Zobraz inú kartu:
Nájdi kartu:    
Treacherous Pit-Dweller
Oficiálne Oracle pravidlá:
Oficiálne Oracle pravidlá:
Názov:Treacherous Pit-Dweller
Mana Cost:
Typ:
P/T:
Text:
Flavor Text:
 Späť na karty 
Diskusia k pravidlám:
Ogre5241
2017.11.02 21:15
Spravne som pochopil ? Ak mi ho super zabije, pride naspat do hry pod jeho kontrolou a s +1/+1 ... ak vsak naho nalozim najprv napriklad Scar (co mu da -1/-1) a potom ho nejakym instantom zabijem, vrati sa zas naspat ku mne z hrobu aj s +1/+1 ?

svmydlo
2017.11.04 15:32
Ak na neho das +1/+1 counter, tak sa uz viac nevrati. Ak chces aby sa z hrobu vratil tebe, musis nejak zrusit jeho enter the battlefield from graveyard abilitu, napr. ak ma (kazdy) oponent shroud, protection from black, alebo je na stole Torpor Orb, tak sa nevykona.