. Myslím, že potom sa toto celé môže zmazať a budem rád, keď Veghus znova postne svoj build.
Návrat hore
Veghus

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 11:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Premaze?!
no to iste, len nech kazdy vie, ze MODERATOR THIBIR sa sprava ako decko, zaujato maze prispevky a este sa aj bit chce, akoby nepoznal svoje fyzicke moznosti! Laughing
aj ja som skoncil...heheh
Návrat hore
Thibir
Lord of Llanowar

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 12:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Veghus Napísal:
Premaze?!
no to iste, len nech kazdy vie, ze MODERATOR THIBIR sa sprava ako decko, zaujato maze prispevky a este sa aj bit chce, akoby nepoznal svoje fyzicke moznosti! Laughing
aj ja som skoncil...heheh

ja sa chcem bit? nech sa paci, tu su vsetky pmky pekne dane dokopy, kto sa to chcel bit?

Citácia:
Veghus:
hochu neser ma!
ked Tvoje ego potrebuje taketo trapne ciny alebo sa nudis aspon si bud vedomy dosledkov!
nie si moderator aby si si dovoloval, tak si daj bacha!
este raz a dolamem Ti prsty a uz pisat viac nebudes.
rozumeno?!

Thibir:
bety vtacik, skoro som sa z teba postal strachom. ale vazne, este raz sa mi skusis vyhrazat nasilim a mozme si to vybavit rucne strucne.

Veghus:
hahah!
okej, velmi rad!!
tucne deti som este nebil, ale tak co uz!
sak uvidime ako sa budes tvarit nabuduce ked sa stretneme a dostanes par facek!
uz sa tesim!

Thibir:
pusinka.. si tak o 2-3 roky starsi maximalne

Veghus:
Ty decko!
myslis, ze na tom zalezi?
fakt si myslis ze ti nejebnem?!
to ma asi nepoznas?
keby si poznal-tak by si vedel, ze som agresor a ze nemam problem zbit nejaku tucnu hnilobu..sak sa na seba pozri..
vies co nechaj sa prekvapit... ako si chcel...bude to rucne - strucne.
muhaha

Thibir:
mami pomoc, jeden skaredy kokot ma chce zbit!

Veghus:
Ty si to asi neuvedomujes ze na dalsom turnaji ti fakt jebnem, ze?
uz to nebudem rozvadzat.
budes prekvapeny..
ale ak sa mi ospravedlnis tak som ochotny na to zabudnut.
je to na tebe..
Návrat hore
danto

Založený: 02.Sep 2004 21:52

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 12:21    Predmet: Odpovedať s citátom

krása Very Happy
Návrat hore
pulixx

Založený: 02.Sep 2006 17:50

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 12:34    Predmet: Odpovedať s citátom

otvorim stranku...HURA!, ozila tema v Legacy...otvorim temu...jeden bullshit strieda druhy. no mnam. chalani, asi by ste si mali obaja poriadne vrznut...najlepsie nie spolu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu   Album (1 kariet)
Veghus

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 12:38    Predmet: Odpovedať s citátom

myslis si, ze tymto si ma akoze strapnil?! pfff..
teraz uz kazdy vie, ze dostanes facky, bolo Ti to treba?!
odkedy si mi vymazal prispevok sa strapnujes TY..tak v tom este pliz pokracuj!
Návrat hore
Ryba

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 12:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Vyhrážanie sa bitkou považujem za "najnižšiu formu inteligencie". Tak už prosím prestaň. Koledoval si si o to, aby to Tibor zverejnil a fakt som si nemyslel, že máš takéto reakcie a áno, strápnil ťa dosť po pravde - aj keď strápnil si sa sám. Lepšie by bolo, keby sa do neho nenavážaš a riešiš to pokojne. A ešte to zabiješ tým, že mu zase otvorene napíšeš, že dostane facky? Správaš sa ako 14-ročný puberťák momentálne.
Jedna vec je, že si mal pravdu a nemal Tibor zrejme mazať tvoj príspevok, ale dal si to tak strašne nevhodne najavo, že viac sa ani nedalo.
Návrat hore
Kl3p_co.
Troll Lord

Založený: 10.Feb 2007 13:01

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 12:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Akože, ja fakt neviem čo stále riešite, pokiaľ má každý svoju pravdu a nepríde na kompromis..
Táto diskusia mala skončiť v momente kedy obaja povedali, že končia, veghi fakt si sa ešte nemusel viac navážať, vieš obyčajne pomáha povedať si "Taký kkt mi za to fakt nestojí" a ide sa ďalej..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail   Album (1 kariet) MSN Messenger
Topas

Založený: 06.Aug 2004 15:50

PríspevokZaslal: 11.Jún 2009 12:47    Predmet: Odpovedať s citátom

nechapem sice preco Tibor tvoj prispevok s aktualnym decklistom vymazal, Veghus, a celkom rad by som si ho precital, ale tvoja reakcia bola ozaj prehnana. Do Vasa by si asi takto nepicoval, alebo ano? Inak tie tvoje pmky co sem Tibor pastol celkom aj vyzeraju na naplnenie skutkovej podstaty trestneho cinu vyhrazania.
A na okraj, az pojdes bit Tibora, tak pridi prijebat aj mne.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra MtG.sk -> Legacy Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: